Προς το περιεχόμενο

Αγορά laptop (DELL vs TOSHIBA)

rioula85

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας master laptops !!!!χεχε

ειχα ξαναγράψει οτι θέλω να αγοράσω ένα laptop για γενική χρήση, αλλά είχα πρόβλημα με τα χρήματα οπότε τώρα που πλέον λύθηκε είμαι έτοιμη να προβώ σε μια καλή αγορά.

Λοιπόν θέλω προτάσεις...Καταρχήν θέλω να είναι DELL ή Τoshiba με 15' οθόνη.

Επεξεργαστή ή i3 (αλλά όχι στα 2,13 αλλά καλύτερα στα 2,26 και πάνω) ή i5 αν βρω στα λεφτά που θέλω

RAM 4 gb

Σκληρός πάνω από 320 gb, κατά προτίμηση 500 gb

μια καλή κάρτα γραφικών.

Στα χρήματα θέλω να είμαι ως το πολύ πολύ πολύ 900 ευρώ. στα 700 με 800 θα ήταν το κατάλληλο.

ακούω προτάσεις παιδιά, σας παρακαλώ βοήθεια, το θέλω άμεσα.

Δημοσ.

καλησπερα συμφορουμιτισσα!

Λοιπον ενα πολυ καλο που ειναι στα χρηματα που διαθετεις ειναι αυτο

http://www.getitnow.gr/prod/computers-and-software/computers/laptops/dell-inspiron-1564-core-i5-430m-226-ghz-156-tft-led-1564-2514-kokkino/prod200354pp/

με i5 επεξεργαστη και 500giga σκληρο για να εισαι καλυμμενη ως προς τον χωρο αποθηκευσης,και με 4giga ram για να εισαι κομπλε!

τα toshiba παντως ανεβαινουν πολυ σε τετοια χαρακτηριστικα.

Δημοσ.

απο οτι βλεπω και τα 3 που σου αρεσουν εχουν i3 επεξεργαστη.

εγω το dell που σου εδειξα εχει αφενος πολυ καλυτερο επεξεργαστη και 1gb αυτονομης μνημης στα γραφικα και 500αρι σκληρο εναντι του 320αρι.

το δευτερο -προσωπικα-πιστευω πως δεν αξιζει τα χρηματα του.Ναι εχει καλο επεξεργαστη,οκ ο σκληρος και οι μνημες,αλλα 850ευρω για i3 ενω υπαρχουν παρομοια λαπτοπ με 650-700ευρω(αλλης μαρκας βεβαια.)

το toshiba ξεφευγει αρκετα μπορω να πω στην τιμη που θες.

Δημοσ.

καλα ειναι και τα 2

αλλα

δεν εχω ακουσει ποτε κατι αρνητικο για toshiba

αραια και που εχω ακουσει για κατι προβληματα σε dell...

Δημοσ.
απο οτι βλεπω και τα 3 που σου αρεσουν εχουν i3 επεξεργαστη.

εγω το dell που σου εδειξα εχει αφενος πολυ καλυτερο επεξεργαστη και 1gb αυτονομης μνημης στα γραφικα και 500αρι σκληρο εναντι του 320αρι.

το δευτερο -προσωπικα-πιστευω πως δεν αξιζει τα χρηματα του.Ναι εχει καλο επεξεργαστη,οκ ο σκληρος και οι μνημες,αλλα 850ευρω για i3 ενω υπαρχουν παρομοια λαπτοπ με 650-700ευρω(αλλης μαρκας βεβαια.)

το toshiba ξεφευγει αρκετα μπορω να πω στην τιμη που θες.

Μην ξεχναμε ομως πως η ati mobility 5650 ειναι πολυ καλυτερη απο την 5450..μεγαλη διαφορα..

Δημοσ.
Μην ξεχναμε ομως πως η ati mobility 5650 ειναι πολυ καλυτερη απο την 5450..μεγαλη διαφορα..

αισθητα μεγαλυτερη διαφορα θα ελεγα..

αλλα το θελει για παιχνιδια η κοπελα το λαπτοπ?

Δημοσ.
ειναι αξιοπιστο eshop;

---------- Προσθήκη στις 12:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:43 ----------

αυτό

http://www.zero1.gr/product_info.php...ucts_id=138343

καλύτερο η χειροτερο;

ουτως η αλλως ολα τα λαπτοπ εγγυηση αντιπροσωπειας εχουν.

μονο το eshop διαφερει με την εγγυηση που εχει βαλει,και δειχνει πολυ καλη σαν εγγυηση.

Θα σου προτεινα και εγω με 1000 το lenovo αλλα το διλημμα ηταν μεταξυ Dell και toshiba..:-)

ΥΓ.Δεν ανοιγει το λινκ απο το site που εβαλες.

Δημοσ.

η εγγυηση του eshop Ειναι μουφα

γενικα ως καταστημα ειναι μουφα

παρε τηλεφωνο στο μαγαζι που σου πα,και ρωτα αν το χουν να στο στειλου η ποτε θα το φερουν

150 ευρω ειναι παρα πολλα για να τους τα χαρισεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...