hackertom Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά ψάχνω να βρώ κάποιο πρόγραμμα που να ενσωματώνει Audio μόνο σε ταινίες!!! Ξέρει κανένας κανένα site που να κατεβάσεις μόνο ήχους σε άλλες γλώσσες για ταινίες...?
VasKag Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 δε νομιζω να υπαρχει τετοιο site. αλλα απο αυτα που γραφεις μαλλον καταλαβα τι θες να κανεις. κατεβασε το popcorn mkv converter. με αυτο μπορεις να μετατρεψεις τον ηχο μιας ταινιας απο DTS σε AC3. μπορεις να κρατησεις και τους 2 ή να εχεις μονο τον εναν.
hackertom Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 θέλω να κάνω και αυτό που έγραψες και θα το δοκιμάσω αλλά θέλω να... έχω μία ταινία σε blue ray rip σε γερμανικό ήχο και θα ήθελα να κατέβασα τον αγγλικό ήχο να τον ενσωμάτωνα...
VasKag Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 συνηθως οι γερμανικες ταινιες δεν εχουν αγγλικο ήχο. αλλιως αν ειχαν θα υπηρχε η ταινια και με αγγλικο ήχο.
hackertom Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 η ταινία είναι από την μάνα της με Αγγλικό ήχο! Απλά την κατέβασα από γερμανικό site και είχε μόνο τον γερμανικό ήχο! Προφανώς έβγαλαν τον αγγλικό στο Ripαρισμα για να γλιτώσουν χώρο ...
VasKag Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 γιατι δεν την κατεβαζεις με αγγλικο ήχο? τοσο σπανια ειναι? το λεω για να μην καθεσε και κανεις πατεντες.
hackertom Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 έλεγα να ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΩ λίγο... άσε που είναι και blue ray rip 7 κ κάτι GB ... ε αν δεν βρω λύση θα την κατεβάσω με αγγλικό αλλά έλεγα μπας και...
VasKag Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 οπως ειπα δε νομιζω να βρεις πουθενα σκετο audio απο ταινια. οποτε κατεβασε την απο την αρχη να ξεμπερδευεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.