Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλημερα εχω το τηλ που αναφερω.

ξερετε αν μπορει να παρει Λειτουργικό Android ?

μπορει να γινει αυτη η αναβαθμιση ?

και αν ναι θα ειναι καλο η κακο ?

ρωταω γιατι πολοι απο μας ακομα εχουμε sybian os λειτουργικο σε κινητα τα οποια ειναι αρκετα δυνατα και ισως μερικοι απο μας θα ηθελαν να βαλουν android λειτουργικο.

το θεμα ειναι οχι μονο αν εγω προρωπικα μπορω να βαλω andriod αλλα αν πιγενει σωστα στο τηλ μου.

καλη σας μερα!!! :-):-):-):-)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όχι, μέχρι τώρα δεν έχει γίνει κάτι παρόμοιο, ούτε πιστεύω πως θα γίνει ποτέ. Θυμάμαι όταν είχα τελευταία φορά symbian 3rd edition, δεν μπορούσες να το κάνεις αναβάθμιση όχι να βάλεις και άλλο λειτουργικό.

Δημοσ.

το εχω κανει αναβαθμιση απ το site της sonyerccson με την τελευτεα εκδωση του symbian. και εβελπιστω να βγαλει επιλογη για αλλαγη λυτουργικου!!!

μπορει και να μην το κανει γιατι τα κιν sony εχουν αρκετα bags στο symbian, και θα προοθει συνεχεια τις νεεες συσκευες με αντροιτ. (αποψη μου)

ουτε σε win mobile μπορω να παω διλαδι ?

Δημοσ.

Δεν ξέρω για symbian v3 αλλά το Nokia 5800 που έχω εγώ με v5 του έχω βάλει λογισμικό C6 V20 και λειτουργεί ΑΡΙΣΤΑ, πολύ πιο γρήγορα απότι όταν το αγόρασα ολοκαίνουριο! Το λογισμικό ήταν και προ-χακαρισμένο και μπορώ να εγκαταστήσω το 99% των εφαρμογών χωρίς κανένα πρόβλημα και μπορώ να στέλνω .sis .sisx κτλ αρχεία χωρίς περιορισμούς.

Όσο για εσένα που έχεις se με symbian, δύσκολα τα πράγματα φίλε αυτή τη στιγμή δεν γίνετε.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αυτό που ζητάτε παιδιά είναι αδύνατον. Δεν μπορείτε να αλλάξετε (εύκολα) λογισμικό από ένα κινητό σε ένα άλλο. Είναι πρακτικά αδυνατο γιατί είναι μια διαδικασία που απαιτεί χρόνο και πρόσβαση σε drivers που δεν διατίθονται από τις εταιρείες.

Υπάρχουν λίγες αλλά σπάνιες προσπάθειες αλλαγής WinMo σε Android αλλά καμία από αυτές δεν έχει πλήρη λειτουργικότητα.

Με λίγα λόγια: όχι.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...

ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ SATIO ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ...

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...