ivdimentia Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Γεια χαρά παίδες. Πρόσφατα έκανα έρευνα αγοράς πάνω σε τηλεοράσεις προκειμένου να βρω την πιο κατάλληλη που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες μου. Μετά από πολύ έρευνα κατέληξα ότι οι PLASMA είναι αυτό που χρειάζομαι μιας και είμαι ταινιάκιας. Έστι προχώρησα στην αγορά της Pannasonic G20. Οι εντυπώσεις μου από την τηλεόραση ήταν οι καλύτερες, χωρίς να είμαι κάτοχος παλαιότερης Flat tv. Δυστηχώς όμως αυτό που δεν περίμενα είναι να με ενοχλεί τόσο πολύ το buzzing που προκαλείται από το plama. Έτσι με μαύρη καρδιά την επέστρεψα πίσω μετά από μια εβδομάδα και πήρα την Samsung C650. Το ξέρω ότι έχω κάνει τρομερό λάθος γιατί είχα μια απίστευτη τηλεόραση αλλά δυστηχώς έχω πολύ ευαίσθητα αυτιά. Τώρα θα μου πείτε ότι μπορεί η τιβι να ήταν ελλατωματική και γιαυτό να άκουγα τόσο πολύ τον θόρυβο, το θέμα είναι όμως ότι απο εκεί που την πήρα ήταν το τελευταίο κομμάτι και στην αντιπροσωπεία που μίλησα μου είπαν ότι ούτε αυτοί έχουν κάποιο κομμάτι στις αποθήκες τους και μάλλον δεν θα ξαναέφερναν. Έτσι λοιπόν απο το να μείνω χωρίς τιβι για αρκετό διάστημα αποφάσισα να πάρω τη Samsung και να τελειώνω. Την περιμένω να μου έρθει αύριο αλλά έχω ξενερώσει από τώρα γιατί ξέρω ότι παίρνω κάτι πολύ κατώτερο. Τι να κάνουμε όμως τα αυτιά μου τα φταίνε όλα. Γενικά απ'οτι κατάλαβα όσοι από LCD πάνε σε Plasma, εντυπωσιάζονται τόσο πολύ από την εικόνα και την κίνηση που έχει και πολύ απλά δεν ασχολούνται καθόλου με τον θόρυβο. Συγκεκριμένα μιλώντας με κάποιο άτομο που έκανε αυτήν την αλλαγή, όταν τον ρώτησα αν τον ενοχλεί ο θόρυβος μου είπε: αγόρι μου..... έτσι κάνει το plasma που γ@μ@ει και δέρνει. Εσείς τι εντυπώσεις έχετε από τις τιβι σας? Είστε ικανοποιημένοι?
swstost Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Εγώ έχω μία LG plasma, και είμαι αρκετά ψείρας, παρ'όλα αυτά buzzing δεν ακούω. Σαν εικόνα και σίγουρα σαν value-for-money απλά άπαιχτη...
suspiria Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Εγώ έχω μία LG plasma, και είμαι αρκετά ψείρας, παρ'όλα αυτά buzzing δεν ακούω.Σαν εικόνα και σίγουρα σαν value-for-money απλά άπαιχτη... και γω το ιδιο.lg plasma εχω και δεν εχω ακουσει ποτε τιποτα!
