Προς το περιεχόμενο

Asus X52JC-SX011V ή Acer Aspire 5740G-333G32Mn

pmanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρακαλώ βοήθεια!!!!

Την αξιοπιστία της asus με χειρότερη κάρτα γραφικών ή την πολυσσυζητημενη acer με τεράστια διαφορά στην κάρτα γραφικών?

Απ'όσα ξέρω μπορεί το όλο σύστημα asus να αποδίδει καλύτερα σε ένα game από ότι τον συγκεκριμένο acer.

Προσωπικά μου προτείνω τον asus.

Επίσης προτείνετε αναμονή μέχρι τα χριστούγεννα?

ΥΓ. Γνωρίζω τις διαφορές τους σε cpu,ram,kai hdd....Απλά έχω κολλήσει με την κάρτα γραφικών όπου η διαφορά είναι χαώδης.

Σε benchmark το G3D Rating: ATI RADEON HD 5650 609 Nvidia GeForce G310m 285

Δημοσ.

Εχω τον Α52JE (K52J) και η μονη διαφορα συμφωνα με αυτα που ειδα ειναι ο επεξεργαστης του X52JC που ειναι μικροτερος (2.26) απο τον δικο μου (2.4) και η καρτα γραφικων (το δικο μου "φοραει" ΑΤΙ) Προσωπικα θα σου προτεινα το ASUS για πολλους λογους (ποιοτητα κατασκευης πρωτα πρωτα) και για το οτι η ACER εχει μακραν τη χειροτερη αντιπροσωπεια στο Ελλαδισταν (εχω ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ). Με τι λειτουργικο θα το αγορασεις?

Δημοσ.
Εχω τον Α52JE (K52J) και η μονη διαφορα συμφωνα με αυτα που ειδα ειναι ο επεξεργαστης του X52JC που ειναι μικροτερος (2.26) απο τον δικο μου (2.4) και η καρτα γραφικων (το δικο μου "φοραει" ΑΤΙ) Προσωπικα θα σου προτεινα το ASUS για πολλους λογους (ποιοτητα κατασκευης πρωτα πρωτα) και για το οτι η ACER εχει μακραν τη χειροτερη αντιπροσωπεια στο Ελλαδισταν (εχω ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ). Με τι λειτουργικο θα το αγορασεις?

θα συμφωνησω μαζι σου και βαση μιας ερευνας τα asus ειναι τα λαπτοπ με τις λιγοτερες βλαβες. θα μπορουσες να ανοιξεις τις επιλογες σου με dell η toshiba.

Δημοσ.

Πραγματι και τα Dell ειναι πολυ καλα μηχανηματα, περασε ενα inspiron απο τα χερια μου για μια εβδομαδα (μεχρι που τα "επαιξε" και ετσι πηρα το ASUS, η ιστορια μου :):)--> http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3706740&postcount=23) και η αντιπροσωπεια της Dell απο τις καλυτερες (τουλαχιστον απο αυτα που ξερω απο φιλους, ειτε εχω διαβασει σε διαφορα forums) για να μην πω η καλυτερη στο Ελλαδισταν!!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...