Προς το περιεχόμενο

Σύνθεση νέου pc

GamerManiac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυτά που Αποφάσισα είναι

amd phenom II x4 955 black edition

gigabyte 870A UD3

Corsair XMS3 4 gb ddr3 non ecc cl7 1600 MHz

seagate 7200.12 ST31000528AS 1TB

ATi Radeon 5770

xigmatek Asgard midi case black

xigmatek XLF-1254 blackline led fan 120mm

chieftek A-135 Series PSU 450w

samsung sh-S223c speedplus Kai

asus LCD led 19 VH1980 black

η συνθεση ειναι καλη. ομως θελω 2 διευκρινισεις....!!

1. η μητρικη που διαλεξες, τι παραπανω εχει απο αυτη?

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=20979&cat=3&sub=329&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined

και

2, το τροφοδοτικο ειναι λιγο οριακο, ΑΝ εχεις υποψη σου στο μελλον να φορτωσεις το πισι με επιπλεον δισκους, καρτα ηχου, κλπ...!! αν μεινει ως εχει, εισαι οκ!

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είδα ότι η μητρική εκείνη που διάλεξα είναι ακριβότερη και λέω άρα θα είναι καλύτερη ΕΣΥ τι μου προτείνεις να κάνω;Επισης έχεις άλλο τροφοδοτικο να μου προτείνεις;

Δημοσ.

η καλη τιμη σε μια μητρικη, δεν εξαρταται μονο απο την τιμη που βλεπεις σε ενα καταστημα, αλλα και απο πιο μαγαζι ειναι η τιμη που βλεπεις. μπορει σε αλλο καταστημα να ειναι 10€ κατω.

κοιτας τα τεχνικα χαρακτηριστικα και συγκρινεις.

η 880G που σου εδειξα ειναι πολυ καλα εξοπλισμενη με 2 σατα θυρες επιπλεον και ενσωματωμενη καρτα γραφικων- που μπορει να μην σου χρειαστει και ποτε, αλλα.......!!! και βασικα, ειναι περιπου στα ιδια χρηματα περιπου με αυτη που διαλεξες εσυ!

τροφοδοτικο -σου επαναλαμβανω- αν δεν φορτωσεις το πισι σου με πολλες καρτες (tv - ηχου), πολλους σκληρους και διαφορα αλλα usb αξεσουαρ, τοτε το 450αρι σε καλυπτει. τα chieftec ειναι τιμια τροφοδοτικα.

εγω στο main PC μου, εχω ενα 500αρι chieftec και ριξε μια ματια (στην υπογραφη μου) να δεις τι εχει πανω του..!!! και ακομα μερικα που δεν τα γραφω, πχ USB Bluetooth!

Δημοσ.

φιλε GamerManiac, προτεινω στις απαντησεις σου να εισαι πιο συγκεκριμενος, για να μπορουμε να συνεννοηθουμε. οταν λες philips Brilliance, πες και ποια...!!!

καρτα γραφικων, αν μιλας για 23αρα οθονη με 1080ρ αναλυση, θα ελεγα -αν σε παιρνει το μπατζετ- την 6850. αλλιως και η 5770 ειναι μια χαρα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...