Riquelme10 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 έχω στο laptop κωδικό για τα windows vista home premium ελληνικά...και θέλω να κάνω format...μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να τα βρω??εφόσον έχω τον κωδικό μπορώ να βάλω και πειρατικά??
isay Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Είναι πολύ πιθανό να τα έχεις σε κρυφό partition στο σκληρό σου δίσκο. Αν το έχεις (κοίταξε το manual), πατάς κάποιο ειδικό συνδυασμό πλήκτρων κατά την εκκίνηση και ξεκινά η διαδικασία εγκατάστασης. ΥΓ: Άλλαξε τον τίτλο σου σε κάτι πιο περιγραφικό γιατί θα πέσει κλείδωμα
Riquelme10 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Είναι πολύ πιθανό να τα έχεις σε κρυφό partition στο σκληρό σου δίσκο. Αν το έχεις (κοίταξε το manual), πατάς κάποιο ειδικό συνδυασμό πλήκτρων κατά την εκκίνηση και ξεκινά η διαδικασία εγκατάστασης. ΥΓ: Άλλαξε τον τίτλο σου σε κάτι πιο περιγραφικό γιατί θα πέσει κλείδωμα επειδή δεν το πολυέχω το θέμα...πώς αλλάζω τον τίτλο??? και πως μπορώ να δω αν όντως υπάρχει αυτό το partition???
isay Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 επειδή δεν το πολυέχω το θέμα...πώς αλλάζω τον τίτλο? Στο αρχικό μήνυμα πατάς το μπλε κουμπί ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ και μετά το γκρι κουμπι ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ και πως μπορώ να δω αν όντως υπάρχει αυτό το partition?? Κοίταξε το manual του φορητού σου και κάπου θα υπάρχει ενότητα Recovery partition ή recovery disk. Ότι δεν καταλαβαίνεις εδώ είμαστε αλλά μαζί την επόμενη ερώτηση θα γράψεις το αναλυτικό μοντέλου του φορητού.
popeye68 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Τα "πειρατικά" δεν ενεργοποιούνται με το product key που έχεις.
Riquelme10 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Στο αρχικό μήνυμα πατάς το μπλε κουμπί ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ και μετά το γκρι κουμπι ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ πιστεύω αυτό που έγραψα να είναι καλύτερο Κοίταξε το manual του φορητού σου και κάπου θα υπάρχει ενότητα Recovery partition ή recovery disk. Ότι δεν καταλαβαίνεις εδώ είμαστε αλλά μαζί την επόμενη ερώτηση θα γράψεις το αναλυτικό μοντέλου του φορητού. το μοντέλο του φορητού είναι acer aspire 5920G...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.