Mvpgr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Εγώ την πιο μικρή Panasonic την U20 και δεν ακούω τίποτα. Μα πόσο ευαίσθητος είσαι
bluesattack Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Ισως ηταν προβλημα της συγκεκριμενης...Ειναι και μερικες φορες πχ.. http://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1246822649 Το buzzing ειναι θεμα παντως, και αμα τον ενοχλει τον αλλον.. http://www.highdefforum.com/flat-panel-tvs/22524-plasma-buzzing.html Kαλοριζικη η samsung ! Αν θες οταν την δουλεψεις μετεφερε μερικες εντυπωσεις-διαφορες των δυο συγκεκριμενων τηλεορασεων (και τεχνολογιων)
ivdimentia Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Ισως ηταν προβλημα της συγκεκριμενης...Ειναι και μερικες φορες πχ..http://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1246822649 Το buzzing ειναι θεμα παντως, και αμα τον ενοχλει τον αλλον.. http://www.highdefforum.com/flat-panel-tvs/22524-plasma-buzzing.html Kαλοριζικη η samsung ! Αν θες οταν την δουλεψεις μετεφερε μερικες εντυπωσεις-διαφορες των δυο συγκεκριμενων τηλεορασεων (και τεχνολογιων) Είναι αυτό που έλεγα τελικά.... Όποιος έχει μια αξιοπρεπή ας πούμε LCD/LED και πάει σε PLASMA, απλά δεν τον ενδιαφέρει το buzzing, όταν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά στην ποιότητα της εικόνας. Δεν σας κρύβω ότι ήμουν απο αυτούς που στα μαγαζιά κοιτούσα μια τιβι των 600 Ευρώ και μια των 3000 Ευρώ και δεν καταλάβαινα διαφορά. Όταν όμως έχεις για μια εβδομάδα σπίτι σου την G20 και μετά πας σε LCD καταλαβαίνεις αμέσως τις διαφορές (έχοντας ψάξει παράλληλα και κάποια πράγματα τα οποία δεν γνώριζες π.χ. clouding, black levels κτλ.). Ας αρχίσουμε λοιπόν τις συγκρίσεις..... (για να μην παρεξηγούμαι, η Samsung είναι μια πάρα πολύ καλή τιβί σε πολλά επίπεδα και με ικανοποιεί απόλυτα. Δεν πιστεύω ότι είναι δίκαιο να συγκρίνω δύο διαφορετικης τεχνολογίας τηλεοράσεων ως προς τη μάρκα. Θα καταθέσω τις εμπειρίες μου ως προς την τεχνολογία, PLASMA vs LCD). Ας αρχίσουμε τη σύγκριση επομένως... 1) Black levels: Η g20 αναφέρει πως έχει infinite black. Λέει αλήθεια. Το μαύρο της είναι καταπληκτικό. Το κατάλαβα όταν είδα την Samsung, η οποία όμως δεν τα πάει και πολύ άσχημα αλλά όπως και να το κάνουμε αλλιώς είναι να μην παίζουν τίποτα τα Pixel στο μαύρο (Plasma) και αλλιώς είναι να πρέπει να το προβάλλουν (LCD). 