Hamurabi Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Γεια σας παιδες. εχω αρχισει και ασχολουμε με κηπουρικα κτλ. Θα ηθελα να σας ρωτησω εαν μπορω να βρω απο κανα φυτωριο κοπρια απο συγκεκριμενα ζωα. Π.χ. κοπρια απο αλογο.
kakaraki Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Γεια σας παιδες. εχω αρχισει και ασχολουμε με κηπουρικα κτλ.Θα ηθελα να σας ρωτησω εαν μπορω να βρω απο κανα φυτωριο κοπρια απο συγκεκριμενα ζωα. Π.χ. κοπρια απο αλογο. Λίγο δύσκολο να σου βρουν (και να εξασφαλιστείς ότι θάναι τέτοια κοπριά) από φυτώριο. Κάνε καμια βόλτα σε ιπποφορβεία,ή όπου έχει άλογα (π.χ. στο "ναό",στο Μαρκόπουλο) και πάρε ένα σακκί,γέμισέ το και φτιάξε μόνος σου compost ,μια στρώση χώμα,μια στρώση αζωτούχα για ενίσχυση,μια στρώση σάπια φύλλα και μια στρώση κοπριά... Ή πάρε σβάρνα τις κοντινές στάνες,κέρνα κανα τσιγαράκι ή καμια ρακί το τσομπάνο και κόλωσε το γιωταχί να το φορτώσεις προβατίσια τέτοια... Για την ασχολία σου με κηπουρική:respect!
Highlander Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Γεια σας παιδες. εχω αρχισει και ασχολουμε με κηπουρικα κτλ.Θα ηθελα να σας ρωτησω εαν μπορω να βρω απο κανα φυτωριο κοπρια απο συγκεκριμενα ζωα. Π.χ. κοπρια απο αλογο. Πήγαινε σε έναν ιππικό όμιλο και πάρε όση θες. Δεν θα σου αρνηθούν. Εμένα έχει απέναντι από το σπίτι μου και τώρα που θα οργώσω θα ρίξω μέσα αρκετή.
Hamurabi Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Bασικα επειδη κανω ηδη πολυπλοκες διαδικασιες δε θα ηθελα να αναλωθω στο να φτιαξω μονος μου την κοπρια. θα ηθελα να παρω ετοιμη απο την αγορα. Compost τι ακριβως σημαινει;
kakaraki Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Ίσα-ίσα που η ενασχόλησή σου με γεωργικές εργασίες θα λειτουργήσει σαν zen,ξεκουράζοντάς σε... btw,μπορείς να ανακατεύεις και τσόφλια από αυγά,φλούδες φρούτων,υπολείματα τροφίμων,ληγμένα τρόφιμα,γάλατα κλπ.Αν βρεις και κανα σκουληκάκι,είσαι τζετ...
pournaras Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Bασικα επειδη κανω ηδη πολυπλοκες διαδικασιες δε θα ηθελα να αναλωθω στο να φτιαξω μονος μου την κοπρια.θα ηθελα να παρω ετοιμη απο την αγορα. Compost τι ακριβως σημαινει; http://www.ftiaxno.gr/2008/03/blog-post_28.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.