poulinos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 οταν κανεις Ipconfig στο pc σου θα δεις οτι εχει μια Ip. px 192.168.2.3 .apla καλο θα ειναι για να μην αλλαζει αυτη διοτι πιο πανω νομιζω ειχες πει οτι εχει 192.168.2.2 θα ηταν να την δωσεις καρφωτα.ισως το Pc σου καποια στιγμη να πηρε την Ip 192.168.2.3 anti gia 192.168.2.2 και για αυτο να μην επαιζε το dmz.Οποτε καλο θα ειναι να πας στην καρτα δικτυου και να δωσεις καρφωτα Ip και dns. προγραμμα για να βλεπεις αν το Port ειναι ανοιχτο ειναι www.canyouseeme.org .δεν χρειαζεται καν προγραμμα. ειναι site αν σου βγαζει κλειστη σε Udp δοκιμασε να φτιαξεις ενα Rule για tcp και ενα για Udp.και δοκιμασε να κλεισεις και το firewall sto pc Μηπως για καποιο λογο σου κοβει το Udp και στον ρουτερ. και στο προγραμμα δεν κανεις κατι .απλα δωσε static ip στο Tcp ip Της καρτας δικτυου σου στην ουσια αυτα που βλεπεις οταν γραφεις ipconfig Εσυ δωστα καρφωτα στην καρτα δικτυου.αμα δεν ξερεις τα dns της tellas βαλε σαν dns την Ip του ρουτερ πχ 192.168.2.1
GIANNIS400 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 οταν κανεις Ipconfig στο pc σου θα δεις οτι εχει μια Ip. px 192.168.2.3 .apla καλο θα ειναι για να μην αλλαζει αυτη διοτι πιο πανω νομιζω ειχες πει οτι εχει 192.168.2.2 θα ηταν να την δωσεις καρφωτα.ισως το Pc σου καποια στιγμη να πηρε την Ip 192.168.2.3 anti gia 192.168.2.2 και για αυτο να μην επαιζε το dmz.Οποτε καλο θα ειναι να πας στην καρτα δικτυου και να δωσεις καρφωτα Ip και dns. προγραμμα για να βλεπεις αν το Port ειναι ανοιχτο ειναι www.canyouseeme.org .δεν χρειαζεται καν προγραμμα. ειναι site αν σου βγαζει κλειστη σε Udp δοκιμασε να φτιαξεις ενα Rule για tcp και ενα για Udp.και δοκιμασε να κλεισεις και το firewall sto pc Μηπως για καποιο λογο σου κοβει το Udp και στον ρουτερ. και στο προγραμμα δεν κανεις κατι .απλα δωσε static ip στο Tcp ip Της καρτας δικτυου σου στην ουσια αυτα που βλεπεις οταν γραφεις ipconfig Εσυ δωστα καρφωτα στην καρτα δικτυου.αμα δεν ξερεις τα dns της tellas βαλε σαν dns την Ip του ρουτερ πχ 192.168.2.1 εχεις δίκιο, τελικα γι αυτο δεν δουλευε το dmz... epeidh alaze apo 192.168.2.2 h IP se 192.168.2.3 το ειδα απο το ipconfig.Πως δινω καρφωτα την ΙΡ στην κάρτα δικτύου μου? με το προγραμμα αυτο , kai to dns που το βάζω.Οσο για την udp της θυρας 5739 του παιχνιδιου την δηλωσα σαν εξερεση στο firewall toy pc ακομα δήλωσα σαν εξαιρεση τιο προ 2011. πως δινω και που δινω την static ip? ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 ασε το προγραμμα αυτο.για να δωσεις static στο pc σου γραφω περιπου πως ειναι και μετα το βλεπεις και εσυ.πχ στα xp ειναι στο συνδεσεις δικτυου και μετα εχει μια τοπικη συνδεση η ασυρματη συνδεση αναλογως πως εισαι συνδεδεμενος.εκει θα κανεις δεξι κλικ και properties.στα xp Μετα γραφει Tcp ip στα vista kai 7 γραφει tcp ip version 4 οχι το εξι.θα κανεις κλικ και properties σε αυτο και θα σε ρωτησει .Ip address 192.168.2.3 px Η 2.10 η 2.20 στο τελος .οτι θες εσυ αρκει σε εκεινη την Ip να κανεις Port forward η dmz.μετα subnet 255.255.255.0 kai default gateway Την Ip του router που ειναι μαλλον απο οτι καταλαβα η 192.168.2.1. dns 192.168.2.1 και το αλλο κενο.
