Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Lunatic δες την Philips αν σε ενδιαφέρει μέχρι 70 ευρώ :) Η κανάτα είναι και θερμός κρατώντας θερμοκρασία στον καφέ ακόμα και αν σβήσεις την καφετέρια. Στην προτείνω ανεπιφύλακτα.

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μακριά από καφετιέρες με αυτόματα ηλεκτρονικά συστήματα, ξυπνητήρια , ρολόγια κτλ. Είναι απαράδεκτες και αρκετά προβληματικές.

Δημοσ.
Γιατί υπάρχει καφετέρια με ξυπνητήρι;

Ναι, την γεμίζεις με καφέ,νερό κτλ από το βράδι, και στις 7 πχ που το έχεις ρυθμίσει αρχίζει να φτιάχνει καφέ κ να βαράει ηχητική ειδοποίηση.

Δημοσ.
Ναι, την γεμίζεις με καφέ,νερό κτλ από το βράδι, και στις 7 πχ που το έχεις ρυθμίσει αρχίζει να φτιάχνει καφέ κ να βαράει ηχητική ειδοποίηση.

Λολ... και Γιατί δεν είναι καλα?

Δημοσ.
Λολ... και Γιατί δεν είναι καλα?

Γιατί τα ηλεκτρονικά τους είναι χείριστης ποιότητας και τα service στις αντιπροσωπείες δε προλαβαίνουν να τις αντικαθιστούν. Έχει να κάνει με την υγρασία και τις υψηλές θερμοκρασίες. Ακόμα και οι αρκετά επώνυμες , είναι επιπόλαια φτιαγμένες.

Δημοσ.
Γιατί τα ηλεκτρονικά τους είναι χείριστης ποιότητας και τα service στις αντιπροσωπείες δε προλαβαίνουν να τις αντικαθιστούν. Έχει να κάνει με την υγρασία και τις υψηλές θερμοκρασίες. Ακόμα και οι αρκετά επώνυμες , είναι επιπόλαια φτιαγμένες.

Εγώ με την δικιά μου είμαι 100% βολεμένος δεν την αλλάζω με τίποτα.

Δημοσ.
Πάντως αν έπαιρνα εσπρεσιερα πάλι θα έπαιρνα την Krups Citiz & Milk. Την έχω βάλει καιρό στο μάτι !

Και Γιατί δεν την περνεις; Λέω να κοψω τον γαλλικό και να αρχίσω espresso. Τελσπα. Θα το σκεφτώ Αύριο πίνοντας τον γαλλικό μου.

Δημοσ.

Η πιο καλή, καθαρή, γρήγορη και προπάντων "γευστικότερη" λύση είναι η χρήση πρέσσας, κοινώς "French Press".

Ποτέ δεν θα σου χαλάσει, ποτέ δεν θα σου βουλώσει, και θα έχεις γαλλικό καφέ, όπως θα έπρεπε να ήταν.

french-press1.jpg

Δημοσ.
Αυτή η senseo στο φυλλάδιο είναι espresso-μηχανή?

H senseo xρησμοποιεί pads,πολύ πιο φτηνά από tassimo.Κάνει γαμάτο καφέ αναλόγως την μάρκα του καφέ και πολύ γρήγορα.Την χρησιμοποιώ κάπου 5-6 χρόνια.Είμαι λάτρης του καφέ.Τόσο που σκέφτομε ήδη να αγοράσω μια μηχανή στα 600-700 ευρώ.Να δούμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...