GIANNIS400 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 το ετρεξα, ποια ειναι η ip? βρηκα και το DMZ Tι κάνω τωρα σε αυτον τον πινακα? Υ.Γ: Σκεφτομαι μηπως φταίει και το antivarus panda global που εχω, αλλα το απενεργοποιω οταν μπαινω να παιξω προ ονλινε.
poulinos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 κανε dmz στην Ip 192.168.2.2 που εχει το pc σου.το panda δεν νομιζω.αν εχεις οτενετ απλα κλεισε και την αυξημενη ασφαλεια απο το site της οτενετ. Επιθυμία αυξημένης προστασίας από κακόβουλες επιθέσεις O OTE θέλοντας να προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια σε όλους τους χρήστες της έχει ενεργοποιήσει την υπηρεσία αυξημένης προστασίας από κακόβουλες επιθέσεις. Έχετε δικαίωμα να απενεργοποιήσετε ή να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία αυτή, αλλάζοντας την κατάσταση σε ΝΑΙ / ΟΧΙ μέσω του http://my.otenet.gr επιλέγοντας Αλλαγή Κωδικού Πρόσβασηςκαι μετά επιλέγοντας ΑΛΛΑΓΗ στο Πατήστε εδώ για να αλλάξετε τον βαθμό προστασίας σας. Η υπηρεσία λειτουργεί ως ένα φίλτρο προστασίας με προκαθορισμένες ρυθμίσεις και μπλοκάρει γνωστές θύρες επικοινωνίας. Όταν η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη (επιλέγοντας ΝΑΙ), αυξάνεται σημαντικά ο βαθμός προστασίας σας, αλλά σίγουρα δεν εξαλείφεται κάθε κίνδυνος ή πρόβλημα ασφάλειας. O OTΕ αυτή τη στιγμή, έχει μπλοκάρει την εισερχόμενη επικοινωνία στις θύρες: TCP: 1 μέχρι και 1023, 1433, 3389 και 5000 UDP:161, 135 μέχρι και 139, και 1434. Σας ενημερώνουμε ότι εάν η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη, υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιες εφαρμογές που πιθανόν χρησιμοποιείτε όπως (Απομακρυσμένη Διαχείριση Υπολογιστή / router, VPN) κλπ να μην λειτουργούν. Σε μια τέτοια περίπτωση όποτε επιθυμείτε, μπορείτε να αλλάξετε την επιλογή σας, από ΝΑΙ σε ΟΧΙ. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάθε τροποποίηση της κατάστασης της αυξημένης προστασίας, θα πρέπει να συνοδεύεται και από αποσύνδεση-επανασύνδεση (logout-login) στο δίκτυο τou OTE. Κάθε μετατροπή ενεργοποιείται μόνο μετά από την επόμενη επανασύνδεση.
GIANNIS400 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 κανε dmz στην Ip 192.168.2.2 που εχει το pc σου.το panda δεν νομιζω.αν εχεις οτενετ απλα κλεισε και την αυξημενη ασφαλεια απο το site της οτενετ. Επιθυμία αυξημένης προστασίας από κακόβουλες επιθέσεις O OTE θέλοντας να προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια σε όλους τους χρήστες της έχει ενεργοποιήσει την υπηρεσία αυξημένης προστασίας από κακόβουλες επιθέσεις. Έχετε δικαίωμα να απενεργοποιήσετε ή να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία αυτή, αλλάζοντας την κατάσταση σε ΝΑΙ / ΟΧΙ μέσω του http://my.otenet.gr επιλέγοντας Αλλαγή Κωδικού Πρόσβασηςκαι μετά επιλέγοντας ΑΛΛΑΓΗ στο Πατήστε εδώ για να αλλάξετε τον βαθμό προστασίας σας. Η υπηρεσία λειτουργεί ως ένα φίλτρο προστασίας με προκαθορισμένες ρυθμίσεις και μπλοκάρει γνωστές θύρες επικοινωνίας. Όταν η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη (επιλέγοντας ΝΑΙ), αυξάνεται σημαντικά ο βαθμός προστασίας σας, αλλά σίγουρα δεν εξαλείφεται κάθε κίνδυνος ή πρόβλημα ασφάλειας. O OTΕ αυτή τη στιγμή, έχει μπλοκάρει την εισερχόμενη επικοινωνία στις θύρες: TCP: 1 μέχρι και 1023, 1433, 3389 και 5000 UDP:161, 135 μέχρι και 139, και 1434. Σας ενημερώνουμε ότι εάν η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη, υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιες εφαρμογές που πιθανόν χρησιμοποιείτε όπως (Απομακρυσμένη Διαχείριση Υπολογιστή / router, VPN) κλπ να μην λειτουργούν. Σε μια τέτοια περίπτωση όποτε επιθυμείτε, μπορείτε να αλλάξετε την επιλογή σας, από ΝΑΙ σε ΟΧΙ. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάθε τροποποίηση της κατάστασης της αυξημένης προστασίας, θα πρέπει να συνοδεύεται και από αποσύνδεση-επανασύνδεση (logout-login) στο δίκτυο τou OTE. Κάθε μετατροπή ενεργοποιείται μόνο μετά από την επόμενη επανασύνδεση. tellas εχω, οπότε δεν συντρεχει προβλημα ετσι δεν ειναι. Στο cliend pc ip adress βάζω το 192.168.2.2, και στο public ip adress τι γράφω... μηπως την 5739.. την θυρα του game? και αυτα τα κάνω στην πρώτη σειρα ή στην δευτερη, γιατι στην πρωτη σειρα στο public ip adress εχει το 0.0.0.0
poulinos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 public ip 0.0.0.0 .ip γραφει οχι port. 0.0.0.0 ειναι ολη η κινηση απεξω.αν εχεις τελλας οκ δεν μετραει.νομιζω οτι ειχες otenet.
GIANNIS400 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 public ip 0.0.0.0 .ip γραφει οχι port. 0.0.0.0 ειναι ολη η κινηση απεξω.αν εχεις τελλας οκ δεν μετραει.νομιζω οτι ειχες otenet. ok εγω τι γράφω στο public ip kai sto client ip, sto client ip βάζω 192.168.2.2? τωρα δε γραφει 0.0.0.0 αλλα γραφει αυτο: μαλλον επειδη δεν ειχα συνδεση χθες το εγραφε αυτο. τεσπα εγω τι γραφω και που σε αυτο το πινακα για να την τελειωσω την δοκιμη με τις πόρτες
poulinos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 εσυ απλα βαζεις 192.168.2.2 .το πανω μαλλον ειναι αυτοματα η wan ip που εχεις.
GIANNIS400 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 εσυ απλα βαζεις 192.168.2.2 .το πανω μαλλον ειναι αυτοματα η wan ip που εχεις. κερνάω καφέ, φίλε δούλεψε :-). Για να καταλαβω... με αυτη την κίνιση που έκανα ανοιξα ολες τις πόρτες του ρουτερ? Η διαφορα με την πρώτη λύση που είχαμε πει για το ΝΑΤ είναι οτι στο ΝΑΤ θα ανοιγα μια πορτα για το παιχνιδι.. ενω τωρα στο DMZ τις ανοιξα ολες?
GIANNIS400 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 σωστα:D:D ετότε γιατι μερικοι μπαινουν στο κόπο να ανοιξουν μια πορτα και δεν τα ανοιγουν όλα οπως εγω τώρα, ποια η διαφορα. Με το ΝΑΤ που εβαλα το 192.168.2.2 και την θυρα του παιχνιδιου.. την 5739 δε λυθηκε το προβλημα, δλδ δε μου ανοιξε η πόρτα... γιατι μπορεις να φανταστεις? μηπως ειναι καλητερα να ανοιγεις μια πόρτα,μηπως αποδιδει καλητερα στο game. Πάντως στο προ 2010 στο οποιο δεν ειχα πρόβλημα και πριν τις ρυθμίσεις ειδα χθες μετα τις ρυθμισεις πολυ καλητερα αποτελεσματα στο ονλινε το οποιο παιζω ακομα Υ.Γ: Thanks for everything.. αφου κάνω την δουλεια μου τωρα δε με απασσχολει και πολυ να σε ζαλισω με αυτα που γράφω παραπανω για να απαντησεις, απλα απο θεμα εγκυκλοπαιδικης γνωσης ρωτω.
poulinos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 ετότε γιατι μερικοι μπαινουν στο κόπο να ανοιξουν μια πορτα και δεν τα ανοιγουν όλα οπως εγω τώρα, ποια η διαφορα.Με το ΝΑΤ που εβαλα το 192.168.2.2 και την θυρα του παιχνιδιου.. την 5739 δε λυθηκε το προβλημα, δλδ δε μου ανοιξε η πόρτα... γιατι μπορεις να φανταστεις? μηπως ειναι καλητερα να ανοιγεις μια πόρτα,μηπως αποδιδει καλητερα στο game. Πάντως στο προ 2010 στο οποιο δεν ειχα πρόβλημα και πριν τις ρυθμίσεις ειδα χθες μετα τις ρυθμισεις πολυ καλητερα αποτελεσματα στο ονλινε το οποιο παιζω ακομα Υ.Γ: Thanks for everything.. αφου κάνω την δουλεια μου τωρα δε με απασσχολει και πολυ να σε ζαλισω με αυτα που γράφω παραπανω για να απαντησεις, απλα απο θεμα εγκυκλοπαιδικης γνωσης ρωτω. υποτιθεται θεμα ασφαλειας οτι παρακαμπτεις το nat.τοσα χρονια παιζαμε χωρις nat και δεν σκεφτομασταν ασφαλεια.συν οτι καποια ρουτερ μπορει να μην εχουν dmz αν και σπανια.απο την αλλη το παιχνιδι μπορει να θελει και αλλη πορτα εκτος απο αυτην που λες.β.οχι ειτε ανοιξεις μια πορτα ειτε τις ανοιξεις ολες το παιχνιδια θα χρησιμοποιησει αυτες που θελει οποτε δεν θα δεις διαφορα στο Game απο πλευρας αποδοσηας.δεν με ζαλιζεις.
GIANNIS400 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 υποτιθεται θεμα ασφαλειας οτι παρακαμπτεις το nat.τοσα χρονια παιζαμε χωρις nat και δεν σκεφτομασταν ασφαλεια.συν οτι καποια ρουτερ μπορει να μην εχουν dmz αν και σπανια.απο την αλλη το παιχνιδι μπορει να θελει και αλλη πορτα εκτος απο αυτην που λες.β.οχι ειτε ανοιξεις μια πορτα ειτε τις ανοιξεις ολες το παιχνιδια θα χρησιμοποιησει αυτες που θελει οποτε δεν θα δεις διαφορα στο Game απο πλευρας αποδοσηας.δεν με ζαλιζεις. Μερικες φορες μπαινω να παιξω και δεν μπορω, ανατρεχω λοιπον στο netfaster2 και βλέπω οτι πατωντας πάνω στο firewall δεν μου ανοιγει το πινακακι που στην τελευταια επιλογη του κατω κατω εχει την επιλογη DMZ για να κάνω refresh να ξεκολήσει.Και ετσι αναγκάζομαι να κανω reset sto netfaster2 να ξαναπερασω πάλι pasword username κλπ για να ξεκολησει, χρονοβορα διαδικασια.Γιατι να κολαει, μηπως φταιει το panda global antivairus αλλα το εχω απενεργοποιημενο οταν παω να παιξω, επισης DISABLE εχω και το firewall του netfaster, και ENABLE φυσικα το DMZ. γιατι κολαει το DMZ?
