devill0 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Καλησπερα παιδια...Εχω αυτο το laptop και θελω να του περασω τα Mac.....Ακολουθησα αυτον τον οδηγο και εχω κολλισει στο install μου πεταει kernel panic οταν κανει boot απο τα Mac....Μπορειτε να μου δωσετε λιγη βοηθεια ωστε να κατεφερω....PLeaase:cry::cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Καλησπερα παιδια...Εχω αυτο το laptop και θελω να του περασω τα Mac.....Ακολουθησα αυτον τον οδηγο και εχω κολλισει στο install μου πεταει kernel panic οταν κανει boot απο τα Mac....Μπορειτε να μου δωσετε λιγη βοηθεια ωστε να κατεφερω....PLeaase:cry::cry: Υπάρχει ΟΛΟΚΛΗΡΟ θέμα για αυτές τις δουλειές Here you Go : Mac OS X on x86 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Οπως ειπα τα εχω διαβασει ολα....απλα θελω να μαθω ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος για να τα βαλω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Οπως ειπα τα εχω διαβασει ολα....απλα θελω να μαθω ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος για να τα βαλω... Ναι και το thread που ρωτάνε είναι αυτό που σου έγραψα παραπάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 εγω απλα δε θελω να κανω dual boot αλλα μονο mac....θα ριξω αλλη μια ματια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Υπάρχει ΟΛΟΚΛΗΡΟ θέμα για αυτές τις δουλειές Here you Go : Mac OS X on x86 μαλλον θα πρεπει να μετονομαστει σε "πως να βαλετε mac os στο pc σας" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.