The_Judas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 λοιπον παιδια , βρηκατε τον καταλληλο ανθρωπο για καφετιερα , εχω αλλαξει πολλες και η καλυτερη σαν μαρκα ειναι η braun για μενα δεν ξερω τι κανουν τα καινουργια μοντελα αλλα το συγκεκριμενω παιζει να ειναι πανω απο 10 χρονων δεν ξερω ακριβως ομως εχω 2 ιδιες παραθετω το μοντελο και τις εχω τεσταρει με πολλες μαρκες , οπως βλεπετε και στο τελευταιο review ειναι με μια bosch που την ξεφτυλισε για πλακα ! φωτογραφία για μενα παιζει μεγαλο ρολο να μην χαλαει και να κανει ωραιο καφε οπως και η εργονομια της πχ στην bosch εκτος που δε μου αρεσει ο καφες (εδω οφείλω να παραδεχτώ οτι σε ιδιες ποσοτητες καφε ειναι 1 λεπτο ποιο γρηγορη απο την braun ) η θηκη μαζι με το πορτακι που βαζεις νερο ειναι άκυρο δεν μπορεις να βαλεις μια φλυτζανα χωρι να σου πεσει το μισό έξω . αυτα απο μενα.. χαχα... απίστευτο. Στην φωτογραφία, η Braun είναι η παλιά μου καφετιέρα και η Bosch η καινούργια. Ιδιες ακριβώς Την Braun την είχαν οι δικοί μου για πάρα πολλά χρόνια. Πρόσφατα χάλασε... άκουσα ένα μπαμ και έριξε τον κεντρικό διακόπτη ρεύματος. Η Bosch είναι μέτρια. Σε εμένα έχει πολλές διαρροές. Μαζεύονται υδρατμοί κατά την λειτουργία και πέφτουν πάνω στην εστία. Εχεις παρόμοια προβλήματα ή μόνο η δικιά μου είναι ελαττωματική; Επίσης αρνητικό, το ότι για να δεις τον δείκτη που μετράει τις μερίδες χρειάζεσαι φακό γιατί διαχωρίζονται μεταξύ τους με λευκές εσοχές, πάνω σε λευκό φόντο
ZELDA Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 αρνητικό, το ότι για να δεις τον δείκτη που μετράει τις μερίδες χρειάζεσαι φακό γιατί διαχωρίζονται μεταξύ τους με λευκές εσοχές, πάνω σε λευκό φόντο + 1 φιλε , πλεον την καφετιερα την εκανα τραμπα με την braun , οσο για τα αλλα που ρωτας δεν την χρησιμοποιησα και παρα πολυ δεν μου αρεσει ο καφες που κανει και συνηθως επινα στην δουλειά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα