Προς το περιεχόμενο

ερωτηση για connex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Εχω connex 24mbit.

Πληρωνω ομως 90-95ευρω σε καθε λογαριασμο και θα ηθελα να το μειωσω.

Υπαρχει καποιο πακετο για λιγο μικροτερη ταχυτητα και να πεσει λιγο η τιμη;

Ή απτα 24μβιτ πρεπει να πεσω στα 2μβιτ που ειναι τραγικα χαμηλα;

• Super Moderators
Δημοσ.

η διαφορά χρημάτων από τα 2mbit στα 24mbit είναι τραγικά μικρή και αξίζει μόνο αν είσαι πολύ μακρυά από το dslam ώστε να μην μπορείς να συγχρονίσεις πολύ πάνω από τα 2mbit

Δημοσ.

6 ευρώ το μήνα έχουν διαφορά η 2άρα από την 24άρα στο απλό conn-x. Δεν θα την έλεγα τραγικά μικρή.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν τα συνδυαστικά προγράμματα conn-x internet + ομιλία.

Conn-x 2Mbps + 180' αστικές & υπεραστικές κλήσεις + 20' κλήσεις προς κινητά: 34,5€

Conn-x 2 Mbps + Απεριόριστες αστικές & υπεραστικές κλήσεις + 30' κλήσεις προς κινητά: 41,5€

Conn-x 24 Mbps + Απεριόριστες αστικές & υπεραστικές κλήσεις + 60' κλήσεις προς κινητά: 45,5€

http://oteshop.ote.gr/storefront/conn-x/internet-/conn-x-internet-/prodconnx_internet_omilia.html

• Super Moderators
Δημοσ.

41.5 με 45.5 είναι 6 euro διαφορά? άσε που έχει και λιγότερα λεπτά προς κινητά...

Δημοσ.

To θέμα είναι πόσο <<χρειαζόμαστε>> τα 24mbit και τις απεριόριστες κλήσεις.

Συγχρόνιζες πολύ ψηλά, και τα 2mbit θα σου φανούν ελάχιστα;

Online games παίζεις;

Aπό προχθές είμαι στα 2mbit και χαίρομαι αφάνταστα, κυρίως γιατί τα ping από 100 της Wind-Faillas έπεισαν στο 21-30 max!

Ούτε και συνταξιούχος είμαι να κάθομαι με τις ώρες στο τηλ. και να συζητάω μαλακίες..

Σκέψου και πράξε ανάλογα.

Δημοσ.
41.5 με 45.5 είναι 6 euro διαφορά?

Λίγη περισσότερη προσοχή στο διάβασμα.

"6 ευρώ το μήνα έχουν διαφορά η 2άρα από την 24άρα στο απλό conn-x. Δεν θα την έλεγα τραγικά μικρή.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν τα συνδυαστικά προγράμματα..."

http://oteshop.ote.gr/storefront/-/conn-x/conn-x/prodconnx_super_offer.html

"Τρέχων τιμοκατάλογος 2 Mbps: €17,06/μήνα & έως 24 Mbps: €23,26/μήνα"

• Super Moderators
Δημοσ.
Λίγη περισσότερη προσοχή στο διάβασμα.

"6 ευρώ το μήνα έχουν διαφορά η 2άρα από την 24άρα στο απλό conn-x. Δεν θα την έλεγα τραγικά μικρή.

Conn-x 2Mbps + 180' αστικές & υπεραστικές κλήσεις + 20' κλήσεις προς κινητά: 34,5€

Conn-x 2 Mbps + Απεριόριστες αστικές & υπεραστικές κλήσεις + 30' κλήσεις προς κινητά: 41,5€

Conn-x 24 Mbps + Απεριόριστες αστικές & υπεραστικές κλήσεις + 60' κλήσεις προς κινητά: 45,5€

http://oteshop.ote.gr/storefront/conn-x/internet-/conn-x-internet-/prodconnx_internet_omilia.html

μάλλον κάτι θα έγραψες λάθος, γιατί η διαφορά που βλέπω από τα πακέτα που έχουν 2 mbit με το πακέτο που έχει έως 24mbit δεν είναι 6 euro, είτε είναι 11 euro είτε είναι 4 euro...

