Προς το περιεχόμενο

Χαμηλές επιδόσεις σε Gaming

Luciddream

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψάχνω να βρώ τι φταίει και έχω χαμηλές επιδόσεις με την νέα κάρτα γραφικών μου... έβαλα το sisoft sandra και έτρεξα ένα benchmark... δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο είναι βέβαια.. τι λέτε? τι να φταίει.. ??

το μόνο που έχω "περίεργο" στο σύστημα μου είναι οι μνήμες σε single channel.. όλα τα άλλα νομίζω είναι κομπλέ..

cpuux.jpg

Δημοσ.
#define χαμηλές :-)

χμμμ... βγάζω λιγότερα fps απο μια 5850 ... το benchmark γιατι βγάζει την CPU τόσο χαμηλά..?? μου κάνει εντύπωση..

Δημοσ.
...δεν μας δίνεις ένα 06&Vantage που μας είναι πιο γνώριμα; Δώσε και ένα everest για τις μνήμες αν θέλεις...

edit: χμμ μάλλον αυτό ήθελες:

memory2.jpg

Δημοσ.
Σωστος ο caution.Ενα 06 και ενα Vantage θα σου-μας λυσει την απορια.

ok.. δυστυχώς όμως θα το κάνω αργότερα γιατι δεν μπορώ να τα βρώ τώρα... :-(

4GB είναι η RAM..

Δημοσ.

το vantage μου crashare όποτε πήγα να το τρέξω αργά η γρήγορα, και το 06 μου έβγαλε 19χιλιάδες και κάτι points... αλλά έτρεξα μόνο τα graphics + cpu test.. όχι τα feature.

Δημοσ.
το vantage μου crashare όποτε πήγα να το τρέξω αργά η γρήγορα, και το 06 μου έβγαλε 19χιλιάδες και κάτι points... αλλά έτρεξα μόνο τα graphics + cpu test.. όχι τα feature.

Γιατι? :rolleyes:

19 χιλιαδες συνολικο ή gpu score?

Δημοσ.
Γιατι? :rolleyes:

19 χιλιαδες συνολικο ή gpu score?

έλα ντε... όλο σε κάποιο τέστ πριν αρχίσει έμενε black screen και έκανα restart... στην αρχή μου το έκανε στο 3ο Feature test.. μετά μου το έκανε πιο νωρίς.. μετά βαρέθηκα... τέλος πάντων μάλλον είναι η ιδέα μου οτι δεν πάει καλά.. κάτι άλλο να δοκιμάσουμε εκτώς απο 3dmark?

19204 συνολικό μου έβγαλε νομίζω... έβαλα και το αρχείο απτα αποτελέσματα επισύναψη (ελπίζω να είναι αυτό) :P

aaa.zip

Δημοσ.
έλα ντε... όλο σε κάποιο τέστ πριν αρχίσει έμενε black screen και έκανα restart... στην αρχή μου το έκανε στο 3ο Feature test.. μετά μου το έκανε πιο νωρίς.. μετά βαρέθηκα... τέλος πάντων μάλλον είναι η ιδέα μου οτι δεν πάει καλά.. κάτι άλλο να δοκιμάσουμε εκτώς απο 3dmark?

19204 συνολικό μου έβγαλε νομίζω... έβαλα και το αρχείο απτα αποτελέσματα επισύναψη (ελπίζω να είναι αυτό) :P

Κοιτα αν θες να δεις αν δουλευει κανονικα η καρτα τρεξε ενα Unigine(αν δεν το εχεις τρεξει).Αν παλι θες να δεις αν δουλευει κομπλε ολο το συστημα της Futurmark ειναι καλυτερα(δοκιμασε και τον liopyr), αν και απο οτι βλεπω 19204 ειναι μια χαρα.

ΥΓ:Το επισυναπτομενο τι αρχειο ειναι?

Δημοσ.
Κοιτα αν θες να δεις αν δουλευει κανονικα η καρτα τρεξε ενα Unigine(αν δεν το εχεις τρεξει).Αν παλι θες να δεις αν δουλευει κομπλε ολο το συστημα της Futurmark ειναι καλυτερα(δοκιμασε και τον liopyr), αν και απο οτι βλεπω 19204 ειναι μια χαρα.

ΥΓ:Το επισυναπτομενο τι αρχειο ειναι?

είναι του 3dmark 06 νομίζω το αποτέλεσμα... θα τρέξω unigine πιο μετά αλλά θα πρέπει να έχω και κάτι για να το συγκρίνω :P

Δημοσ.

[...]δοκιμασε και τον liopyr[...]

Λέει τίποτα; :Ρ

Lucid, μια χαρά μου φαίνεται η 6870 σου.

Εκτός κι αν είναι κι η δική μου προβληματική :Ρ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...