suspiria Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δεν ειπε κανεις οτι ειναι φιλοι μας αλλα ημασταν στην ιδια θεση πριν καμια πολλα χρονια αρα τους κατανοουμε παραπανω απο αλλους. αν αυριο μεθαυριο αρχιζουν και κανουν πχ τρομοκρατικες ενεργιες εναντιων μας ομως τι θα λεμε?γιαυτο λεω να κρατας ισες αποστασεις απο ολους.δεν ειναι απαραιτητο οι σχεσεις να ειναι φιλικες ή εχθρικες.δεν μπορει να ειναι ουδετερες?
Alda Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Για να δεις πόσο κλεισμένο είναι το κεφάλι σου προτιμάς να με λες Τούρκο. Αυτή είναι η απάντηση σου. Σε έπρηζα για τις Τουρκάλες; Σόρρυ ρε μάν πρίζεσαι πολύ εύκολα. Άντε πάνε σφάξε Τούρκους... Αυτό θα σε κάνει πιο Έλληνα. Είσαι μάγκας... Να σου δείξω κι εγώ από βιασμούς που γίνονται από Κούρδους... αλλά εκεί θα μου πεις : Α άλλο αυτό. Από το ΔΙΚΟ σου στυλ Έλληνα καλύτερα να μουν Τούρκος. Ο Έλληνας φίλε μου ήταν πάντα ανώτερος... Εσύ είσαι απλά μικρός. Την έννοια πατρίδα εσύ την εννοείς τραμπουκισμό και σφάγη όποιου είναι Τούρκος. Εγώ την εννοώ να καλυτερεύεις τους άλλους και στο μίσος του άλλου να απαντάς με κατανόηση μέχρι να δει ότι όλοί είμαστε άνθρωποι με αίμα μέσα μας. Σιχαίνομαι τα φασιστάκια και τα ελάχιστα μυαλά που κουβαλάνε.
saya Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 αν αυριο μεθαυριο αρχιζουν και κανουν πχ τρομοκρατικες ενεργιες εναντιων μας ομως τι θα λεμε?γιαυτο λεω να κρατας ισες αποστασεις απο ολους.δεν ειναι απαραιτητο οι σχεσεις να ειναι φιλικες ή εχθρικες.δεν μπορει να ειναι ουδετερες? Αφου δεν αρχισανε τρομοκρατικες επιθεσεις ακομη .Δεν προκειται να αρχισουν με οσα γινανε.Δεν ειναι τρελοι οι ανθρωποι να σκοτωνονται..
suspiria Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 οταν δεν εχεις τι να πεις αρχιζεις τις αοριστολογίες , τις γενικότητες γιατι τον θεωρω εχθρο μου. για π[ολλους λογους που δεν χρειαζεσαι πτυχιο να τους ξερεις. αν εσυ δε βλεπεις κανενα λογο μπραβο σου, τραβα κωνσταντινουπολη να ζησεις με τους ανθρωπιστες μιας και εμεις εδω ειμαστε βαρβαροι εγω φιλε δεν προκειται να παω ποτε τουρκια γιατι δεν γουσταρω να τους δινω χρηματα τα οποια θα ξοδευουν σε εξοπλισμους για να μας κανουν μαγκιες και μετα οι δικοι μας να εξοπλιζονται και αυτοι και να μη δινουν χρηματα στην παιδεια στην υγεια στον πολιτισμο κλπ. εγω δεν ειπα οτι ειναι ανθρωπιστες ουτε οτι θελω να παω να μεινω εκει.εδω ειναι καλυτερα αλλα και στην ελβετια ειναι καλυτερα απο την ελλαδα.εσυ το πας απ τη μια ακρη στην αλλη.δεν υπαρχει μεση οδος για σενα?
