jimmy_the_dog Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Θέλω να κανω upgrade στο pc μου(cpu,motherboard,ram,καρτα γραφικών) αλλα έχω δυσκολευτεί στην επιλογή μνήμης.Σας παραθέτω τα 2 απο τα 4 που προαναφέρω. Motherboad CPU Αν έχετε κάποια πρόταση στο θέμα της μνήμης(μέχρι 100 euros) ή και στην κάρτα γραφικών θα σας ήμουν ευγνόμων... Απ'οτι βλέπετε εχω επιλέξει motherboard με SLI.Απ'οσο ξέρω οι κάρτες γραφικών πρέπει να είναι ίδιες...Αυτό είναι και το μοναδικό χαρακτηριστικό συμβατότητας ή πρέπει να επιλέξω 2 καρτες γραφικών με συγκεκριμένα κριτήρια???
rafail1994 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 1)Για τι χρήση προορίζετε 2)Ποια οθόνη έχεις 3)Μπορείς να τα πάρεις και από αλλά καταστήματα εκτός από το eshop 4)Μέχρι ποσά διαθέτεις για όλα
jimmy_the_dog Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Η αλήθεια είναι ότι "φτιάχτηκα" για να κάνω upgrade όταν αγόρασα αυτή την οθόνη LG E2350V Δεν ήθελα να δώσω τόσα λεφτα(340 e) για μητρική και επεξεργαστή αλλά πλέον δεν μπορώ να πω οχι. Προόρίζεται κυρίως για gaming αλλά και για χρήση μεγάλων databases λόγω της εργασίας μου. Θα έλεγα οτι για τις μνήμες θα ήθελα να δώσω μέχρι 100 e Για την ή τις καρτες γραφικών δεν έχω κατασταλάξει ακόμα γιατι δεν ειμαι σίγουρος αν αξίζει να πάρεις 2 πιο φτηνές σχετικά η μία βαρβάτη! Πριν καταλήξω στις SLI είχα σκοπό να αγοράσω αυτή http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516367 Εχεις να μου προτείνεις κάποιο άλλο μαγαζί γιατι το eshop εχει πολύ καλές τιμες σε σχέση με πλαίσιο κλπ...
rafail1994 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Για επεξεργαστη πας σε αυτον που ειπες και για μητρικη αυτην Για καρτα γραφικων αφου ειναι για gaming το pc την 6850 Για μνημες στης KINGSTON 4gb Συνολο:545.41E Εχεις να μου προτείνεις κάποιο άλλο μαγαζί γιατι το eshop εχει πολύ καλές τιμες σε σχέση με πλαίσιο κλπ... Υπάρχουν και αλλά καταστήματα που είναι καλυτέρα και από το eshop και απο το πλαισιο και και...
jimmy_the_dog Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Συμφωνώ με την κάρτα γραφικών και με τις μνήμες όμως η μητρική δεν έχει SLI... 'Οχι οτι έχει και μεγάλη σημασία διότι με αυτή την κάρτα γραφικών δεν νομίζω να έχω πρόβλημα. Σ'ευχαριστώ για την βοήθεια σου!
rafail1994 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Συμφωνώ με την κάρτα γραφικών και με τις μνήμες όμως η μητρική δεν έχει SLI...'Οχι οτι έχει και μεγάλη σημασία διότι με αυτή την κάρτα γραφικών δεν νομίζω να έχω πρόβλημα. Σ'ευχαριστώ για την βοήθεια σου! SLI κάνεις με της κάρτες γραφικών της nvidia.Με της ati κάνεις crossfire.
parsifal Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Hardware Γενικά. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.