cod7 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 απο τα τελει αυγουστου η συνδεση μου σερνεται εχω παρει την εταιρια ουκο λιγες φορεσ τηλεφωνο μου εχουν δηλωσει γυρω στις 10 φορεσ βλαβη δεν βρηκαν τιποτα ειρθε και τεχνικος τιποτα και ουτε εκεινος ειξερε τη μπορει να συμβαινει τη να κανω και 2 διευκρινησης εχω connex και για εναν περιεργο λογο τα σαββατα η συνδεσει πεταει βοηθηστε παρακαλω
JERONIMO888 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Ο τεχνικος ελενξε ολα τα καλωδια,καφαο,μοντεμ και τα βρηκε κομπλε?
anta_n Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δεν σου είπαν απολύτως τίποτα για το τι μπορεί να φταίει; Τι βλάβη δήλωσαν; Πάντως, αν δεν μπορούν να το φτιάξουν ούτε οι ίδιοι οι ΟΤΕτζήδες, μάλλον είναι κάποιο πρόβλημα στα καλώδια σου και σιγά μη κάτσουν να ασχοληθούν.
cod7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 ναι ολα απο τη μου ειπαν ισως χρειαζεται αναβαθμιση η περιοχη ομως υπαρχει κανενας τροπος να το κανω πιο γρηγορο
anta_n Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 σε ποιά περιοχή είσαι; Δεν μπορώ να καταλάβω βέβαια πως γίνεται τα σκ να μην έχει προβλήματα η περιοχή και τις καθημερινές να έχει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.