fullon Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 suspiria είναι τεραστιο το θεμα που παμε να αρχισουμε. αν θες το συνεχιζουμε καποια στιγμη μεσω pm. εχει καταστραφει το Thread. πάνω κάτω τα ίδια λέμε. πάντως για μένα τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει μέση οδός με για τους τούρκους. αυτά απο εμένα
digekas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Οι Τούρκοι γενικά δεν έκαναν κάτι στους Κούρδους ή στους Αρμένιους, αντίθετα το κράτος της Τουρκία που αναμφίβολα στατοκρατείται οδήγησε στην ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των Αρμενίων, των Ποντίων και μέχρι σήμερα των Κούρδων. Το ίδιο και το Ισραήλ, το κράτος του Ισραήλ, δλδ η επίσημη κυβέρνηση βάλει εναντίων των Παλαιστινίων και μπορεί μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού να συμφωνεί με τις εχθροπραξίες αλλά υπάρχει έστω και μικρό ποσοστό παντού που θα διαφωνεί με αυτές οπότε και να τους χαρακτηρίζουμε όλους απλά Τούρκους, Ισραηλίτες, Αμερικάνους ή Έλληνες και να τους βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι, δεν υποτιμάμε αυτούς, αλλά αυτούς στους οποίους απευθυνόμαστε αφού νόμίζουμε ότι το iq τους είναι αρκετά χαμηλό για να πέσουν στην παγίδα της ταμπέλας οπότε και μετά θα τους τραβάμε από την μύτη για να περάσουμε την δική μας γραμμή. Αν αντιληφθούμε ότι είμαστε υπήκοοι ενός φέουδου και οι διαφορές μας με τις υπόλοιπες αγελάδες είναι το μαρκάρισμά μας ώστε τα αφεντικά μας να μας ξεχωρίζουν και να ξέρουν ποιες να αρμέξουν και ποιες όχι, θα αντιληφθούμε ότι το καθεστώς των εκάστοτε φεουδαρχών φταίει και όχι οι υπόλοιπες αγελάδες που βόσκουν γύρω μας.
saya Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Για να δεις πόσο κλεισμένο είναι το κεφάλι σου προτιμάς να με λες Τούρκο. Αυτή είναι η απάντηση σου. Σε έπρηζα για τις Τουρκάλες; Σόρρυ ρε μάν πρίζεσαι πολύ εύκολα. Άντε πάνε σφάξε Τούρκους... Αυτό θα σε κάνει πιο Έλληνα. Είσαι μάγκας... Να σου δείξω κι εγώ από βιασμούς που γίνονται από Κούρδους... αλλά εκεί θα μου πεις : Α άλλο αυτό. Από το ΔΙΚΟ σου στυλ Έλληνα καλύτερα να μουν Τούρκος. Ο Έλληνας φίλε μου ήταν πάντα ανώτερος... Εσύ είσαι απλά μικρός. Την έννοια πατρίδα εσύ την εννοείς τραμπουκισμό και σφάγη όποιου είναι Τούρκος. Εγώ την εννοώ να καλυτερεύεις τους άλλους και στο μίσος του άλλου να απαντάς με κατανόηση μέχρι να δει ότι όλοί είμαστε άνθρωποι με αίμα μέσα μας. Σιχαίνομαι τα φασιστάκια και τα ελάχιστα μυαλά που κουβαλάνε. Koιτα οι Κουρδοι ειναι 25 με 30 εκκατομμυρια μεσα σε ενα κρατος 70 εκκατομμυριων .Ειναι πολλοι .Οκ;Για να τους κρατανε ακομη μεσα στο κρατος ακομη με το ζορι λογικα δεν γινεται με λουλουδια και δωρα .Και εχουν κανει πολλα .Προσφατο κατορθωμα φυλακισαν για πολλα χρονια κατι πιτσιρικια κουρδους επειδη τους πεταξαν πετρες σε μια διαδηλωση.Και στην τελικα δεν δικαιολογειται .Αν θελαν να τους τιμωρησουν πραγματι για την πετρα δεν θα τα ριχναν δεκαετιες φυλακη .Αυτο μοιαζει με διωξη αντιστασιακων .Δεν ειμαστε και στο 1800 να τους κοψουν το κεφαλι κατευθειαν . Οσο για τους βιασμους απο Κουρδους ,κτλ η τουρκικη προπαγανδα ειναι πολυ μεγαλη ιστορια .Τελος παντων .Σαφως και μιλαμε για το κρατος και την ολη κατασταση της χωρας οχι για απλους ανθρωπους. Συμφωνω με Φουλον .Αν θελετε να το συζητησουμε φτιαξτε ενα thread για σχεσεις Ελλαδας Τουρκιας και συζητηστε εκει οσο θελετε .Δεν ξερω αν επιτρεπεται κιολα.Ειμαστε εκτος θεματος . Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2010 από saya