2) Κίνηση: Δεν έχω να πώ και πάρα πολλά γιατί δεν επαίξα και πολλές ταινίες, ούτε στη μια ούτε στην άλλη. Με μια πρώτη ματιά όμως θα πρέπει να δώσω +2 στην g20. Οι τηλεοράσεις LCD προσπαθούν να αντισταθμίσουν το lag με διάφορα φίλτρα όπως και η c650. Αυτό επιτυγχάνεται σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο μόνο αν σκάσεις +2500 Ευρώ. Οι plasma από την άλλη δεν έχουν τέτοιο θέμα. Σκεφτείτε ότι είναι σαν να βλέπεις σε CRT που δεν υπήρχαν τέτοια θέματα. 3) Ποιότητα στο τηλεοπτικό σήμα: Όταν πρωτοάρχισα να σκέφτομαι για αγορά tv, δεν με ενδιέφερε καθόλου το θέμα μιας και το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να συνδέσω το pc και να βλέπω ταινίες. Όταν έβαλα την g20, απλά γούσταρα να βλέπω την κάθε μ@λ@κια που έπαιζε. Δεν χρειάζεται να πω τίποτα άλλο. 4) Χαρακτηριστικά: Εδώ η Samsung παίρνει το πάνω χέρι. Απλά άριστη. Μπορεί να αναπαράγει κάθε μορφής αρχείο από στικάκι και μιλάω για Full HD, mp3s, mkv.....τα πάντα όλα. Σε αυτόν τον τομέα η g20 μένει πάρα πολύ πίσω. Από την άλλη η g20 έχει pvr ενώ η samsung όχι. 5) Τιμή: g20 από πλαίσιο 799 Ευρώ 42 ίντσες. Samsung πάλι από Πλαίσιο 1063 Ευρώ 46 ίντσες. 6) Κατασκευή: Όταν έβαλα την g20 είπα ότι πήρα καινούρια τιβί. Όταν έβαλα την samsung είπα ότι πήρα καινούριο Monitor για το pc. Μου φάνηκε ψεύτικη. Αλλά αυτό πιστεύω έχει να κάνει με την τεχνολογία. Είναι λογικό μια Plasma που ζυγίζει κάποια κιλά παραπάνω, να πρέπει να έχει μια πιο στοιβαρή κατασκευή, ενώ αντιθέτως μια LCD που είναι πανάλαφρη δεν το χρειάζεται μιας και θα ήταν περιττό και για τις εταιρείες αλλά και για τον πελάτη να πληρώνει το έξτρα κόστος της κατασκευής. 7) Αντανακλάσεις: Αρκετές στην g20 με φως του ήλιου να χτυπάει απευθείας στην τηλεόραση. Για μένα όμως δεν αποτέλεσε πρόβλημα. Στην Samsung καμία. 8) Παρακολούθηση sports: Εδώ κατάλαβα αρκετή διαφορά η οποία όμως πιστεύω ότι οφείλεται στο πιξέλιασμα που προκαλούν οι παραπάνω ίντσες της Samsung από την ίδια απόσταση θέασης. όπως και ναχει όμως υπάρχει μια μικρή θολούρα, αλλά μόνο οι πολύ ψείρες θα μπορούσαν να το καταλάβουν (κατ' εμέ τουλάχιστον) 9) Για το θέμα του buzzing: ίσως η g20 να ήταν ελλατωματική ίσως και όχι. Αυτό δεν θα το μάθω ποτέ παρα μόνο αν δω την plasma κάποιου άλλου. Πάντως εγώ στα 2 μέτρα απόσταση θέασης και με γυμνό τοίχο από πίσω το άκουγα. Και ήταν ξεκάθαρο ότι το buzzing αυξανόταν ανάλογα με το πόσο έντονα ήταν τα χρώματα που πρόβαλλε η τιβί, κοινώς δηλαδή όσα περισσότερα pixel λειτουργούσαν, μιας και όπως είπαμε το μαύρο στην plasma δεν προβάλεται. 