Προς το περιεχόμενο

Μπαταριες laptop

aredhel_vlsi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα,

ψαχνω μια μπαταρια για το laptop μου, το οποιο κλεινει μετα απο ταλαιπωρια με διπλωματικες και αλλα tasks που του εβαλα, 3 χρονια. Η μπαταρια του εχει παραδωσει πνευμα εδω και πολυ καιρο και ψαχνω να του την αλλαξω. Αρχικα κρατουσε 1μιση ωρα και τωρα ουτε λεπτο. Εχω λοιπον την εξης απορια. Ειναι toshiba tecra A8, και το model No. PTA83E-0GY056E , εχω βρει διαφορα σε ebay, αλλα δεν εντοπιζω πουθενα το ονομα του μοντελου. Αν γραφει απλα tecra A8 μου κανει?

http://www.batterystyle.com/toshiba-tecra-a8-battery-p-85671.html

επισης δεν αναγραφει πουθενα ποσες ωρες κραταει, κατι που με καιει.Αφου θα την αγορασω καινουρια, οσο περισσοτερο κραταει τοσο το καλυτερο.Οσον αφορα το ebay εισετ ευχαριστημενοι? Καποια προιοντα ειναι απο πωλητες αλλα δεν ξερω κατα ποσο αξιζει να τα εμπιστευτεις. Πειτε καμια συμβουλη μην κανω καμια βλακεια.

---------- Προσθήκη στις 17:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:21 ----------

OK γραψτε λαθος..Το βρηκα το μοντελο της μπαταριας ακριβως .

Δημοσ.

ok... Ερωτηση.. ολες οσες βλεπω σε ebay ειναι 6 cells. απ ο,τι βλεπω κρατανε λιγο, περιπου 1 ωρα και 40 λεπτα. Θελω να βρω μεγαλυτερη διαρκεια. αρα παω σε περισσοτερα cells, ας πουμε 8, ή αλλαζει και το μεγεθος, αρα δεν ταιριαζει στο λαπτοπ? θελω να πω πρεπει ντε και καλα να μεινω με τα 6 cells? Γιατι αν ειναι σαν αυτη που ειχα, τοσο κρατουσε στην αρχη, αρα θα ξεφορτιστει παλι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...