GIANNIS400 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 ασε το προγραμμα αυτο.για να δωσεις static στο pc σου γραφω περιπου πως ειναι και μετα το βλεπεις και εσυ.πχ στα xp ειναι στο συνδεσεις δικτυου και μετα εχει μια τοπικη συνδεση η ασυρματη συνδεση αναλογως πως εισαι συνδεδεμενος.εκει θα κανεις δεξι κλικ και properties.στα xp Μετα γραφει Tcp ip στα vista kai 7 γραφει tcp ip version 4 οχι το εξι.θα κανεις κλικ και properties σε αυτο και θα σε ρωτησει .Ip address 192.168.2.3 px Η 2.10 η 2.20 στο τελος .οτι θες εσυ αρκει σε εκεινη την Ip να κανεις Port forward η dmz.μετα subnet 255.255.255.0 kai default gateway Την Ip του router που ειναι μαλλον απο οτι καταλαβα η 192.168.2.1. dns 192.168.2.1 και το αλλο κενο. GOAL το έφτιαξα φιλε οπως ειπες στο tcp/4 και οχι στο tcp/6, εβαλα και τα υπολοιπα. Αλλα δουλευω με το dmz, φοβάμαι μην μου δημιουργήσει πρόβλημα ς απο hakers ή κατι αλλο.. επειδη ειναι ανοικτές ολες οι θυρες. Περιμενω απο τον calendar που εγραψε πριν καμια 20αρια ποστ εδω για το ιδιο προβλημα με μενα (νετφαστερ2) να μου πει πιες πορτες ανοιξε στο ΝΑΤ και δουλεψε για το προ 2011.Γιατι η θυρα 5739 που βαζω εγω την οποια εχει και στα setings to game δεν φτάνει.Οσο για την UDP to portchecker την δειχνει κλειστη, αλλα αφου παιζω κανονικα ονλινε στο παιχνιδι τωρα... αυτο δε σημαινει οτι παιζει μόνο με tcp ανοικτη και δε χρειαζετε η udp να ειναι ανοικτη? Να σε καλα που μας ξεστραβωνεις
jakegate7 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 από ότι είδα το το pro χρειάζεται αρκετές θύρες (δε ξέρω αν όλες είναι απαραίτητες) TCP 80, 44, 4000-4200 UDP 6112 5730-5739, 6112 κοίτα αν έχει επιλογή port mapping το router σου (κοίτα εδώ πως γίνεται σε άλλο router) , αν δε μπορείς άστο με το dmz
poulinos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 GOAL το έφτιαξα φιλε οπως ειπες στο tcp/4 και οχι στο tcp/6, εβαλα και τα υπολοιπα. Αλλα δουλευω με το dmz, φοβάμαι μην μου δημιουργήσει πρόβλημα ς απο hakers ή κατι αλλο.. επειδη ειναι ανοικτές ολες οι θυρες. Περιμενω απο τον calendar που εγραψε πριν καμια 20αρια ποστ εδω για το ιδιο προβλημα με μενα (νετφαστερ2) να μου πει πιες πορτες ανοιξε στο ΝΑΤ και δουλεψε για το προ 2011.Γιατι η θυρα 5739 που βαζω εγω την οποια εχει και στα setings to game δεν φτάνει.Οσο για την UDP to portchecker την δειχνει κλειστη, αλλα αφου παιζω κανονικα ονλινε στο παιχνιδι τωρα... αυτο δε σημαινει οτι παιζει μόνο με tcp ανοικτη και δε χρειαζετε η udp να ειναι ανοικτη? Να σε καλα που μας ξεστραβωνεις κανονικα με dmz θα πρεπε να ειναι ολες ανοιχτες εκτος αν το dmz ανοιγει σε tcp μονο που το θεωρω δυσκολο.η εκτος αν κοβει κατι το firewall σου.απο εκει και περα οχι δεν εχεις θεμα με Hackers.οταν μπαιναμε στο ιντερνετ με 56 K modem ηταν σαν να ειχαμe dmz συνεχεια.ολες οι θυρες ηταν ανοιχτες δηλαδη. και εγω για ελεγχο Port τσεκαρω παντα με canyouseeme.org.ναι αν παιζει το παιχνιδι μαλλον την θελει σε tcp μονο από ότι είδα το το pro χρειάζεται αρκετές θύρες (δε ξέρω αν όλες είναι απαραίτητες) TCP 80, 44, 4000-4200 UDP 6112 5730-5739, 6112 κοίτα αν έχει επιλογή port mapping το router σου (κοίτα εδώ πως γίνεται σε άλλο router) , αν δε μπορείς άστο με το dmz στο Port forward θα βρει και range λογικα να βαλει.δηλαδη απο 5730 εως 5739 . και απεξω θυρα θα ειναι η 5730.παντως το dmz ειναι πολυ ευκολη λυση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.