Προς το περιεχόμενο

Dreambox HD;

Sherlock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

:fear: Είμαι σε αναζήτηση δέκτη και θα ήθελα την βοήθεια σας.

Έχω ένα δέκτη HD Azbox HD Premium στον οποίο χρησιμοποιώ c***m.

Έχω πραγματικά σκάσει με τα κολήματα και τα προβλήματα που παρουσιάζει και ακόμα και όταν του έβαλα πάνω enigma2 η κατάσταση δεν βελτιώθηκε πολύ (είναι πειραματικό).

Ψάχνω λοιπόν ένα καλό και σταθερό δέκτη HD που θα μπορώ να τον χρησιμοποιώ σαν server σπίτι μου.

Κάποιος μου συνέστησε τον VU+ (solo και duo) αλλά μετά απο την εμπειρία μου με τον azbox είμαι επιφυλακτικός.

Η επιφύλαξη μου ενισχύεται και απο ένα SD δέκτη IPbox που έχω που πλέον δεν βρίσκω images.

Τι μου λέει ότι αν πάρω τον VU+ θα υπάρχει υποστήριξη και θα βρίσκω images χωρίς πρόβλημα;

Έτσι λοιπόν σκέφτομαι να πάρω έναν Dreambox HD.

Για τον 8000HD δεν τίθεται θέμα γιατι δεν έχω τόσα λεφτά.

Σκέφτομαι να πάω στον 500HD ή τον 800HD που είναι περίπου στην ίδια τιμή.

Μου έχουν πει όμως διάφορα όπως οτι ο 500HD ζεσταίνεται και ότι η εικόνα και τον 2 δεν είναι καλή.

Επίσης έχω δει σε κάποια e-shop στην Ελλάδα και στην Αγγλία τους 2 αυτούς δέκτες γύρω στα 250 €.

Προφανώς θα είναι κλώνος και εκεί έχω τον ενδοιασμό για την υποστήριξη που θα έχω.

Βασικά δεν έχω οικονομική άνεση και δεν μπορώ να αλλάζω εξοπλισμό κάθε 1-2 χρόνια.

Θέλω κάτι αξιοπιστο για να το χρησιμοποιώ σαν server στο σπίτι μου και που θα μπορώ να βρίσκω λογισμικό.

Παρακαλώ θα ήθελα την γνώμη σας ως προς τα παραπάνω και ιδίως στα εξής:

- Dreambox ή άλλος;

- 500HD ή 800HD;

- Original ή κλώνο;

Επίσης αν κάποιος ξέρει τι ανάλυση βγάζουν οι 2 dreambox παρακαλώ να μου πεί.

Στο ψάξιμο που έκανα βρήκα ότι ο 800HD βγάζει 1080i αλλά για τον 500HD δεν βρήκα αναφορά.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας απαντήσετε δεν απαντήσετε!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επειδή έχουν περάσει όλα τα μηχανήματα από τα χέρια μου!

DREAMBOX και ξερό ψωμί!

απο τους 2 που λες.... 500 HD...είναι μικρός με καλύτερο επεξεργαστή...έχει on/off κουμπί...ανεμιστηράκι κτλ

όσοι φίλοι είχαν πάρει κλώνο το μετανιώσαν!

καλύτερα original...γενικά πιστεύω είναι καλύτερο να πληρώνεις γνήσια προϊόντα!

επειδή έχουν περάσει όλα τα μηχανήματα από τα χέρια μου!

DREAMBOX και ξερό ψωμί!

απο τους 2 που λες.... 500 HD...είναι μικρός με καλύτερο επεξεργαστή...έχει on/off κουμπί...ανεμιστηράκι κτλ

όσοι φίλοι είχαν πάρει κλώνο το μετανιώσαν!

καλύτερα original...γενικά πιστεύω είναι καλύτερο να πληρώνεις γνήσια προϊόντα!

Φίλε sculper σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.

Θα ακολουθήσω την συμβουλή σου για γνήσιο και τον 500 HD.

Να ρωτήσω κάτι σχετικό, γιατί είμαι κι εγώ στην ίδια φάση αναζήτησης αυτό τον καιρό...

Τα HD που θα βλέπεις θα είναι αποκλειστικά ξένα, σωστά? Και αν ναι, πόσα περίπου υπάρχουν (αξιόλογα)?

Να ρωτήσω κάτι σχετικό, γιατί είμαι κι εγώ στην ίδια φάση αναζήτησης αυτό τον καιρό...

Τα HD που θα βλέπεις θα είναι αποκλειστικά ξένα, σωστά? Και αν ναι, πόσα περίπου υπάρχουν (αξιόλογα)?

Φίλε μου υπάρχουν πολλύ καλά κανάλια σε Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία.

HD!

πάρε Dreambox 800hd original. Εκπληκτική εμπειρια. Ο 500hd ακούστηκε οτι έχει βγάλει διάφορα. εγω έχω τον απλό 500 κλώνο και μονο μια φορά μου χάλασε το τηλεκοντρολ αλλα δουλεψε το φαινομενο ντομινο μετα και εφτασα μέχρι και σε σημείο περασματος image μέσω rs-232 (3 μερες εψαχνα να βρω pc με σειριακή...).

Θα πρότεινα από την εμπειρία μου και σαν μηχάνημα και σαν κόστος πρός απόδοση vu duo. Είχα και 500s (taiwan) και 800HD (original) και τώρα έχω VU DUO. Σίγουρα ο 8000 είναι άλλη κλάση αλλά για τα χρήματα του δεν νομίζω.

Vu duo κανένα μα κανένα πρόβλημα ( o 800αρης ήταν απελπισία μπροστά του...αργόόόός....) Φυσικά φορτωμένος και δουλεύει με ολα τα "σχετικά".

Σύμφωνο o 8000 είναι άλλο πράγμα αλλά ακριβός

Τον VU DUO δεν τον γνωρίζω κάνει τα... σχετικά...??

Αν ναι δώσε καμία πληροφορία μήπως ξεφύγω από τα DB για κάτι καλύτερο

Ίδιο πράμα είναι...κάνει ολα τα σχετικά και πιο γρήγορα. Εγώ το μόνο αρνητικό που του βρήκα είναι το μέγεθος του. Είχα συνηθήσει στα σπιρτόκουτα 500-800 και αυτό είναι κανονική "φέτα". Δεν εχω χώρο στο γραφείο και με χάλασε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...