Nikosgiann Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Γεια σας, εχω vivodi περιπου 2 χρονια και ειμαι με το vood που μου εχουν δωσει..ενω ημουν με 12mbps απο τοτε που το εβαλα,τον τελευταιο μισο χρονο ειμαι στα 9 και με ψιλοχαλια συνδεση. ds margin 9 line attenuation 24 (σημ:παντα ειχα τετοια νουμερα,και οταν ημουν στα 12 και τωρα) εχουμε κανει αιτηση στην wind και μας εχουν φερει ηδη το gennet. ερωτηση,ποιο απο τα 2 να κρατησω,ποιο ειναι καλυτερο?
Luciddream Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 είχα το vood εδώ και χρόνια, δεν με είχε απογοητεύσει ποτέ.. (μέχρι που έφαγε κεραυνό και κάηκε).. δεν ξέρω για το άλλο που λές αλλα εγώ με το vood δεν είχα ποτέ το παραμικρό παράπονο. πάντως νομίζω οτι θα σου το ζητήσουν πίσω απο την vivodi.. (θα στείλουν courier να το πάρει)
Nikosgiann Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 xmm,νομιζω πως το vood το παιρνεις μισθωμενο με το που κανεις την συνδεση,και υστερα απο 12 μηνες παραμονης περναει στην κατοχη σου.(νομιζω)
poulinos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Οπως εγραψα και σε αυτο το θεμα. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=414793 κανεις δοκιμη ποιο σε καλυπτει.στο δευτερο Post.(πρωτο δικο μου μετα του τοπικ σταρτερ τα γραφω ποιο αναλυτικα).μην τα ξαναγραφω εδω.
Nikosgiann Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 φιλε γκουφυ,τελικα εκανα τις δοκιμες μου... oxygen της WIND-->ds margin=8,5-9 l.attenuation=30-33 download=~7500 TILGIN VOOD 452W-->ds margin=9 l.attenuation=25 download=~11300 TELINDUS -->ds margin=12 l.attenuation=23 download=~7500 *μονο στο oxygen τα στατιστικα μου παιζουν...στα αλλα 2 ειναι σταθερα ετσι ακομα και μετα απο αρκετες εναλλαγες μεταξυ των ρουτερ... **οταν επαιρνα στη WIND(πολλεσ φορες) τους ελεγα τα στατιστικα του oxygen και του VOOD,και τους ελεγα αλλαξτε με προφιλ,το σηκωνει η γραμμη μου,μου ειπαν σας πηγαμε στα 16Mbps,αλλα εγω ποτε δεν ειχα τετοια ταχυτητα...δεν βρηκα καθολου ακρη με αυτους... τι να κανω?? -να αφησω το VOOD με την 11αρα ταχυτητα ή -να τους παρω τηλ παλι με το TELINDUS απανω και να τους πω αυτα τα στατιστικα και να περιμενω αλλαγη??καλα δεν ειναι τα στατιστικα του telindus??
poulinos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 ασε πανω το vood αφου παιζει πιο γρηγορα απο τα αλλα εκτος αν δεν σε καλυπτει σε αλλα πραγματα.το Margin μπορεις να το ριξεις και με το dmt Η το orbmt αν το υποστηριζει το ρουτερ σου αλλα κανα megabit Θα παρεις αμα το ριξεις στα 6-7 το margin.αλλιως αστο εδω που ειναι.δεν ειναι ασχημο.λογικα μετα απο ενα χρονο το κρατας το vood.επισης οτι τα χαρακτηριστικα σου attenuation και margin δεν αλλαξαν και η ταχυτητα μειωθηκε ειναι το πλεον κλασσικο.ο χαλκος του οτε δεν ειναι για πολλα.απο το κακο στο χειροτερο παει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.