Manos-Sx Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Βρήκα ένα πληγωμένο πουλάκι στην αυλή μου και μάλλον είναι μωρό και απο οτι φαινέται πληγωμένο στο ένα μάτι του... Τι πρέπει να κάνω τώρα να πάρω τηλ καμια φιλοζωηκη; τι τρώει αυτο; τι πουλι είναι; οριστε και 2 φωτο π μόλις εβγαλα
arxaggelos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Έτσι όπως το έγραψες περίμενα να δώ κανένα νεοσσό χωρίς πούπουλα και αυτό είναι ολόκληρη κότα. Θα έλεγα να πάρεις καμία φιλοζωϊκή, αν είναι κανένα γεράκι (;;; καλό θα είναι να το αναλάβουν αυτοί.
Lucifer Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Ρε συ, αυτό είναι γεράκι. Που το βρήκες; Παίρνεις ορνιθολογική όπως είσαι, κάτσε να βρω τηλέφωνο. εντιτ, 210 8228704, 210 8227937
Manos-Sx Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 http://www.filozwos.gr/mtree?task=viewlink&link_id=82 τηλεφωνητη έχει λέει να πας στο τοπικο κτηνιατρο θα πάρω το απογευμα και το πρωι ---------- Προσθήκη στις 15:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:32 ---------- Ρε συ, αυτό είναι γεράκι. Που το βρήκες;Παίρνεις ορνιθολογική όπως είσαι, κάτσε να βρω τηλέφωνο. εντιτ, 210 8228704, 210 8227937 Πηρα αλλά δεν έχει στη ρόδο μου ειπε να παω σε κτηνιατρο
Timour21 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 διάβασε εδώ για τις πρώτες βοήθειες. http://www.love4birds.gr/showthread.php?1034-%D0%F1%FE%F4%E5%F2-%E2%EF%DE%E8%E5%E9%E5%F2-%E3%E9%E1-%F4%F1%E1%F5%EC%E1%F4%E9%F3%EC%DD%ED%E1-%DC%E3%F1%E9%E1-%F0%EF%F5%EB%E9%DC Επίσης κάπου στον ασπρόπυργο (???) ή σαλαμίνα παίζει καταφύγιο για τραυματισμένα άγρια πουλιά, θα προσπαθήσω να βρω τηλέφωνα. Φιλοζωική my ass τελικά, το πήγαινέ το στον κτηνίατρο, θα το έλεγε και η γιαγιά του χωριού. Έλεος πια. Φίλε μου στην Αίγινα είναι τελικά. Αν θες και μπορείς πάρε τους τηλέφωνο. http://www.ekpazp.gr/multi158/
Garnele Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Είχα βρει κι εγώ. Τον Πούλο! Το κράτησα μερικές μέρες, ενώ στο μεταξύ είχα πάει σε ένα πετ-σοπ και μου είχαν δώσει ειδική τροφή. Μετά, επειδή έφευγα εξωτερικό το έκανα πάσα σε ένα φίλο, ο οποίος το φρόντισε επίσης, μέχρι που μια μέρα πέταξε. Δε χρειάζεται να μπλέξεις απαραίτητα με φιλοζωική κτλ
Timour21 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Είχα βρει κι εγώ. Τον Πούλο! Το κράτησα μερικές μέρες, ενώ στο μεταξύ είχα πάει σε ένα πετ-σοπ και μου είχαν δώσει ειδική τροφή. Μετά, επειδή έφευγα εξωτερικό το έκανα πάσα σε ένα φίλο, ο οποίος το φρόντισε επίσης, μέχρι που μια μέρα πέταξε. Δε χρειάζεται να μπλέξεις απαραίτητα με φιλοζωική κτλ Λέμε για φιλοζωική ή κτηνίατρο σε περίπτωση που έχει κάποιο πρόβλημα το μάτι του (κάποιο σκάγι ίσως????) και μπορεί να γίνει κάτι για να σωθεί. Το συγκεκριμένο επίσης είναι πολύ μικρό και αφού δεν βρίσκεται η μητέρα του κοντά του, αν το αφήσεις ελεύθερο (όταν μπορέσει να πετάξει) δεν νομίζω να την παλέψει για πολύ. Μπορεί ο πούλος να ήταν ενήλικος, το συγκεκριμένο όμως είναι πιτσιρίκι, δεν είναι για να κυκλοφορεί μόνο του
Garnele Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Και εκείνο που μάζεψα εγώ μπεμπέ ήταν. Όντως πέρνα το και από έναν κτηνίατρο, μου διέφυγε αυτό, μπας και έχει τίποτα σοβαρό στο μάτι, αλλά γενικά επειδή μένω κατά καιρούς σε σπίτι κτηνιάτρου, αυτό που κάνουν και οι ίδιοι είναι να τα κρατάνε σπίτι, ταΐζοντάς τα και περιμένοντας να πετάξουν (σε περίπτωση που δεν έχουν κάποιο άλλο πρόβλημα). Τις προάλλες είχαμε βρει έναν μπούφο, τον ταΐζαμε όλη μέρα κιμά και μετά από κανένα μήνα οι άλλοι τον άφησαν στη Σαμοθράκη. Δεν είναι άνθρωπος να μένει μέχρι τα 30 με τους γονείς του, πουλί είναι, με το που αρχίζει να πετάει την κάνει.
Orgasmic Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Στανταρντ ειναι γερακι?Παιζει να ειναι μπουφος/κουκουβαγια ή κατι τετοιο? Το καταφυγιο αγριων ζωων και πτηνων παντως ειναι στην Αιγινα.
De@th L0rd Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Όχι ρε παιδιά. Γεράκι είναι. Πήγαινε το στο κτηνίατρο, τάιζε το με καμια κρεατοτροφή αυτές για μωρά πτηνά, νερό με τη σύριγγα σιγά σιγά κ σε κανα μήνα το πολύ θα μπορεί να πετάξει. Απλά το καημένο είναι τυφλό κ θ ζοριστεί να επιβιώσει. Πρόσεχε τα νύχια του.
Manos-Sx Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Γερακι πρεπει να είναι απο οτι βλέπω και άλλες φωτο. θα το φροντισω οπως πρέπει και αυριο θα το παω κτηνιατρο για το ματι του αν και δε φαινεται να εχει σοβαρο τραυμα απλως δε το ανοιγει
scullyist Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Στανταρντ ειναι γερακι?Παιζει να ειναι μπουφος/κουκουβαγια Και γω με το που το είδα πάντως, λέω "αμάν, γεράκι!".
Alexaig Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Εγώ λέω να το κρατήσεις και να το εκπαιδευσεις να κυνηγάει περιστέρια. Έγώ αυτό θα έκανα, έχω βαρεθεί να καθαρίζω το μπαλκόνι μου απο τις κουτσουλιές τους! Σοβαρά τώρα , πάρε τηλέφωνο να δεις πως μπορείς να το στείλεις στην Αίγινα. Έχουν μείνει λίγα γεράκια , κρίμα να το ρισκάρεις και να μην τα καταφέρει τελικά.
Manos-Sx Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μιλησα με κτηνιατρο και μου ειπε πως ειναι πολυ δυσκολο να το μεγαλωσω μεχρι να πεταξει... Πρεπει να παει αθηνα το γερακι μου ειπε εχει κ εκει κεντρο που τα προσεχουν. Αυριο το πρωι θα παω το γερακι σε καποιους π ξερουν και θα το στειλουν αθηνα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.