thes1os Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 "Κινήτωση" είναι ο ελληνικός Ιατρικός όρος. Είναι και θέμα ιδιοσυστασίας του κάθε ατόμου και είναι και θέμα "προπόνησης" (έτσι και με τους οδηγούς.)
RottenLungs Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 "Κινήτωση" είναι ο ελληνικός Ιατρικός όρος. Είναι και θέμα ιδιοσυστασίας του κάθε ατόμου και είναι και θέμα "προπόνησης" (έτσι και με τους οδηγούς.) Οι ναυτικοί στην στεριά ζαλίζονται. Εγω πιστεύω επίσης πως είναι και ψυχολογικό. Πολλές φορες με έχω πιάσει να πάω να ζαλιστώ και κάνοντας κάποιες λογικές σκέψεις (αναλόγως την περίσταση) χαλαρώνω και είμαι τζιτζί. Άμα δεν πιάσει κι αυτό, έλα να σε πηγαίνω βόλτες με το αμάξι να δείς σε πόσο μικρό διάστημα δεν θα καταλαβαίνεις Χριστό.
Costis321 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Βρηκα κατι χαπια που λεγονται DRIMEN στο φαρμακειο..αυριο πεταω, θα σας πω τα αποτελεσματα ! Λεω να παρω 5-6 να πεσω σε κομμα να μην καταλαβαινω χαχα
Arcanaloth Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Όταν οδηγείς ο ίδιος σαφώς και σε πειράζει πολύ λιγότερο, αλλά δεν σημαίνει ότι μόλις πιάσεις τιμόνι θα σου λυθούν και όλα τα προβλήματα. Μόνο που διάβασα τα σχόλια της Evabb για μεσαία θέση πίσω στο αυτοκίνητο, αρώματα και ρούχα που σφίγγουν τον λαιμό, με 'πιασε ζαλάδα. Είναι τεράστιο θέμα γενικά, καμιά δραμαμίνη, ανοικτά παράθυρα, στάσεις για ξεκούραση, κάρφωμα βλέματος μακριά, επιλογή σωστής θέσης (συνοδηγού π.χ.) και υπομονή.
katz Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Εγω παντα ειχα αυτο το προβλημα.. Εννοειται βεβαια οτι οταν οδηγας δεν ζαλιζεσαι σχεδον ποτε! Αλλα ακομη και τωρα οσες φορες ειμαι συνοδηγος αν κοιταξω εστω και ενα δευτερολεπτο κατω θα μου ερθει τρελη ζαλαδα.. Στο αεροπλανο..Ωχχ εκει ειναι τα χειροτερα,Απιστευτη ζαλαδα.. Εδω και 5 χρονια ποτε μπαινω σε αεροπλανο πλοιο παντα ενα χαμακι εμετοστοπ!!Και δεν εχω ζαλιστει πλεον ποτε απο τοτε!! slygeo87 ναι υπαρχει το εμετοστοπ και με εχει σωσει! ΥΓ.Σαν διαφημιση ακουγομαι!χαχα
Costis321 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 τα εμετοστοπ τελευταια φορα δεν με πολυβοηθησαν ενω στο καραβι με βοηθανε φουλ !! - στο αεροπλανο θελω υπνωτικη σφαιρα για ρινοκερους για να ηρεμισω, το βλεπω εγω
evabb Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 μα το αεροπλανο παει ισια ουτε στροφες ουτε τπτ, γτ ζαλιζεσαι; γι αυτο λατρευω και τις εθνικες οδους στην ευρωπη, ιιιιιιιιιισιομα
eSATA Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 4) τραινο==> αν ειναι καλο τραινο δεν εχεις θεμα αλλα επειδη εισαι στην ελλαδα φροντιζε παντα να καθεσαι με την φορα του τραινου. μην επιχειρησεις να διαβασεις ουτε σε τραινο ουτε σε λεωφορειο ουτε σε τραμ ουτε πουθενα. Η Ελλάδα έχει κακά τρένα;
evabb Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Η Ελλάδα έχει κακά τρένα; το αθηνα θεσσαλονικη πανω απο 1,30 ωρα θεωρειται κακο τραινο :p:p περαν τις πλακας κατι κονσερβοκουτια θυμαμαι ως επι το πλειστον. υπαρχουν βεβαια και εξαιρεσεις. ολα εινα θεμα κραδασμων
evabb Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 7 ώρες με το αργό. Να τ'αφήσω; :lol: να ανοιξουμε και κουβεντα για σαπιοκαραβα; 19 ωρες αθηνα αναφη. οπου εβλεπε φως εμπαινε. γονδολα παει πιο γρηγορα
Praetorianos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 :lol: να ανοιξουμε και κουβεντα για σαπιοκαραβα; Δημητρούλα, ένα όνομα μια ιστορία.
evabb Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημητρούλα, ένα όνομα μια ιστορία. ρομιλντα εχεις δοκιμασει; να μην λειτουργει κι ο κλιματισμος μεσα και να ειναι ασφυκτικα γεματο :fear:
freedubus Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 :lol: να ανοιξουμε και κουβεντα για σαπιοκαραβα; 19 ωρες αθηνα αναφη. οπου εβλεπε φως εμπαινε. γονδολα παει πιο γρηγορα Το "Άγιος Γεώργιος" λές. Μπήκα στον Πειραιά δροσερός και φρέσκος νεανίας, και κατέβηκα στη Σαντορίνη καραβοτσακισμένος αλκοολικός μισότρελος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.