10)Άλλα: Όταν έψαχνα reviews, αυτό που έβλεπα παντού, πέραν του γεγονότος ότι στο θέμα της κίνησης όλες μα όλες οι plasma παίρναν 10, ενώ η βαθμολογία των lcd/led αυξανόταν ανάλογα με το κόστος της εκάστοτε τηλεόρασης, είναι τα suggestions που έλεγαν στο τέλος..... Plasma: για home cinema, sports κλπ. LCD: για όποιον θέλει μια τηλεόραση γενικής χρήσης σε χώρο όπου υπάρχουν πολλά φώτα και παράθυρα. Τα συμπεράσματα δικά σας. Κάτι ακόμα που θα ήθελα να αναφέρω είναι ότι όταν σύνδεσα pc μέσω vga σύνδεσης (D - sub 15 pin) η g20 δεν μπορεσε να σηκώσει 1920x1080 παρά μόνον 1280χ1024. Απ ότι είδα στις οδηγίες δεν υποστηρίζεται αυτή η ανάλυση παρα μόνο με σύνδεση HDMI. Από την άλλη στην Samsung απλά κανένα πρόβλημα. 11)Χρώματα: Είναι απλά μύθος το γεγονός ότι οι Plasma δεν έχουν καλά χρώματα. Απλά οι lcd δεν έχουν πρόβλημα με τα πάρα πολλά φώτα που υπάρχουν στα καταστήματα ενώ οι plasma έχουν. Σας διαβεβαιώνω ότι τα χρώματα της g20 ήταν καταπληκτικά και πάνω απ' όλα φυσικά. Δεν έβλεπες πουθενά καμμένα χρώματα, δεν έβλεπες πουθενά πορτοκαλί επιδερμίδες. 12) Burn in: Κατ' εμέ απλά στην Panasonic το φαινόμενο δεν υπάρχει. Η τιβί έπαιζε όλη την μέρα το ίδιο κανάλι, ένα βράδυ με πήρε ο ύπνος με το DVD σε παύση. Κανένα πρόβλημα. Πιστεύω ότι με την τεχνολογία kuro της Panasonic το φαινόμενο έχει εξαλειφθεί. Άλλωστε μιλάμε για πάνελ 13ης γενιάς. Τώρα θα μου πείτε: Γιατί όμως είναι στο επίκεντρο οι LCD/LED και το Plama δεν προωθείται καθόλου? Γνώμη δική μου: Οι LCD/LED ξεκινάνε από τα 150 -200 ευρώ και από τις 19 ίντσες. Από την άλλη οι Plasma από 600 ευρώ και 42 ίντσες. Είναι λογικό να μην θέλουν όλοι μια 42άρα μέσα στο σπίτι τους. Και ειδικά αυτοί που δεν ασχολούνται με το αντικείμενο. Γνώμη πωλητή στον Κωτσώβολο: έλα μωρέ τι να την κάνεις την Plasma? Τέτοιες βάζουν στα μαγαζιά. Μόνο για μπάλα είναι. Επίσης κάτι που δεν πρέπει να παραλήψω να αναφέρω είναι ότι (και καλά) οι Plasma δεν είναι για pc, playstation κλπ. Όπως είπα και παραπάνω για μένα είναι μύθος. Αλλά αυτό είναι μια προσωπική άποψη οπότε μη το δένετε και κόμπο γιατί μπορει να παραπληροφορώ. Για μένα και οι 42 ίντσες της g20 αλλά και 46 της Samsung μου πέφτουν λίγες. Τι να πώ είμαι αχόρταγος. Η μάνα μου βέβαια όταν είδε τις 42 ίντσες της g20 κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό και τώρα που της έσκασα την 46άρα, τα πήρε πολύ άγρια. Αυτά τα λίγα. Συγχωρέστε για τον τρόπο που γράφω αλλά δεν είμαι reviewer. Ελπίζω όμως αυτό το Post να βοηθήσει άτομα που δεν ξέρουν τι είδους τηλεόραση να πάρουν. Μάγκες εγώ το Μάϊο πάω να υπηρετήσω τη μαμά Πατρίδα. Ένα όμως σας υπόσχομαι: Όταν πάρω το "χαρτί" θα πάω να χτυπήσω μια VT25 50". Και όσο για το buzzing...... στα @U@ μου......
