Προς το περιεχόμενο

GetItNow Kingston HyperX Genesis 1GB 13E

WoodSell3r

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
αναμενομενο ή οχι;; :rolleyes:

Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα να μου πουν ότι εξαντλήθηκαν, πιο πιθανό μετά τις εξελίξεις θεωρούσα να μου πουν ότι είναι "εκθεσιακές". Ας είναι, εγώ γλύτωσα την ταλαιπωρία και αυτοί το βρισίδι...

Δημοσ.

απλα απαραδεκτοι. ειχε ερ8ει ενας πωλητης του πλαισιου απο το γραφειο και του ελεγα για τα καραγκιοζιλικια που κανουν στο σκρουτζ με τα εκθεσιακα και το οτι αυτα ποτε δεν ειναι διαθεσιμα και με διαβεβαιωνε οτι το σαιτ ανανεωνετε καθημερινα. δεν πειραζει, παμε στον επομενο.

Δημοσ.

για να επιστρέψουμε στο αρχικό θέμα, έχει αλλάξει σε κάνεναν η κατάσταση της παραγγελίας απο το getitnow ή είναι ακόμα "σε επεξεργασία" ?

Δημοσ.

σε επεξεργασία ειμαι ακομα :(

τους περνω τηλ στο καταστημα στην Καλληθεα και μια μου βγαινει φαξ μια χτυπαει αλλα δεν απανταει κανεις..... Γ.Τ.Π ειναι τελεικα στο γκετ ιτ ναου ....γκετ ιτ νεβερ επρεπε να το λενε.......

Δημοσ.

ακόμα σε επεξεργασία η παραγγελία :P

ενώ τις έχουν ακόμα διαθέσιμες εντός 2-6 ημερών στο site με 21 ευρω όμως

Δημοσ.

Αγαπητέ/ή κύριε/κυρία,

Σας ευχαριστούμε που επιλέγετε το getitnow.gr για τις αγορές σας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως λόγω κακής διαθεσιμότητας , η παραγγελία σας ενδέχεται να καθυστερήσει περισσότερο από το χρονικό διάστημα που αναφέρεται στην ιστοσελίδα μας .H παράδοση θα γίνει μέχρι και τις 25/11/2010 στο κατάστημα μας .

Για ότι νεότερο, θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Βρισκόμαστε πάντα στη διάθεση σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Με εκτίμηση,

ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

http://www.getitnow.gr

800-11-43848

Mail απο το getitsomeday.gr

Κατα τα αλλα παραμενει διαθεσιμο στο σαιτ .

Δημοσ.

Οσοι πηραμε τις Τηλεορασεις ,εχει καλως (πηρα 2)

Απο κει και μετα ειναι Γ.Τ.Π.

Εχω παραγειλει και εγω 4 μνημες απο το μπακαλικο του -ωλου !!! :-)

Δημοσ.

το πηρα και εγω το mail..

μπορω να αγνοησω κατι τετοιο απο τη στιγμη που θα παραλαβουμε, θα μπορουσε να γινει σε οποιαδηποτε αλυσιδα αυτο το πραγμα, το θεμα ειναι πως δεν ειναι καμια ψευτοπροσφορα αλλα προσφορα που λογω κακης διαθεσιμοτητας αργησε. Δεν ξερω παντως κατα ποσο η καθυστερηση αυτη ωφειλεται στις μαζικες παραγγελιες που εγιναν μετα τη δημοσιευση του πρωτου ποστ μου.

Δημοσ.

Εμενα μου φαινεται περισσοτερο για τιμη που περασαν κατα λαθος και με το που πλακωσαν οι παραγγελιες πιαστηκαν απροετοιμαστοι αλλα επειδη ειναι καινουργιο καταστημα θα εκτελεσουν κανονικα για να μην βγαλουν κακο ονομα στον χωρο .

Αν ηταν οντως προσφορα λογικα θα περιμεναν και την αυξημενη ζητηση οποτε θα ειχαν και μεγαλυτερη ποσοτητα γιατι οπως και να εχει οι περισσοτεροι ( ειδικα οσοι ηθελαν να στησουν αμεσα εναν υπολογιστη ) δεν θα μεινουν στην μειωση της τιμης αλλα στο οτι θα παραλαβουν τουλαχιστον 15 μερες αργοτερα .

Δημοσ.

Ήρθε και σε μένα το mail.

Αφού το ξέρουν ότι δεν έχουν απόθεμα γιατί τίς έχουν ακόμα διαθέσιμες ? Αυτός που έστειλε το mail δεν μπορούσε να αλλάξει την κατάσταση σε μη διαθέσιμο ή να τις βγάλει προσωρινά ?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...