Προς το περιεχόμενο

Μερικές απορίες

Antonis3d

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής:

Ποια κάρτα γραφικών είναι καλύτερη?

1)Nvidia Gigabyte GTX460 1GB OC vs Gigabyte HD 6870 1GB

Ποια να προτιμήσω?

-----------------------------------------------------------------------------

2)Επίσης: AMD Phenom II X4 955 Quad Core Socket AM3 4000 MHz Box Black Edition

ή

AMD Phenom II X6 1075T Six Core Socket AM3 4000 MHz Box ?

------------------------------------------------------------------------------------

3)Kingston Hyper X Genesis 2GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz x2

ή

Corsair XMS3 - Xtreme 4GB DDR3 Non ECC CL9 1333MHZ

----------------------------------------------------------------------------------------

4)Asrock Socket AM3 770 Extreme3 GLan Audio Raid

ή

Gigabyte Socket AM3 GA-880GA-UD3H Vga Glan Audio Raid

-------------------------------------------------------------------------------

Ευχαριστώ :)

Δημοσ.
Σε όλα η δεύτερη επιλογή.

Thanks, να ακούσω και μερικές ακόμα απόψεις και θα τα αγοράσω :)

Αν και για τις μνήμες ram αμφιβάλλω λίγο :/ καλύτερες δν ειναι οι Kingston στα 1600mHZ?

Επίσης στον εξαπύρηνο τι παίζει με τις cache?

Δημοσ.
+1 απο μενα, αλλα αμα επερνες μνημες ddr3@1600mhz ακομα καλητερα. και παντα στα 4gb!!!!

Μα δεν είναι καλύτερες οι Kingston που είναι και 1600mhz?

Δημοσ.

Για τις καρτες η 6870 ειναι καλυτερη.Δυνατοτερη και πιο καινουργια.

Επεξεργαστες:Εξαρταται για ποια χρηση προοριζεται ο υπολογιστης.Αν ειναι μονο για games ο 955 ειναι οτι πρεπει.Αλλιως αν χρειαζεσαι επιπλεον πυρηνες λογω απαιτητικων εφαρμογων παρε τον hexa core αλλα τον 1055 που δεν εχει καμια διαφορα με τον 1075 πλυν της τιμης.

Μνημες:Οι Kingston ειναι 1600αρες,αρα πιο γρηγορες αφου και οι δυο ειναι με 9αρια.Ασε που οι Kingston εχουν τα λιγοτερα ποσοστα ασυμβατοτητας.Οποτε προτεινω Kingston.

Μητρικη:Αν μπορεις να δωσεις κανα 25ευρω παραπανω καλυτερα αυτη.

Δημοσ.

Αν και για τις μνήμες ram αμφιβάλλω λίγο :/ καλύτερες δν ειναι οι Kingston στα 1600mHZ?

Για τις μνήμες το x2 δεν το είχα δει, εκτός και αν το έκανες Edit αργότερα.

Όσο περισσότερο τόσο το καλύτερο. Ταχύτητες κλπ στις μνήμες, πλέον θεωρούνται έννοιες ξεπερασμένες.

Δημοσ.

Τον επεξεργαστή περισσότερο για games. Που χρησιμεύουν και οι 6 πυρήνες? Σε video editing κτλ? Μια φορά τον χρόνο κάνω από video editing. Μήπως να έπαιρνα τον διπύρηνο 555 και να τον ξεκλείδωνα με την κατάλληλη μητρική?

---------- Προσθήκη στις 13:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:09 ----------

Για τις μνήμες το x2 δεν το είχα δει, εκτός και αν το έκανες Edit αργότερα.

Όσο περισσότερο τόσο το καλύτερο. Ταχύτητες κλπ στις μνήμες, πλέον θεωρούνται έννοιες ξεπερασμένες.

Όχι το είχα από πριν το χ2 πάντως 4 GB και οι δύο επιλογές οπότε πάω στις πιο γρήγορες, τις Kingston.

Δημοσ.

Κοιτα για τον 555 ειναι λιγο ρισκο και δεν ειναι 100% σιγουρο οτι θα ξεκλειδωσει.Εχει ομως πολλες πιθανοτητες.Εσυ αποφασιζεις.

Δημοσ.
Κοιτα για τον 555 ειναι λιγο ρισκο και δεν ειναι 100% σιγουρο οτι θα ξεκλειδωσει.Εχει ομως πολλες πιθανοτητες.Εσυ αποφασιζεις.

Είναι μεγάλο δίλημμα...

Υπάρχει κανα site που να γράφει με ποιες μητρικές έχει δοκιμαστεί?

Δημοσ.
Είναι μεγάλο δίλημμα...

Υπάρχει κανα site που να γράφει με ποιες μητρικές έχει δοκιμαστεί?

Δεν παιζει ρολο και πολυ ποια μητρικη θα παρεις (νομιζω δλδ).Εγω εχω τον Athlon ii x3 425 και τον εχω ξεκλειδωσει με αυτη.Νομιζω παντως οτι οποιαδηποτε με το SB710/750 καθως και τις καινουργιες με το SB 850 παρεις τα ιδια ποσοσστα εχουν και πιο πολυ εξαρταται απο τον επεξεργαστη.Παντως εγω θα σου προτεινα MSI και ASRock.Οχι οτι οι Gigabyte,ASUS δεν κανουν απλα απο προσωπικες εμπειριες το λεω. :-)

Δημοσ.
Δεν παιζει ρολο και πολυ ποια μητρικη θα παρεις (νομιζω δλδ).Εγω εχω τον Athlon ii x3 425 και τον εχω ξεκλειδωσει με αυτη.Νομιζω παντως οτι οποιαδηποτε με το SB710/750 καθως και τις καινουργιες με το SB 850 παρεις τα ιδια ποσοσστα εχουν και πιο πολυ εξαρταται απο τον επεξεργαστη.Παντως εγω θα σου προτεινα MSI και ASRock.Οχι οτι οι Gigabyte,ASUS δεν κανουν απλα απο προσωπικες εμπειριες το λεω. :-)

Βρήκα ένα πολύ χρήσιμο site που γράφει διάφορα για το πως να βελτιώσεις τις πιθανότητές σου, απότι είδα οι περισσότερες επιτυχίες έχουν γίνει με Asus και Gigabyte μητρικές οπότε μάλλον θα πάω για αυτή: Gigabyte Socket AM3 GA-880GA-UD3H Vga Glan Audio Raid

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...