Alda Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Koιτα οι Κουρδοι ειναι 25 με 30 εκκατομμυρια μεσα σε ενα κρατος 70 εκκατομμυριων .Ειναι πολλοι .Οκ;Για να τους κρατανε ακομη μεσα στο κρατος ακομη με το ζορι λογικα δεν γινεται με λουλουδια και δωρα .Και εχουν κανει πολλα .Προσφατο κατορθωμα φυλακισαν για πολλα χρονια κατι πιτσιρικια κουρδους επειδη τους πεταξαν πετρες σε μια διαδηλωση.Και στην τελικα δεν δικαιολογειται .Αν θελαν να τους τιμωρησουν πραγματι για την πετρα δεν θα τα ριχναν δεκαετιες φυλακη .Αυτο μοιαζει με διωξη αντιστασιακων .Δεν ειμαστε και στο 1800 να τους κοψουν το κεφαλι κατευθειαν .Οσο για τους βιασμους απο Κουρδους ,κτλ η τουρκικη προπαγανδα ειναι πολυ μεγαλη ιστορια .Τελος παντων .Σαφως και μιλαμε για το κρατος και την ολη κατασταση της χωρας οχι για απλους ανθρωπους. Συμφωνω με Φουλον .Αν θελετε να το συζητησουμε φτιαξτε ενα thread για σχεσεις Ελλαδας Τουρκιας και συζητηστε εκει οσο θελετε .Δεν ξερω αν επιτρεπεται κιολα.Ειμαστε εκτος θεματος . Τους κρατάνε μέσα; Τσεκ γιορ φακτς... Δεν τους θέλουν μέσα. Οι Κούρδοι θέλουν απλά 1/3 της τουρκιας δικό τους. Σαν να σου λέγανε οι Αλβανοί τώρα θέλω την μισή Ελλάδα. Δεν έχω κάτι με τον Κούρδο. Ταλαίπωροι άνθρωποι είναι... Αλλά αυτοί που σκοτώνουν αθώους με βόμβες είναι πέρα για πέρα λάθος. Τώρα για το ότι η βιασμοί από τουρκους είναι αληθινοί αλλά απο κουρδους προπαγάνδα... είναι αστείο να συνεχίσω να μιλάω με τόση παροπίδα... ληξις στο θέμα γιατί δεν βγαίνει και νόημα.
digekas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 H γνώμη μου είναι ότι η συζήτηση δεν είναι off-topic, το ίδιο το θέμα αφορά το ενδεχόμενο δημιουργίας μίας βιομηχανικής ζώνης υψηλής τεχνολογίας στην Τουρκία και αυτό που εξετάζουμε είναι αν η ίδια η χώρα έχει φτάσει σε ένα μέσο επίπεδο πολιτισμού τέτοιο ώστε να κάνει την υπέρβαση και να αρχίσει να αναπτύσσει τεχνολογίες και γενικότερα να εξελίσσει τις επιστήμες για το καλό τόσο των πολιτών της όσο και του ανθρώπινου γένους γενικότερα. Alda, οι Κούρδοι δεν βρέθηκαν με παράνομες μεθόδους στην Τουρκία ούτε στην Ελλάδα έγιναν μαζικές μετακινήσεις πληθυσμών και διασκορπισμού τους ώστε να αφομοιωθούν, να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, έτσι; Έχουμε και εμείς ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες που τοπικά τα κοινονικο/πολιτικο/θρησκευτικά χαρακτηριστικά τους ξεχωρίζουν από το μέσο όρο και που δεν ξέρω αν είναι θέμα αδιαφορίας ή ευαισθησίας από πλευράς κυβερνώντων αλλά δεν προσπαθούμε να τους εντάξουμε με το ζόρι στα δικά μας "πιστεύω" (εννοώντας φυσικά όλο αυτό το συνονθύλευμα που μας χαρακτηρίζει ως Έλληνες). Από την άλλη για το θέμα της διαχείρισης όταν ένας διαχειριστής βλέπει πολλά reports σε ένα θέμα κάνει ένα ποστ ή στέλνει mps στα μέλη που συμμετέχουν και ρωτάει αν θέλουν να συνεχίσουν την off-topic συζήτηση (γιατί πολλές φορές ξεθυμαίνει μόνη της) οπότε και ανοίγει εκείνος ένα νέο thread και μεταφέρει τα ποστ εκεί και έπειτα ενημερώνει για το που βρίσκονται τα ποστ και τα μέλη συνεχίζουν εκεί την συζήτηση. Αυτά είναι στοιχειώδη και σε καμία περίπτωση δεν κάνω υποδείξεις, μην παρεξηγηθώ, απλά τελευταία είδα πολλά threads να κλειδώνονται και να μην ξανανοίγουν και ο λόγος ήταν οι εντάσεις που είχαν δημιουργηθεί και που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί αν το forum το παρακολουθούσαν από κοντά οι διαχειριστές.
