Προς το περιεχόμενο

Ελλαδα.. Χρονια Μπροστα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφατα μετακομισα στην Νοτιο Αφρικη... Δεν θα πω ψεματα.. Απο την Ελλαδα δεν μου λειψανε αρκετα πραγματα... 2-3. Ενα απο αυτα ειναι το ιντερνετ... Οταν φτανεις στην Νοτιο Αφρικη και βλεπεις τα κτιρια, τα εμπορικα κεντρα, τα αυτοκινητα και τους δρομους, λες εδω πρεπει να ειναι παραδεισος. Φτανει και η ωρα να δεις το Ιντερνετ. Το πρωτο σοκ.. -"Τι συνδεση εχεις θεια..;"

-"384kbps"

-"384!? Και ποσα πληρωνεις...;"

-"500 rand" (50 euro)

?!!? ξερετε ποσα λεφτα θελεις για να βαλεις 10mbit? 250 euro. ναι... καλα ακουσατε.

και το καλυτερο..? τα 384 που εχουμε ειναι για το ΣΚ. καθημερινες σου κοβουνε την ταχυτητα για να εχουν πιο γρηγορο ιντερνετ οι επιχηρησεις. δηλαδη κατεβαζουμε με 7k/s τα πρωινα και τα βραδυα αν ειμαστε τυχεροι με 15k/s. Για αυτο μην φωναζετε!! Χαρειτε εστω αυτο το ιντερνετ που προσφερει η Ελλαδα... Υπαρχουν και χειροτερα!

Δημοσ.

Και εδώ στο Colorado, το φτηνότερο Internet που έχει είναι 1Mbit, στα 40 δολάρια (μαζί με φόρους). Το modem στο νοικίαζουν έξτρα. Αν πάμε για double ή triple play μαζί με τηλεφωνική γραμμή, άστα...

Δημοσ.

offtopic mode on:-----------------------------------------

@marios_geo Αδερφέ πως θα γίνει να βγούμε και εμείς έξω?????????? Από δουλειά τι λέει εκεί τραβάει η ομάδα? Ενα βήμα πριν το επιχειρήσω είμαι...

------------------------------------------offtopic mode off_

Ναι ισχύει παιδιά αυτό για εξωτερικό γενικά. Σφαιράτες γραμμές παίζουν μόνο σε κεντρική ευρώπη....

Τραγικό....??? (αλά τζούλια)

Δημοσ.

Όλα δείχνουν ότι η Αμερική ξεπέρασε την οικονομική κρίση, και αναπτύσσονται πάλι. Υπάρχει ακόμα ανεργεία, αλλά είναι θέμα χρόνου να επανέλθουν σε προ-κρίσης εποχή.

Αν έχεις δουλεία που σε περιμένει, και καταφέρεις να βγάλεις άκρη με την visa, τόλμα το. Είναι ωραία χώρα, και οι άνθρωποι φιλικοί και ευγενικοί (τουλάχιστον στις ποιλτείες που έχω πάει). Καμία σχέση με εμάς τους "φιλόξενους" Έλληνες.

Δημοσ.

...Αν έχεις δουλεία που σε περιμένει...

Εκεί κολλάω μόνο... αλλά σκέφτομαι, εδώ είμαστε στο μηδέν και εκεί στο μηδέν θα είμαστε, άρα, hell yeah... why not give a shot??:-D

Δημοσ.

Αν δεν έχεις δουλεία, μην ξεκινάς καν. Εδώ αναλόγως και με τον λόγο που πάει κανείς, παίρνει την ανάλογη visa. Αν έρθεις με τουριστική visa, δεν μπορείς να δουλέψεις.

Ψάξε για Ευρώπη μεριά...

Δημοσ.

Σωστούν.... Ακόμα βρίσκομαι στο στάδιο της επεξεργασίας του "σχεδίου"...

Δεν είχανε πει ότι καταργήται η visa από ελλάδα για το αμέρικα??

Κάτι τέτοιο είχε πάρει το αυτί μου.

Δημοσ.

Η κατάργηση ισχύει μόνο για την τουριστική visa (αν και πάλι πρέπει να κάνεις αίτηση στην πρεσβεία, απλά γλυτώνεις την επίσκεψη και συνεντευξη εκεί).

Η τουριστική visa, σου δίνει το δικαιώμα να παραμείνεις μέχρι 3 μήνες συνεχόμενα, και έχει ισχύει για 10 χρόνια. Σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορείς να δουλέψεις.

Για αυτά χρειάζεσαι άλλου τύπου visa, τις οποίες τις κάνουν sponsorship η εταιρεία που θα δουλέψεις.

Με λίγα λόγια, πρώτα σε δέχεται μια εταιρεία, σου στέλνει ένα πάκο εγγράφων και πάς για αίτηση HB1 visa (λογικα, γιατί υπάρχουν και οι F1, J1 κτλ....)

Δημοσ.
Άστα βράστα φίλε μου... Μακάρι να βρω κάτι σύντομα κι έχω φύγει!!!:-D

Στην ιδια φαση βρισκομαι και εγω.. αλλα για ευρωπη μερια.. λεω για Αγγλια..!! Θα μου πεις τωρα και γιατι συγκεκριμενα εκει? Ενας λογος ειναι και η γλωσσα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...