Tablet Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Υπάρχει καποιο προγραμμα για να βλεπει κανεις αν εχει καποιο προβλημα η καρτα;
Tablet Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 το furmark μπορει να σου πει αν εχει προβλημα η καρτα; δεν το ηξερα
LouCi4er Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Θα το καταλαβεις μονος σου,δεν θα χρειαστει να στο πει το furmark.
dimitrisak Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 αμα δεις artifacts τοτε εχεις προβλημα....οποτε το καταλαβαινεις...
Tablet Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 ποση ωρα ειναι καλα να τραξει το furmark ευχαριστω
dimitrisak Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 γνωμη μου οσο το περισσοτερο τοσο το καλητερο....
LouCi4er Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 ποση ωρα ειναι καλα να τραξει το furmark ευχαριστω Ενα μισαωρο πιστευω οτι ειναι αρκετο.Αν ειναι να βγαλει προβλημα θα το βγαλει.Τις θερμοκρασιες που εχω δει στο μισαωρο furmark δεν τις εχω δει ουτε μετα απο 3ωρο gaming. Ποιο ειναι το προβλημα με την καρτα σου?
phanispal Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Αν υπάρχει πρόβλημα με την κάρτα γραφικών σου και ενώ τρέχεις FurMark/MSI Kombustor, θα δεις είτε μικρές τελίτσες γύρω απ' το μαλλιαρό λουκουμά/αρχικά της MSI, είτε θα crashάρει το σύστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.