saya Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Τους κρατάνε μέσα; Τσεκ γιορ φακτς... Δεν τους θέλουν μέσα. Οι Κούρδοι θέλουν απλά 1/3 της τουρκιας δικό τους. Σαν να σου λέγανε οι Αλβανοί τώρα θέλω την μισή Ελλάδα. Δεν έχω κάτι με τον Κούρδο. Ταλαίπωροι άνθρωποι είναι... Αλλά αυτοί που σκοτώνουν αθώους με βόμβες είναι πέρα για πέρα λάθος. Τώρα για το ότι η βιασμοί από τουρκους είναι αληθινοί αλλά απο κουρδους προπαγάνδα... είναι αστείο να συνεχίσω να μιλάω με τόση παροπίδα... ληξις στο θέμα γιατί δεν βγαίνει και νόημα. OΙ Αλβανοι ειναι 3 εκκατομμυρια.Οι Κουρδοι ειναι μπορει και το δεκαπλασιο .Τι συγκρινεις τωρα;Δεν τους κρατανε μεσα;Α,απλα τους καταδικαζουν και μετα τους βγαζουν .Βεβαια ειμαστε και στο 2010 και δεν μπορουν να τους εκτελεσουν μονο και μονο επειδη πεταξαν μια πετρα η εγραψαν ενα αντιστασιακο κειμενο ,κτλ.Απλα τους βαζουν καμια δεκαρια χρονια να σαπισουν στις φυλακες.Μην το συνεχιζουμε .Δεν θα συμφωνησουμε..
Alda Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 OΙ Αλβανοι ειναι 3 εκκατομμυρια.Οι Κουρδοι ειναι μπορει και το δεκαπλασιο .Τι συγκρινεις τωρα;Δεν τους κρατανε μεσα;Α,απλα τους καταδικαζουν και μετα τους βγαζουν .Βεβαια ειμαστε και στο 2010 και δεν μπορουν να τους εκτελεσουν μονο και μονο επειδη πεταξαν μια πετρα η εγραψαν ενα αντιστασιακο κειμενο ,κτλ.Απλα τους βαζουν καμια δεκαρια χρονια να σαπισουν στις φυλακες.Μην το συνεχιζουμε .Δεν θα συμφωνησουμε.. Προφανώς.. διότι λες κάτι που δεν ισχύει... το παίρνεις ως θέσφατο και το υποστηρίζεις. Άρα κατ'εσέ αν οι αλβανοί ήταν 5 εκατομύρια να τους δίναμε την μακεδονία και την σαλόνικα... ε ρε κάτι μυαλά που έχουν και άποψη...
saya Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Προφανώς.. διότι λες κάτι που δεν ισχύει... το παίρνεις ως θέσφατο και το υποστηρίζεις. Άρα κατ'εσέ αν οι αλβανοί ήταν 5 εκατομύρια να τους δίναμε την μακεδονία και την σαλόνικα... ε ρε κάτι μυαλά που έχουν και άποψη... Α δλδ οι φυλακισεις των Κουρδων δεν ειναι αληθινο γεγονος ;Μαλιστα..Μην παρερμηνευεις ειδικα σκοπιμα οσα λεω .Απλα ειπα οτι οι Αλβανοι οτι και να θελουν δεν ειναι κινδυνος.Οι αλλοι ειναι.
suspiria Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 ο διαχειριστης που ειναι να το κλειδωσει?????
washcloud Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 [μαλακία ον δε χεντ mode on] καθήστε εσείς να βγάζετε συμπεράσματα με 2 τουρκαλο-μοντέλα [/μαλακία ον δε χεντ mode on and on] ...και ποιός σου είπε ρε κροκόδειλε ότι βγάζουμε συμπεράσματα με 2 τουρκαλομοντέλα; Την άλλη μεριά δείξαμε. Που έχει ο κάθε τόπος. Κόντρα στον ουγκαγκαγκουμπουγκισμό του οι Τούρκοι είναι έτσι-οι Τούρκοι είναι γκιουβέτσι. ΟΛΟΙ. Α επίσης, "η δικιά μου", δεν είναι μοντέλα. Τραγουδιάρα είναι (όταν δεν γράφει, ζωγράφει, κι άλλα παρεμφερή). Με πανεπιστημιακού επιπέδου μουσικές σπουδές. Πρωτεύσασα μάιστα. Και πριν απ' αυτό, είχε ξεπετάξει τακτακ 4 χρόνια πολιτικέ επιστήμε σ' άλλο πανεπιστήμε. Και καπάκι απ' αυτά τα δυο, ακόμα ένα, μουσικού θεάτρου. Αλλά δεν έκανες καν τον κόπο να κάνεις κλικ να δεις και ν' ακούσεις τις χάρες της, που σε 2 χρόνια μίλαγε καλύτερα Ελληνικά, απ' ό,τι γράφεις εσύ. Νιμού είδες, είπες μοντέλα θα' ναι. Και θα την άλλαζα ευχαρίστως με 'σένα. Να μείνει αυτή Ελλάδα, κι εσύ στο Αφιόν Καραχυσάρ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις