Uberalles_gr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Καλημέρα και καλή εβδομάδα, ψάχνω στρώμα (διπλό) και πήγα και έκανα μερικές ερωτήσεις σε μαγαζιά και μου έλεγαν τιμές 280 και πάνω.. Συγκεκριμένα, πήγα και στο ΙΚΕΑ και μου είπε εκεί το παλικάρι ένα καλό στρώμα σε τιμή και ποιότητα πήγαινε 370 ευρώ.. Έχετε να μου προτείνετε που μπορώ να πάω να ρωτήσω που να είναι πιο οικονομικά ή δεν θα βρω και περίπου τόσο κυμαίνονται;;
Gigenis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Τα 280 που αναφέρεις είναι πάρα πολύ λίγα!! Συγκεκριμένα 280 έχει πχ το πιο οικονομικό της MediaStrom που όμως δεν το συστήνω για καθημερινή χρήση. Είναι πολύ βασικό το στρώμα για τον ύπνο... καλύτερα να υπολογίζεις γύρω στα 400-500 για ένα στρώμα όπου θα δεις διαφορά στον ύπνο. Να προτιμάτε φτηνά κρεβάτια αλλά καλά στρώματα κι όχι το αντίθετο...
ApSiMan Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 ΓΙα χρόνια αγοράζουμε (2-3 οικογένειες του συγγενικού μου περιβάλλοντος) στρώματα από την Silverstrom. Πρόσφατα (λιγότερο από χρόνο) πήρα διπλό (σχεδόν υπέρδιπλο) στρώμα αν θυμάμαι καλά σε τιμή <250 euro. Νομίζω 250-260 είχε πάει μαζί με 4 μαξιλάρια + υπόστρωμα. Ποιότητα στρώματος πολυ καλή (δεν ήταν από τις φτηνές επιλογές του κ με πολύ καλό βαθμό σκληρότητας). Πολυ ευχαριστημένοι γενικά, δεν έχω ακούσει παράπονο από κάποιον συγγενή μου, έχει κ "εκθεση" στον Πειραιά (βασικά η αποθήκη τους είναι αλλά εχουν βάλει μερικά κρεβάτια να δοκιμάζεις τα στρώματα. "Μάρκες" όπως Mediastrom etc ανεβαίνουν σε >350 euro τιμές στα "φτηνά" τους στρώματα. Μπορείς να κάνεις μια βόλτα να δοκιμάσεις κ ο ίδιος. Πάντως ο παππούς μου έλεγε μια κουβέντα: "για το κρεβάτι και για τα παπούτσια να δίνεις χρήματα-να παίρνεις καλά προιόντα. Την μισή σου ζωή την περνάς περπατώντας και την άλλη κοιμάσαι..." Ελπίζω να βοήθησα
Uberalles_gr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Για την MediaStorm δεν το σκέφτομαι καν γιατί δεν λέω καλά στρώματα αλλά πολύ ακριβά... Και δεν μπορώ να διαθέσω τόσα λεφτά... Πάνω από 250 ευρώ δεν μπορώ ApSiMan να σε ρωτήσω, το στρώμα το είχατε πάρει εσείς ή σας το φέρανε σπίτι;
arxaggelos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Για την MediaStorm δεν το σκέφτομαι καν γιατί δεν λέω καλά στρώματα αλλά πολύ ακριβά... Και δεν μπορώ να διαθέσω τόσα λεφτά... Πάνω από 250 ευρώ δεν μπορώ ApSiMan να σε ρωτήσω, το στρώμα το είχατε πάρει εσείς ή σας το φέρανε σπίτι; τα στρώματα της mediastrom δεν είναι τόσο ακριβά όσο νομίζεις. Αυτό που πήρα εγώ πέρυσι τέτοια εποχή είχε περίπου όσο και αυτό που λέει ο apsiman και δεν ήταν από τα πιο φτηνά που είχαν. Αν θυμάμαι καλά ήταν ο τύπος lux, διπλό, με φερμουάρ στο πλάι (βασικό αυτό) και εγγύηση, κλπ. Με 250 γενικά υπάρχουν αλλά εξαιρετικά δύσκολα θα βρεις κάτι αντικειμενικά κάλο. Πάρε σβάρνα τα στρωματάδικα και δοκίμαζε ένα ένα τα στρώματα μέχρι να βρεις ποιο σου αρέσει σε αίσθηση (έχουν διαφορές που δεν θα το πιστεύεις) και μετά ζητά καλύτερη τιμή λόγω κρίσης. Όλο και κάτι θα κάνουν. Από ΙΚΕΑ δεν θα το πρότεινα, κάπως υπερτιμημένα τα βρίσκω.
Uberalles_gr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μάλλον έτσι πρέπει να κάνω όπως τα λες.. Όπου βρίσκω μαγαζί να μπαίνω και να δοκιμάζω!!
ApSiMan Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 ...ApSiMan να σε ρωτήσω, το στρώμα το είχατε πάρει εσείς ή σας το φέρανε σπίτι; Φυσικά και το φέρανε σπίτι. Αν θυμάμαι καλά χωρίς επιπλέον χρέωση. Βασικά κάνε αυτό που λέει κ ο arxaggelos, πάρε σβάρνα τα μαγαζία κ δοκίμαζε! -1 επίσης για τα στρώματα του ΙΚΕΑ. Δεν αξίζουν με τίποτα τα λέφτά τους.
Uberalles_gr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Ευχαριστώ παιδιά για τις άμεσες απαντήσεις σας..
salliara Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 εχω ενα ημιδιπλο τελειο, mediastrom νομιζω, το ειχα για 3 χρονια, αλλα ειναι σχεδον απιαστο, (μια ζωη στον καναπε κοιμαμαι) και δεν εχω τι να το κανω τωρα που μετακομισα. το σκοτωνω 200.
Uberalles_gr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Θα μου το φέρεις σπίτι; Φέρε και ένα πριόνι να κόψουμε το κρεβάτι για να το εφαρμόσουμε με το στρώμα
Kapws Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 -1 επίσης για τα στρώματα του ΙΚΕΑ. Δεν αξίζουν με τίποτα τα λέφτά τους. Ισχύει...γενικά πολύ λίγα πράγματα είναι value for money στην ΙΚΕΑ και σίγουρα ένα από αυτά δεν είναι κάποιο από τα στρώματά της. Καποιο συνοικιακό μαγαζί, ή όπως κάποιος πρότεινε παραπάνω την silverstrom να αποτελούν καλύτερη λύση.
Uberalles_gr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μήπως ξέρετε και πόσο καιρό θα χρειαστεί για να ετοιμάσουν;; Σε έναν που ρώτησα μου έλεγε επειδή θα το φέρω από την Ιταλία θέλει 10 εργάσιμες...
arxaggelos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Στην Media αν δεν ζητήσεις τίποτε εντελώς κουλές διαστάσεις, συνήθως έχουν ετοιμοπαράδοτα, ειδικά από τα μοντέλα που "φεύγουν" γενικά, και εξαρτάται από το δρομολόγιο. Εμένα μου το έφεραν σε 3-4 μέρες.
ApSiMan Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μήπως ξέρετε και πόσο καιρό θα χρειαστεί για να ετοιμάσουν;; Σε έναν που ρώτησα μου έλεγε επειδή θα το φέρω από την Ιταλία θέλει 10 εργάσιμες... Νομίζω σε 3-4 ημέρες μου το είχε φέρει και εμένα η Silverstrom...Βέβαια παίζει ρόλο και οι διαστάσεις που θα παραγγείλεις...μην είναι τπτ περίεργες!
Orgasmic Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Γεια χαρα νταν, προκειται να αγορασω στρωμα και ψηνομαι να τα σκασω χοντρα για τα δεδομενα μου εφοσον βρω κατι καλο που να αξιζει τα λεφτα του. Ειδα καποια στρωματα latex τα οποια φανηκαν αρκετα βολικα, αλλα δυστυχως δεν με αφηνουν να κοιμαμαι επι μια εβδομαδα στο καταστημα για να σχηματισω ολοκληρωμενη αποψη. Το συγκεκριμενο ηταν στο 1.60 πλατος, 18 εκ υψος και πηγαινε στο 1000ρικο...Δοκιμασα επισης καποια αλλα επωνυμα, λιγο πιο φτηνα, τα οποια ηταν συνδυασμος κοκοφοινικα, latex και ανεξαρτητων ελατηριων...ποια η αποψη σας?Εχει καποιος latex στρωμα? ΥΓ. Σημαντικη παραμετρος:Καπου διαβασα οτι τα λατεξ δεν ειναι και ιδιαιτερα βολικα στο...Καμα Σουτρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.