efo355 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Οχι να μη πάρει ένα καλό pc γιατί μια χαρά θα παίξει και στο xbox τa multiplatform με λιγότερα από 200 ευρώ. Πρέπει να έχουμε και στο μυαλό μας τα λεφτά, το να φτιάξεις ένα τούμπανο pc και να σκάσεις 1500 ευρώ ευχαριστώ πολύ θα είναι πολύ καλύτερο από οποιαδήποτε κονσόλα όπως και ένα pc των 800 ευρώ αλλά pc με 170 ευρώ δε φτιάχνεις.
Tilemaxx Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Πάντως το Xbox 360 θα σου κοστίσει σχεδόν τα μισά χρήματα απ' ότι το PS3. Αν δεν θες exclusives τύπου Uncharted και God of War πάρε 360.
aekara21jimenez Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 επειδη ο paul7 ειναι φιλος μου και αν παρει xbox 360 ειναι να παρει το slim οποτε καντε προτασεις αναμεσα σε 360 slim k ps3 slim λεγοντας τα πλεονεκτηματα του καθενος. ευχαριστω.
barman Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Φιλε που εισαι αναμεσα στα 2,εγω μεχρι πριν 1 μηνα τα ειχα και τα 2 . ΤΟ ps3 πουληθηκε σε γνωστο sport-cafe στην περιοχη της θεσσαλονικης. Λοιπον η κατασταση εχεις ως εξης. Θες να παιζεις ΜΟΝΟ παιχνδια; Αν ναι πας σε Xbox γιατι παιζει ΜΟΝΟ παιχνιδια και το κανει καλα. Θες να παιζεις παιχνιδια,να βλεπεις BL εργα και γενικως να εχεις multimedia μηχανημα ; Πας σε Ps3. Εγω κρατησα το Xbox παντως. Γουστα ειναι αυτα. Τα μηχανακια ειναι τα ιδια απλα κρατησα το xbox καθαρα για τον λογο οτι μπορεις να το "πειραξεις"
gherudos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 PS3 χωρίς δεύτερη σκέψη.Ίδια χρήματα με το 360 S 250GB και σου προσφέρει περισσότερα και καλύτερα αποκλειστικά παιχνίδια, δωρεάν online gaming, bluray, άψογο media server, homebrew games/emulators και άλλα πολλά...
efo355 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 PS3 χωρίς δεύτερη σκέψη.Ίδια χρήματα με το 360 S 250GB και σου προσφέρει περισσότερα και καλύτερα αποκλειστικά παιχνίδια, δωρεάν online gaming, bluray, άψογο media server, homebrew games/emulators και άλλα πολλά... ποιά είναι τα άλλα πολλά;
AKISHELLAS1 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Φιλε που εισαι αναμεσα στα 2,εγω μεχρι πριν 1 μηνα τα ειχα και τα 2 .ΤΟ ps3 πουληθηκε σε γνωστο sport-cafe στην περιοχη της θεσσαλονικης. Λοιπον η κατασταση εχεις ως εξης. Θες να παιζεις ΜΟΝΟ παιχνδια; Αν ναι πας σε Xbox γιατι παιζει ΜΟΝΟ παιχνιδια και το κανει καλα. Θες να παιζεις παιχνιδια,να βλεπεις BL εργα και γενικως να εχεις multimedia μηχανημα ; Πας σε Ps3. Εγω κρατησα το Xbox παντως. Γουστα ειναι αυτα. Τα μηχανακια ειναι τα ιδια απλα κρατησα το xbox καθαρα για τον λογο οτι μπορεις να το "πειραξεις" ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Amiga 500 : Processor: 7.16 MHz MC68000, Bus Speed: 7 MHz, 16bit,Chipset: OCS, ECS for A500+, Audio: 4 Channel Stereo output ναι αλλα πλεον μπορεις να πειραξεις... κ το ps3 . οσο για την υπογραφη τα κακομοιρα τα pcakia τα παιχνιδια ποτυ εβγαζε η amiga ουτε στα ονειρα τους δεν τα βλεπανε .
barman Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 ναι αλλα πλεον μπορεις να πειραξεις... κ το ps3 . οσο για την υπογραφη τα κακομοιρα τα pcakia τα παιχνιδια ποτυ εβγαζε η amiga ουτε στα ονειρα τους δεν τα βλεπανε . Η υπογραφη ειναι +1200 σε tower Οσο για την κοντρα ps3-xbox τωρα ειναι διαφορετικη καμια σχεση με τοτε. Απλα εγω γουσταρω να παιζω σε xbox-δε με ενδιαφερουν τα γραφικα κτλ που λες . Για γραφικα εχω το pc μου. Για τον φιλο τωρα ηδη του ειπα τα υπερ και τα κατα,διοτι ειχα και ps3. Εαν οντος εσπασε το ps3 με μικρο κοστος ΦΥΣΙΚΑ ας παει σε ps3. ** Εαν εισαι ο ΠΑΛΙΟΣ Ακης απο το irc γνωριζομαστε σιγουρα.
Xristaras12 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 υπαρχει ακομη το fat καινουριο;;; Αλλα και παλι δεν βρισκω καποιο λογο για το fat,το slim μια χαρα ειναι,φορανε και τα ιδια εξαλλου!
analwsimos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 χμμμ...εαν δεν υπήρχε το jaibreak θα έλεγα ΧΒΟΧ360... τι να πω ρε παιδιά..η αλήθεια είναι οτι το Χ360 εγώ το έχω λατρέψει 4 χρόνια τώρα είναι ένα μεγάλο μέρος της ασχολίας μου και του ενδιαφέροντος μου... φυσικά διαθέτω και ΠΣ3 δε ξέρω καλά και τα 2 αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή θα έλεγα ΠΣ3 λόγο του ότι με ένα jaibreak καθάρισες..βάζεις στο σκληρό τα παιχνίδια και είσαι κομπλέ....δεν πίστευα ποτέ οτι θα ξεστόμιζα τέτοιο πράμα... αισθάνομαι προδότης... ίσως να με επαναφέρει το Κινεκτ..
kratistos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 παλιές καλές εποχές.....πόσες άρα φορές θα δούμε τις ίδιες ερωτήσεις κ απαντήσεις από τα ίδια άτομα....ρε παλίκαρε γιατί δεν παίρνεις οτι σου αρέσει πιο πολύ να τελειώνεις ;; αφού κάθε τέτοιο θέμα είναι Ολυμπιακός - Παναθηναικός.....
ChrisAce Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 παλιές καλές εποχές.....πόσες άρα φορές θα δούμε τις ίδιες ερωτήσεις κ απαντήσεις από τα ίδια άτομα....ρε παλίκαρε γιατί δεν παίρνεις οτι σου αρέσει πιο πολύ να τελειώνεις ;; αφού κάθε τέτοιο θέμα είναι Ολυμπιακός - Παναθηναικός..... Συμφωνώ. Και για να είσαι και σίγουρος ότι έκανες την σωστή επιλογή, πάρε και τις 2. Αλλιώς εδώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.