nik324 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Είναι εφικτό από φοίτηση σε κάποιο ΙΕΚ να μπορέσει κάποιος να αποκτήσει δικαιώματα παρόμοια με αυτών που έχουν φοιτήσει στη ΣΤΥΑ; Ακουσα έναν φίλο να λέει κάτι τέτοιο και μου φάνηκε πολύ περίεργο!
paylidis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Ενδεχομένως να γίνει με το νεο νομο για την παιδεία... Και εγω το εχω διαβάσει κάπου.
nik324 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Μηχανικοί αεροσκαφών από ΙΕΚ...Δεν ακουγετε κάπως;
paylidis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 ΣΤΥΑ=Τεχνικοί Υπαξιωματικοι (καραβαναδες στην ουσία) ΣΜΑ = μηχανικοί-Αξιωματικοί
Pablo_Hasan Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 'Ισως ένας εποπ αεροπορίας που έχει τελειώσει ιεκ μηχανικών να κάνει τις ίδιες δουλειές με κάποιον απο ΣΤΥΑ;
nik324 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δεν είναι δυνατών ρε παιδιά να μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο! Μου φαίνεται απίστευτο! To άλλο κουφό που ξέχασα να αναφέρω ήταν ότι μετά την φοίτηση σε αυτό το ΙΕΚ η μια επιλογή είναι να δουλέψει κανείς σαν Υπαξιωματικός στην ΠΑ η σαν μηχανικός στην ΔΕΗ!!!!!! Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο;;Μου ακούγετε τρελό....
paylidis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 κοιτα αυτό που ακουγεται ειναι οτι μετα τα ΙΕΚ θα μπορει κανεις να μπει σε ΤΕΙ. η ΣΤΥΑ θεωρητικα ειναι ΤΕΙ οπότε θεωρητικα πάντα θα μπορει κανεις να μπει στη ΣΤΥΑ, τη ΣΜΥ, τη ΣΜΥΝ ή τη ΣΥΔ... Αλλα οχι σε ΣΜΑ, ΣΣΑΣ, ΣΣΕ, ΣΑΝ κλπ. ---------- Προσθήκη στις 12:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:56 ---------- σε αυτό το ΙΕΚ συγκεκριμένο ΙΕΚ; Ιδιώτικό; Το ενδεχόμενο "φουμαρα" το εχεις ακουστα;
nik324 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δες αυτό το link να μου πεις πως το κόβεις http://www.zita.gr/catalog.asp?id=26
nik324 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δεν υπάρχει περιπτωση να λένε ψέματα...Να υπερβάλουν όμως ναι! Μεγάλο ψέμα είναι σίγουρα η επαγγελματική αποκατάστηση που λένε ότι είναι 80% Μπορεί αυτή η ειδικότητα να θεωρηθεί βοηθός βοηθού μηχανικού αεροσκαφών! Εσεις τι λέτε;
paylidis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δεν υπάρχει περιπτωση να λένε ψέματα...Να υπερβάλουν όμως ναι! Μεγάλο ψέμα είναι σίγουρα η επαγγελματική αποκατάστηση που λένε ότι είναι 80% Μπορεί αυτή η ειδικότητα να θεωρηθεί βοηθός βοηθού μηχανικού αεροσκαφών! Εσεις τι λέτε; ισα για να κουβαλάει την εργαλειοθήκη ομως...
nik324 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 ισα για να κουβαλάει την εργαλειοθήκη ομως... χαχαχα... :-D:devil:
stefa_1 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Τελικα με το νομοσχεδιο απο ΙΕΚ σε ΤΕΙ τι γινεται ?Υπαρχει φως?Και να μην υπαρχει,δουλεια πουθενα δεν υπαρχει οποτε...
jason_rethymno Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Απο τι είχα διαβάσει το έβγαλε ανακοίνωση οτι θα ψηφιστεί η ηλίθια η υπουργος αλλά στο καπάκι το απέσυρε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.