suspiria Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Είναι αυτό που έλεγα τελικά.... Όποιος έχει μια αξιοπρεπή ας πούμε LCD/LED και πάει σε PLASMA, απλά δεν τον ενδιαφέρει το buzzing, όταν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά στην ποιότητα της εικόνας. Δεν σας κρύβω ότι ήμουν απο αυτούς που στα μαγαζιά κοιτούσα μια τιβι των 600 Ευρώ και μια των 3000 Ευρώ και δεν καταλάβαινα διαφορά. Όταν όμως έχεις για μια εβδομάδα σπίτι σου την G20 και μετά πας σε LCD καταλαβαίνεις αμέσως τις διαφορές (έχοντας ψάξει παράλληλα και κάποια πράγματα τα οποία δεν γνώριζες π.χ. clouding, black levels κτλ.). Ας αρχίσουμε λοιπόν τις συγκρίσεις..... (για να μην παρεξηγούμαι, η Samsung είναι μια πάρα πολύ καλή τιβί σε πολλά επίπεδα και με ικανοποιεί απόλυτα. Δεν πιστεύω ότι είναι δίκαιο να συγκρίνω δύο διαφορετικης τεχνολογίας τηλεοράσεων ως προς τη μάρκα. Θα καταθέσω τις εμπειρίες μου ως προς την τεχνολογία, PLASMA vs LCD). Ας αρχίσουμε τη σύγκριση επομένως... 1) Black levels: Η g20 αναφέρει πως έχει infinite black. Λέει αλήθεια. Το μαύρο της είναι καταπληκτικό. Το κατάλαβα όταν είδα την Samsung, η οποία όμως δεν τα πάει και πολύ άσχημα αλλά όπως και να το κάνουμε αλλιώς είναι να μην παίζουν τίποτα τα Pixel στο μαύρο (Plasma) και αλλιώς είναι να πρέπει να το προβάλλουν (LCD). 2) Κίνηση: Δεν έχω να πώ και πάρα πολλά γιατί δεν επαίξα και πολλές ταινίες, ούτε στη μια ούτε στην άλλη. Με μια πρώτη ματιά όμως θα πρέπει να δώσω +2 στην g20. Οι τηλεοράσεις LCD προσπαθούν να αντισταθμίσουν το lag με διάφορα φίλτρα όπως και η c650. Αυτό επιτυγχάνεται σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο μόνο αν σκάσεις +2500 Ευρώ. Οι plasma από την άλλη δεν έχουν τέτοιο θέμα. Σκεφτείτε ότι είναι σαν να βλέπεις σε CRT που δεν υπήρχαν τέτοια θέματα. 3) Ποιότητα στο τηλεοπτικό σήμα: Όταν πρωτοάρχισα να σκέφτομαι για αγορά tv, δεν με ενδιέφερε καθόλου το θέμα μιας και το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να συνδέσω το pc και να βλέπω ταινίες. Όταν έβαλα την g20, απλά γούσταρα να βλέπω την κάθε μ@λ@κια που έπαιζε. Δεν χρειάζεται να πω τίποτα άλλο. 4) Χαρακτηριστικά: Εδώ η Samsung παίρνει το πάνω χέρι. Απλά άριστη. Μπορεί να αναπαράγει κάθε μορφής αρχείο από στικάκι και μιλάω για Full HD, mp3s, mkv.....τα πάντα όλα. Σε αυτόν τον τομέα η g20 μένει πάρα πολύ πίσω. Από την άλλη η g20 έχει pvr ενώ η samsung όχι. 5) Τιμή: g20 από πλαίσιο 799 Ευρώ 42 ίντσες. Samsung πάλι από Πλαίσιο 1063 Ευρώ 46 ίντσες. 6) Κατασκευή: Όταν έβαλα την g20 είπα ότι πήρα καινούρια τιβί. Όταν έβαλα την samsung είπα ότι πήρα καινούριο Monitor για το pc. Μου φάνηκε ψεύτικη. Αλλά αυτό πιστεύω έχει να κάνει με την τεχνολογία. Είναι λογικό μια Plasma που ζυγίζει κάποια κιλά παραπάνω, να πρέπει να έχει μια πιο στοιβαρή κατασκευή, ενώ αντιθέτως μια LCD που είναι πανάλαφρη δεν το χρειάζεται μιας και θα ήταν περιττό και για τις εταιρείες αλλά και για τον πελάτη να πληρώνει το έξτρα κόστος της κατασκευής. 