evabb Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Το "Άγιος Γεώργιος" λές. Μπήκα στον Πειραιά δροσερός και φρέσκος νεανίας, και κατέβηκα στη Σαντορίνη καραβοτσακισμένος αλκοολικός μισότρελος. το ρομιλντα ηταν στην δικια μου περιπτωση, μπηκα δροσερη μπανιαρισμενη και αναλαφρη και βγηκα σαν αστεγη που εχει να πλυθει 1 μηνα. βρωμαει παντου σαν ξερατο :fear:
Costis321 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 μα το αεροπλανο παει ισια ουτε στροφες ουτε τπτ, γτ ζαλιζεσαι; γι αυτο λατρευω και τις εθνικες οδους στην ευρωπη, ιιιιιιιιιισιομα απο ΠΟΤΕ?!??! γιατι στην τελευταια πτηση που ειχα κοντεψα να ψοφησω. δωστου τα κενα αερος ! ενιωθα το στομαχι μου στην μυτη.
The_Judas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 ισχυει, το βλεπω και απο τον πατερα μου που του ειμαι κοπι πειστ, βεβαια για την φοβια των αεροπλανων δεν κανει τπτ Ίσως πρέπει να μάθει οδήγηση αεροπλάνου για να ξεπεράσει αυτή την φοβία
Praetorianos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημητρούλα, ένα όνομα μια ιστορία. ρομιλντα εχεις δοκιμασει; να μην λειτουργει κι ο κλιματισμος μεσα και να ειναι ασφυκτικα γεματο :fear: Το "Άγιος Γεώργιος" λές. Μπήκα στον Πειραιά δροσερός και φρέσκος νεανίας, και κατέβηκα στη Σαντορίνη καραβοτσακισμένος αλκοολικός μισότρελος. H ΕΛΛΑΔΑ παραμένει η μεγαλύτερη ναυτιλιακή δύναμη του κόσμου και δεν κινδυνεύει άμεσα να χάσει αυτή την πρωτιά Πουτάνα ειρωνεία είσαι παντού. Τελικά όλοι έχουν κι από μια ιστορία να διηγηθούν με τα πλοιάρια μας
spacefart Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 ενδιαφεροντα ολα αυτα. και εγω εχω το ιδιο προβλημα αλλα μονο οταν παω να διαβασω κατι οταν βρισκομαι σε αμαξι η σε τρενο. σε αεροπλανο δεν ειχα ποτε προβλημα. σε αμαξι ομως αμα παω να διαβασω 3 σελιδες απο περιοδικο αισθανομαι λες και με εχεις μεσα σε μια σβουρα! το ιδιο και με τρενα.. και δε μπορω ποτε να κατσω σε θεση που εχει την αντιθετη φορα της κατευθυνσης..
antuansupra Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 απο σαντορινη-αθηνα με σπιντζετ(καταμαραν)8-9 μποφορ πηγενε απο δω,πηγενε απο εκει βαραγαν και τα κυματα απο κατω του. ηταν σαν ηχητικα εφε απο ταινια τρομου. πανικοβλητη οι υπαλληλοι να μηραζουν σακουλες απο δω και απο κει,γυναικες να φωναζουνε, αστα να πανε....ξερατω παντου παρολο που επρεπε να ειχα γινει και εγω σαν κοτοπουλο, δεν επαθα τιποτα υ.γ. τελευταια φορα που πηγα στο alou fan park εγινα σαν φαντασμα
evabb Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 αυτα τα κλειστου τυπου πλοια ειναι ευφευρεση του διαβολου. 100%
black_widow Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Aυτά τα emetostop δε σας προκαλούν υπνηλία ; Όσες φορές τα έχω πάρει έχω ξεραθεί στον ύπνο Αεροπλάνο έχω να μπω από μικρή και δε θυμάμαι καθόλου γιατί κλασικά κοιμόμουν . Τα κλειστά τύπου πλοία είναι και εμένα ο εφιάλτης μου . Ζαλίζομαι επίσης στο λεωφορείο στις θέσεις αντίθετες με τη φορά που πάει το λεωφορείο και ζαλίζομαι απίστευτα στον ηλεκτρικό.
antuansupra Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 στα κλειστου τυπου πλοια το προβλημα ειναι το χαμηλης εντασης βουητο που κανουν :mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.