goodMan Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Εκανα φορματ και περασα τα windows xp στο παλιο altec laptop μου. Δεν βρισκω πουθενα τους drivers ομως.... Κατεβασα ενα προγραμματακι του οποιου τα αποτελεσματα του hardware μου τα εχω στην φωτο μηπως και μπορεσετε να βοηθησετε. χωρίς τίτλο.zip
Legio Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Υπαρχουν Προγραμματα Οπως Το Driver Genius Με Τα Οποια Θα Μπορεσεις Να Βρεις Τα Σωστα Drivers... Στειλε Μου Ενα PM...
goodMan Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Γνωριζω οτι υπαρχουν προγραμματακια αλλα ολα πληρωνονται... Μπορω να εγκαταστησω αλλους drivers αλλων εταιριων συμφωνα με τα στοιχειαπου παραθετω στο .zip αρχειο παραπανω ?
filip123go Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Κατέβασε το driverMax. Κάνεις λογαριασμό δωρεάν και μπορείς να κατεβάσεις 2 drivers την ημέρα στην free version αλλά σου δείχνει όλους τους driver που σου λείπουν, οπότε τους googlareis και τους βρίσκεις μόνος σου
goodMan Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Κατέβασε το driverMax. Κάνεις λογαριασμό δωρεάν και μπορείς να κατεβάσεις 2 drivers την ημέρα στην free version αλλά σου δείχνει όλους τους driver που σου λείπουν, οπότε τους googlareis και τους βρίσκεις μόνος σου Οκ !!! Γνωριζω ποιοι drivers μου λειπουν αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν τους βρισκω πουθενα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.