poulinos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 αυτο δνε ξερω.firmware update δεν ξερω αν εχει αyτο το ρουτερ.μετα Port forward να κανεις πιο δυσκολο
GIANNIS400 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 αυτο δνε ξερω.firmware update δεν ξερω αν εχει αyτο το ρουτερ.μετα Port forward να κανεις πιο δυσκολο firm ware upgrate εχει αλλα ζηταει ενα αρχειο να βλω που δεν ξερω ποιο, αλλα νομιζω παλια καπου ειχα διαβασει οτι κανει μόνο του firmware upgrate. Δε μπορώ να καταλάβω γιατι τωρα κώλα παλι, απεγκατεστησα το antivairus, to dmz ανοιγει τωρα, χθες το dmz δεν ανοιγε επειδη ειχα disable το firewall του ρουτερ, για να παιζει το dmz πρεπει να ειναι ανοικτω το firewall, και καλα προστατευει απο απειλες, βρηκα δλδ τι εφταιγε, την αιτια που δεν ανοιγαν οι πόρτες... επειτα μπηκα κανονικα και επαιξα.Σημερα δε μπορω να καταλαβω τι φταιει, θα το ψαξω λιγο και αν δε βρω λυση ποιο ρουτερ προτεινεις να μην δημιουργει προβληματα σε online παιχνιδια.Και κατι τελευταιο το port forword ειναι τοσο δυσκολο, αν σου δειξω τον πινακα ΝΑΤ θα βρουμε λυση? ---------- Προσθήκη στις 03:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:36 ---------- αυτα ειναι τα μενου στο πινακα ΝΑΤ ποια πιραζω για port forword
poulinos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 το address mapping ειναι ξεκαρφωτο.δεν το θελουμε.αυτο με το Firewall Να ειναι ανοιχτο για το dmz το θεωρω βλακεια για ρουτερ καποιο netgear θα ειναι καλο. firmware update απο το official site Της εταιρειας αμα βρεις κατι. για το Port forward ισχυει το ιδιο.πριν εκανες dmz στην 192.168.2.2 νομιζω.τωρα θα κανεις Port forward Στην 192.168.2.2 που εχει το Pc σου Protocol type βαλε tcp/udp δηλαδη και τα 2 Lan port και public port την Port Που θες να ανοιξεις για το παιχνιδι.θα το κανεις οσες φορες χρειαστει για ολες τις ports Που θελει το παιχνιδι. to port triggering που βαζεις απο κατω ειναι κατι σαν το port forward με μερικες διαφορες αλλα δεν χρειαζεται να κανεις κατι σε αυτο. Nat mapping table παλι δεν χρειαζεαι.
GIANNIS400 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 το address mapping ειναι ξεκαρφωτο.δεν το θελουμε.αυτο με το Firewall Να ειναι ανοιχτο για το dmz το θεωρω βλακεια για ρουτερ καποιο netgear θα ειναι καλο. firmware update απο το official site Της εταιρειας αμα βρεις κατι. για το Port forward ισχυει το ιδιο.πριν εκανες dmz στην 192.168.2.2 νομιζω.τωρα θα κανεις Port forward Στην 192.168.2.2 που εχει το Pc σου Protocol type βαλε tcp/udp δηλαδη και τα 2 Lan port και public port την Port Που θες να ανοιξεις για το παιχνιδι.θα το κανεις οσες φορες χρειαστει για ολες τις ports Που θελει το παιχνιδι. to port triggering που βαζεις απο κατω ειναι κατι σαν το port forward με μερικες διαφορες αλλα δεν χρειαζεται να κανεις κατι σε αυτο. Nat mapping table παλι δεν χρειαζεαι. ηρθε ενας φιλος σημερα με μερικες γνωσεις παραπανω απο μένα, και μου κατεβασε το PFPortchecker ΓΙΑ ΝΑ βλεπω αν οι πόρτες ειναι ανοικτες. η πόρτα του προ2011 απο τα setings ειναι η 5739 που εχει το παιχνιδι. οπως φαίνεται ποιο κάτω στο επισυναπτόμενο αρχειο sto TCP την βλέπει ανοικτη, στο UDP την βλέπει κλειστη.Εγω εχω βάλει TCP/UDP στο ΝΑΤ και LAN IP ADRESS 192.168.2.3 και οχι 192.168.2.2, στην συνεχεια στον υπολογιστη εβαλα εξερεση στο τοιχο προστασιας το προ 2011 και την θύρα 5739 σαν UDP, kai παλι την udp θυρα την βλεπει το checker κλειστη. Το firewall toy router to εχω enable. σε αυτο το προγραμμα (οπως φαινεται στο 2 επισυναπτόμενο αρχειο).... δεν ηξερε να κανει κατι ο φιλος μου, χρειαζετε να κάνω κάτι με αυτο το προγραμμα λες.Με το dmz δεν ασχολουμε αφου δεν δουλευει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.