7) Αντανακλάσεις: Αρκετές στην g20 με φως του ήλιου να χτυπάει απευθείας στην τηλεόραση. Για μένα όμως δεν αποτέλεσε πρόβλημα. Στην Samsung καμία. 8) Παρακολούθηση sports: Εδώ κατάλαβα αρκετή διαφορά η οποία όμως πιστεύω ότι οφείλεται στο πιξέλιασμα που προκαλούν οι παραπάνω ίντσες της Samsung από την ίδια απόσταση θέασης. όπως και ναχει όμως υπάρχει μια μικρή θολούρα, αλλά μόνο οι πολύ ψείρες θα μπορούσαν να το καταλάβουν (κατ' εμέ τουλάχιστον) 9) Για το θέμα του buzzing: ίσως η g20 να ήταν ελλατωματική ίσως και όχι. Αυτό δεν θα το μάθω ποτέ παρα μόνο αν δω την plasma κάποιου άλλου. Πάντως εγώ στα 2 μέτρα απόσταση θέασης και με γυμνό τοίχο από πίσω το άκουγα. Και ήταν ξεκάθαρο ότι το buzzing αυξανόταν ανάλογα με το πόσο έντονα ήταν τα χρώματα που πρόβαλλε η τιβί, κοινώς δηλαδή όσα περισσότερα pixel λειτουργούσαν, μιας και όπως είπαμε το μαύρο στην plasma δεν προβάλεται. 10)Άλλα: Όταν έψαχνα reviews, αυτό που έβλεπα παντού, πέραν του γεγονότος ότι στο θέμα της κίνησης όλες μα όλες οι plasma παίρναν 10, ενώ η βαθμολογία των lcd/led αυξανόταν ανάλογα με το κόστος της εκάστοτε τηλεόρασης, είναι τα suggestions που έλεγαν στο τέλος..... Plasma: για home cinema, sports κλπ. LCD: για όποιον θέλει μια τηλεόραση γενικής χρήσης σε χώρο όπου υπάρχουν πολλά φώτα και παράθυρα. Τα συμπεράσματα δικά σας. Κάτι ακόμα που θα ήθελα να αναφέρω είναι ότι όταν σύνδεσα pc μέσω vga σύνδεσης (D - sub 15 pin) η g20 δεν μπορεσε να σηκώσει 1920x1080 παρά μόνον 1280χ1024. Απ ότι είδα στις οδηγίες δεν υποστηρίζεται αυτή η ανάλυση παρα μόνο με σύνδεση HDMI. Από την άλλη στην Samsung απλά κανένα πρόβλημα. 11)Χρώματα: Είναι απλά μύθος το γεγονός ότι οι Plasma δεν έχουν καλά χρώματα. Απλά οι lcd δεν έχουν πρόβλημα με τα πάρα πολλά φώτα που υπάρχουν στα καταστήματα ενώ οι plasma έχουν. Σας διαβεβαιώνω ότι τα χρώματα της g20 ήταν καταπληκτικά και πάνω απ' όλα φυσικά. Δεν έβλεπες πουθενά καμμένα χρώματα, δεν έβλεπες πουθενά πορτοκαλί επιδερμίδες. 12) Burn in: Κατ' εμέ απλά στην Panasonic το φαινόμενο δεν υπάρχει. Η τιβί έπαιζε όλη την μέρα το ίδιο κανάλι, ένα βράδυ με πήρε ο ύπνος με το DVD σε παύση. Κανένα πρόβλημα. Πιστεύω ότι με την τεχνολογία kuro της Panasonic το φαινόμενο έχει εξαλειφθεί. Άλλωστε μιλάμε για πάνελ 13ης γενιάς. Τώρα θα μου πείτε: Γιατί όμως είναι στο επίκεντρο οι LCD/LED και το Plama δεν προωθείται καθόλου? Γνώμη δική μου: Οι LCD/LED ξεκινάνε από τα 150 -200 ευρώ και από τις 19 ίντσες. Από την άλλη οι Plasma από 600 ευρώ και 42 ίντσες. Είναι λογικό να μην θέλουν όλοι μια 42άρα μέσα στο σπίτι τους. Και ειδικά αυτοί που δεν