Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον παιδια , βρηκατε τον καταλληλο ανθρωπο για καφετιερα , εχω αλλαξει πολλες και η καλυτερη σαν μαρκα ειναι η braun για μενα δεν ξερω τι κανουν τα καινουργια μοντελα αλλα το συγκεκριμενω παιζει να ειναι πανω απο 10 χρονων δεν ξερω ακριβως ομως εχω 2 ιδιες παραθετω το μοντελο και τις εχω τεσταρει με πολλες μαρκες , οπως βλεπετε και στο τελευταιο review ειναι με μια bosch που την ξεφτυλισε για πλακα ! φωτογραφία για μενα παιζει μεγαλο ρολο να μην χαλαει και να κανει ωραιο καφε οπως και η εργονομια της πχ στην bosch εκτος που δε μου αρεσει ο καφες (εδω οφείλω να παραδεχτώ οτι σε ιδιες ποσοτητες καφε ειναι 1 λεπτο ποιο γρηγορη απο την braun ) η θηκη μαζι με το πορτακι που βαζεις νερο ειναι άκυρο δεν μπορεις να βαλεις μια φλυτζανα χωρι να σου πεσει το μισό έξω .

αυτα απο μενα..

χαχα... απίστευτο.

Στην φωτογραφία, η Braun είναι η παλιά μου καφετιέρα και η Bosch η καινούργια. Ιδιες ακριβώς :mrgreen:

Την Braun την είχαν οι δικοί μου για πάρα πολλά χρόνια. Πρόσφατα χάλασε... άκουσα ένα μπαμ και έριξε τον κεντρικό διακόπτη ρεύματος.

Η Bosch είναι μέτρια. Σε εμένα έχει πολλές διαρροές. Μαζεύονται υδρατμοί κατά την λειτουργία και πέφτουν πάνω στην εστία.

Εχεις παρόμοια προβλήματα ή μόνο η δικιά μου είναι ελαττωματική;

Επίσης αρνητικό, το ότι για να δεις τον δείκτη που μετράει τις μερίδες χρειάζεσαι φακό γιατί διαχωρίζονται μεταξύ τους με λευκές εσοχές, πάνω σε λευκό φόντο :rolleyes:

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
αρνητικό, το ότι για να δεις τον δείκτη που μετράει τις μερίδες χρειάζεσαι φακό γιατί διαχωρίζονται μεταξύ τους με λευκές εσοχές, πάνω σε λευκό φόντο

+ 1 φιλε , πλεον την καφετιερα την εκανα τραμπα με την braun , οσο για τα αλλα που ρωτας δεν την χρησιμοποιησα και παρα πολυ δεν μου αρεσει ο καφες που κανει και συνηθως επινα στην δουλειά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...