Luciddream Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 ψάχνω να βρώ τι φταίει και έχω χαμηλές επιδόσεις με την νέα κάρτα γραφικών μου... έβαλα το sisoft sandra και έτρεξα ένα benchmark... δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο είναι βέβαια.. τι λέτε? τι να φταίει.. ?? το μόνο που έχω "περίεργο" στο σύστημα μου είναι οι μνήμες σε single channel.. όλα τα άλλα νομίζω είναι κομπλέ..
Luciddream Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 #define χαμηλές χμμμ... βγάζω λιγότερα fps απο μια 5850 ... το benchmark γιατι βγάζει την CPU τόσο χαμηλά..?? μου κάνει εντύπωση..
caution Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 ...δεν μας δίνεις ένα 06&Vantage που μας είναι πιο γνώριμα; Δώσε και ένα everest για τις μνήμες αν θέλεις...
Luciddream Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 ...δεν μας δίνεις ένα 06&Vantage που μας είναι πιο γνώριμα; Δώσε και ένα everest για τις μνήμες αν θέλεις... edit: χμμ μάλλον αυτό ήθελες:
caution Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Yeap - και δεν βλέπω τίποτα τραγικό... πόσα MB RAM btw; ...μην ξεχάσεις και τα Futuremarks
LouCi4er Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Σωστος ο caution.Ενα 06 και ενα Vantage θα σου-μας λυσει την απορια.
Luciddream Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Σωστος ο caution.Ενα 06 και ενα Vantage θα σου-μας λυσει την απορια. ok.. δυστυχώς όμως θα το κάνω αργότερα γιατι δεν μπορώ να τα βρώ τώρα... 4GB είναι η RAM..
Luciddream Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 το vantage μου crashare όποτε πήγα να το τρέξω αργά η γρήγορα, και το 06 μου έβγαλε 19χιλιάδες και κάτι points... αλλά έτρεξα μόνο τα graphics + cpu test.. όχι τα feature.
LouCi4er Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 το vantage μου crashare όποτε πήγα να το τρέξω αργά η γρήγορα, και το 06 μου έβγαλε 19χιλιάδες και κάτι points... αλλά έτρεξα μόνο τα graphics + cpu test.. όχι τα feature. Γιατι? 19 χιλιαδες συνολικο ή gpu score?
Luciddream Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Γιατι? 19 χιλιαδες συνολικο ή gpu score? έλα ντε... όλο σε κάποιο τέστ πριν αρχίσει έμενε black screen και έκανα restart... στην αρχή μου το έκανε στο 3ο Feature test.. μετά μου το έκανε πιο νωρίς.. μετά βαρέθηκα... τέλος πάντων μάλλον είναι η ιδέα μου οτι δεν πάει καλά.. κάτι άλλο να δοκιμάσουμε εκτώς απο 3dmark? 19204 συνολικό μου έβγαλε νομίζω... έβαλα και το αρχείο απτα αποτελέσματα επισύναψη (ελπίζω να είναι αυτό) aaa.zip
liopyr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Furmark extreme burn & bench average fps. σξωηκξσ
LouCi4er Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 έλα ντε... όλο σε κάποιο τέστ πριν αρχίσει έμενε black screen και έκανα restart... στην αρχή μου το έκανε στο 3ο Feature test.. μετά μου το έκανε πιο νωρίς.. μετά βαρέθηκα... τέλος πάντων μάλλον είναι η ιδέα μου οτι δεν πάει καλά.. κάτι άλλο να δοκιμάσουμε εκτώς απο 3dmark?19204 συνολικό μου έβγαλε νομίζω... έβαλα και το αρχείο απτα αποτελέσματα επισύναψη (ελπίζω να είναι αυτό) Κοιτα αν θες να δεις αν δουλευει κανονικα η καρτα τρεξε ενα Unigine(αν δεν το εχεις τρεξει).Αν παλι θες να δεις αν δουλευει κομπλε ολο το συστημα της Futurmark ειναι καλυτερα(δοκιμασε και τον liopyr), αν και απο οτι βλεπω 19204 ειναι μια χαρα. ΥΓ:Το επισυναπτομενο τι αρχειο ειναι?
Luciddream Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Κοιτα αν θες να δεις αν δουλευει κανονικα η καρτα τρεξε ενα Unigine(αν δεν το εχεις τρεξει).Αν παλι θες να δεις αν δουλευει κομπλε ολο το συστημα της Futurmark ειναι καλυτερα(δοκιμασε και τον liopyr), αν και απο οτι βλεπω 19204 ειναι μια χαρα. ΥΓ:Το επισυναπτομενο τι αρχειο ειναι? είναι του 3dmark 06 νομίζω το αποτέλεσμα... θα τρέξω unigine πιο μετά αλλά θα πρέπει να έχω και κάτι για να το συγκρίνω
phanispal Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 [...]δοκιμασε και τον liopyr[...] Λέει τίποτα; :Ρ Lucid, μια χαρά μου φαίνεται η 6870 σου. Εκτός κι αν είναι κι η δική μου προβληματική :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.