ασχολούνται με το αντικείμενο. Γνώμη πωλητή στον Κωτσώβολο: έλα μωρέ τι να την κάνεις την Plasma? Τέτοιες βάζουν στα μαγαζιά. Μόνο για μπάλα είναι. Επίσης κάτι που δεν πρέπει να παραλήψω να αναφέρω είναι ότι (και καλά) οι Plasma δεν είναι για pc, playstation κλπ. Όπως είπα και παραπάνω για μένα είναι μύθος. Αλλά αυτό είναι μια προσωπική άποψη οπότε μη το δένετε και κόμπο γιατί μπορει να παραπληροφορώ. Για μένα και οι 42 ίντσες της g20 αλλά και 46 της Samsung μου πέφτουν λίγες. Τι να πώ είμαι αχόρταγος. Η μάνα μου βέβαια όταν είδε τις 42 ίντσες της g20 κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό και τώρα που της έσκασα την 46άρα, τα πήρε πολύ άγρια. Αυτά τα λίγα. Συγχωρέστε για τον τρόπο που γράφω αλλά δεν είμαι reviewer. Ελπίζω όμως αυτό το Post να βοηθήσει άτομα που δεν ξέρουν τι είδους τηλεόραση να πάρουν. Μάγκες εγώ το Μάϊο πάω να υπηρετήσω τη μαμά Πατρίδα. Ένα όμως σας υπόσχομαι: Όταν πάρω το "χαρτί" θα πάω να χτυπήσω μια VT25 50". Και όσο για το buzzing...... στα @U@ μου...... πολυ σωστο σε βρισκω φιλε.αλλα τι να πω?ησουν ατυχος!επεσες σε χαλασμενη plasma.
ivdimentia Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 πολυ σωστο σε βρισκω φιλε.αλλα τι να πω?ησουν ατυχος!επεσες σε χαλασμενη plasma. Δεν πειράζει. Τι να κάνουμε εμπειρίες είναι όλα. Στην τελική όταν πάρω καινούρια κρατάω την Samsung για μονιτορ στο Pc του δωματίου. Αν το καλοσκεφτείς η λέξη Samsung δίνει λεξάριθμο 11888. H λέξη pc monitor δίνει επίσης λεξάριθμο 11888. Τυχαίο? Δε νομίζω....... ---------- Προσθήκη στις 14:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:57 ---------- Εγώ έχω μία LG plasma, και είμαι αρκετά ψείρας, παρ'όλα αυτά buzzing δεν ακούω.Σαν εικόνα και σίγουρα σαν value-for-money απλά άπαιχτη... Από τι απόσταση παρακολουθείς? Επίσης ο τοίχος πίσω από την τηλεόραση είναι γυμνός ή έχει κάποια κουρτίνα ή κάποιο απορροφητικό υλικό?
suspiria Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δεν πειράζει. Τι να κάνουμε εμπειρίες είναι όλα. Στην τελική όταν πάρω καινούρια κρατάω την Samsung για μονιτορ στο Pc του δωματίου. Αν το καλοσκεφτείς η λέξη Samsung δίνει λεξάριθμο 11888. H λέξη pc monitor δίνει επίσης λεξάριθμο 11888. Τυχαίο? Δε νομίζω....... ---------- Προσθήκη στις 14:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:57 ---------- Από τι απόσταση παρακολουθείς? Επίσης ο τοίχος πίσω από την τηλεόραση είναι γυμνός ή έχει κάποια κουρτίνα ή κάποιο απορροφητικό υλικό? εγω την εχω βαλει σε βαση στον τοιχο ο οποιος ειναι γυμνος και δεν ακουω τιποτα.
ivdimentia Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 εγω την εχω βαλει σε βαση στον τοιχο ο οποιος ειναι γυμνος και δεν ακουω τιποτα. Νομίζω ήσουν κατατοπιστικότατος....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.