redplanet Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 συνεχεια στην οθονη μου βγαινει ενας πινακας μου λεγεται magigbright και εχει ενα 4 επιλογες costum, text,internet, entertaint και με ενα βελακι μετακινει και ενεροποιει πολι γριγορα ολεσ τι επιλογεσ δηλαδη πιγαινει απο τιν μια στην αλλη χερεισ κανειισ τι γινεται?
jim_p Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Ειναι 4 προρυθμισμενα "προφιλ" για την οθονη σου. Το καθενα περιλαμβανει συγκεκριμενες τιμες για τη φωτεινοτητα, την αντιθεση των χρωματων κλπ και ειναι βαλμενα σαν "προφιλ" για να μπορεις να τα αλλαξεις αμεσα οπως θα εκανες με τα προφιλ στο κινητο σου. Το text εχει σιγουρα την χαμηλοτερη φωτεινοτητα, ωστε να ειναι πιο ξεκουραστη (η οθονη) οταν θελεις να διαβασεις ενα κειμενο και το entertainment την μεγαλυτερη για να δειχνει πιο ζωντανα χρωματα οταν θα θελεις να δεις μια ταινια ή να παιξεις ενα παιχνιδι. Το γιατι βγαινει συνεχεια δεν μπορω να το γνωριζω. Ισως εχει κολλησει το σχετικο κουμπακι της οθονης.
hastalamuerte Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Έχω μία 19αρα LG. Τους δύο τελευταίους μήνες ανά περιόδους μου έσβινε στα καλά του καθουμένου. Αρχικά υπέθεσα οτι είχε να κάνει με κάποια επαφή του καλωδίου, άρα το έβγαζα και το απανασυνέδεα, πατούσα και κάποια on off και η εικόνα με τα πολλά και τα λίγα επανερχόταν. Σταδιακά το πρόβλημα έγινε εντονότερο και τώρα πλέον η οθόνη μου δίνει εικόνα μόνο για λίγα δευτερόλεπτα μετά το άνοιγμα και μετά μαυρίζει χωρίς να επανέρχεται. Δεν ξέρω αν έχει καεί και λογικά είναι για πέταμα ή αν υπάρχουν πιθανότητες επισκευής. Αν κάποιος έχει αντίστοιχη εμπειρία ας βοηθήσει. Thanks!
probe Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Έχω μία 19αρα LG. Τους δύο τελευταίους μήνες ανά περιόδους μου έσβινε στα καλά του καθουμένου. Αρχικά υπέθεσα οτι είχε να κάνει με κάποια επαφή του καλωδίου, άρα το έβγαζα και το απανασυνέδεα, πατούσα και κάποια on off και η εικόνα με τα πολλά και τα λίγα επανερχόταν. Σταδιακά το πρόβλημα έγινε εντονότερο και τώρα πλέον η οθόνη μου δίνει εικόνα μόνο για λίγα δευτερόλεπτα μετά το άνοιγμα και μετά μαυρίζει χωρίς να επανέρχεται. Δεν ξέρω αν έχει καεί και λογικά είναι για πέταμα ή αν υπάρχουν πιθανότητες επισκευής. Αν κάποιος έχει αντίστοιχη εμπειρία ας βοηθήσει. Thanks! Πιθανότατα τροφοδοτικό από αυτό που περιγράφεις (δεν είναι εύκολο από περιγραφές να καταλάβει κανείς τα συμπτώματα). Επισκευάζεται και αν έχει τις συνήθεις βλάβες και με πολύ μικρό κόστος ανταλλακτικών. Πήγαινέ την σε κάποιο μαγαζί της περιοχής σου που φτιάχνει τέτοια πράγματα (τηλεοράσεις κλπ) να τη δει και αναλόγως κόστους αποφασίζεις.
hastalamuerte Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Ευχαριστώ πολύ Probe! Η αλήθεια είναι ότι λόγω χρόνου δεν την έχω πάει σε κάποιον "γειτονικό" μάστορα. Έχω βέβαια ακουστά οτι παίζει λόγω κόστους επιδιόρθωσης να συμφέρει να αγοράσω καινούρια, αλλά σίγουρα μία έρευνα από ειδικό θα είναι κατατοπιστική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.