Προς το περιεχόμενο

οτε προβλημα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας

εχω το 3G της cosmote και εδω και 1 χρονο δεν με συνφερει επειδη δεν εχω γραμμη οτε.μπορω να κανω κατι να εχω?ο δρομος που ειμαι δεν εχει γραμμα δηλ κολονες.τι προτινετε?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αν υπαρχει κανονικα καφαο και απλα δεν υπαρχει κολωνα κοντα σε σενα ο οτε αφου κανεις αιτηση ειναι υποχρεωμενος θθεωρητικα να δωσει εργολαβια να βαλουν κολωνες εκει που πρεπει για να σου φερουν γραμμη.ετσι εγινε σε εναν γνωστο μου.και του φυτεψαν μια νεα κολωνα εξω απο το σπιτι του

Δημοσ.

Εκτός από την αίτηση χρειάζεται και κάτι βασικό. Να πληρώσεις ανάλογα με την απόσταση που θα πρέπει να καλύψει το νέο δίκτυο. Τριγύρω δεν είναι άλλοι που να θέλουν γραμμή;

Δημοσ.
Εκτός από την αίτηση χρειάζεται και κάτι βασικό. Να πληρώσεις ανάλογα με την απόσταση που θα πρέπει να καλύψει το νέο δίκτυο. Τριγύρω δεν είναι άλλοι που να θέλουν γραμμή;

εχω ακουσει και απο αλλους που λενε οτι πληρωνεις αλλα εγω δεν εχω δει κανεναν να πληρωνει.μιλαμε για περιπτωσεις που υπαρχει κανονικα καφαο κτλ απλα δεν υπαρχει κολωνα

Δημοσ.

Εγώ θυμάμαι να τα έχω ακούσει και τα 2. Ίσως η αλήθεια είναι κάπου στη μέση (δλδ μέχρι κάποια απόσταση να σε καλύπτει και μετά να πληρώνεις), αν και λογικά (εφόσον το σπίτι είναι εντός σχεδίου) θα πρέπει να γίνεται χωρίς κόστος η κάλυψη.

Δημοσ.

ε αμα ειναι αυθαιρετο εκει ποιος ξερει:P

και αν ειναι απλαμια κολωνα οκ θα μπει γρηγορα αν ειναι τιποτα περισσοτερα εκει....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...