Δημοσ.

_BASSstarlet_ ++

Τα 24 τα θεωρώ υπερβολή και δεν τα έχω χρειαστεί ποτέ ουσιαστικά. Τα 2 μου φαίνονται λίγα και ιδιαίτερα ακριβά στον ΟΤΕ. Αν παρ' όλα αυτά θες τα 24 οπωσδήποτε και θες να ρίξεις κόστος, καλύτερα να πας σε κάποιον εναλλακτικό παρά να βάλεις παραπάνω λεφτά στον λογαριασμό σου με συνδυαστικά πακέτα τηλεφωνίας.

Δημοσ.
μάλλον κάτι θα έγραψες λάθος, γιατί η διαφορά που βλέπω από τα πακέτα που έχουν 2 mbit με το πακέτο που έχει έως 24mbit δεν είναι 6 euro, είτε είναι 11 euro είτε είναι 4 euro...

Τρίτη και τελευταία φορά. Υπάρχει το απλό conn-x. Στα 2 Mbps έχει 17,06 και στα 24Mbps 23,26. 6,2 ευρώ διαφορά το μήνα. Παραπάνω έχω βάλει και το λινκ του oteshop αλλά επέλεξες να το βγάλεις από την παράθεση σου.

Εκτός από αυτό ο φίλος μπορεί να εξοικονομήσει χρήματα με τα συνδυαστικά προγράμματα conn-x + ομιλία στις τιμές που παρέθεσα.

Τέταρτη φορά δεν το γράφω.

• Super Moderators
Δημοσ.
Παραπάνω έχω βάλει και το λινκ του oteshop αλλά επέλεξες να το βγάλεις από την παράθεση σου

το link το έβαλες στο post #6, οπότε ποιος ο λόγος να το έχω στην παράθεση μου ενώ το post μου απευθυνόταν για το post #3?

δεν το γράφεις ξεχωριστά στο post #3 και δεν το είδα στο link του post #3, άρα αυτό που έγραψα για το post #3 ισχύει...

Δημοσ.

Μόλις σήμερα τηλεφώνησα στο 13888 για να ενημερωθώ για αναβάθμιση από 2άρα Conn-X double play σε 24άρα. Σύμφωνα με το 13888, αυτή τη στιγμή πληρώνω 39.90 για τα 2Mbps και απεριόριστα σταθερά & υπεραστικά και 30 λεπτά για κλήσεις προς κινητά. Στα λεφτά αυτά συμπεριλαμβάνεται και η αναγνώριση κλήσης που ενεργοποίησα (1 ευρώ επιπλέον). Μόλις έβαλα τη γραμμή και δεν μου έχει έρθει ακόμα λογαριασμός. Μου Είπαν ότι αν αναβαθμίσω σε 24άρα, η τελική τιμή είναι 44 και κάτι το μήνα (δε θυμάμαι ακριβώς) αλλά τα ευρώ είναι σίγουρα 44. Κάνουν λάθος;

Ο μοναδικός λόγος που ζητάω 24άρα είναι επειδή με 2 δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το skype, το οποίο είναι ένας από τους δύο λόγους που έβαλα internet, μαζί με το email.

Δημοσ.

Απ' ότι βλέπω από το oteshοp για 24ΜΒ, αστικά, υπεραστικά και 60' κινητά είναι 45,50€ το μήνα για pstn και 49,81€ για ISDN και απ' ότι γράφει στη σημείωση περιλαμβάνει πάγιο.

• Moderators
Δημοσ.

Αυτες οι τιμες ειναι χωρις την αναγνωριση. Με αναγνωριση δλδ ειναι καπου 46.80 το μηνα το DP24 για PSTN

(Καθε ποτε πληρωνει κανεις το double play στον ΟΤΕ; Καθε διμηνο και αυτο, οπως το απλο τηλεφωνο; )

• Moderators
Δημοσ.
νομίζω ναι, έρχονται κάθε 2 μήνες και αυτοί

Χμμμ, αρα θα πληρωσω απο το νεο ετος! Σαν διαφημιση του Κωτσοβολου, "παιρνεις τωρα (media player + router) και πρωτη δοση το 2011!!!!" :P

Nice...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...