basilis222 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 χβοχ 360 θα παρεις τελος Το παιδί Είπε ότι θέλει ps3 τέλος.
basilis222 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Πάρε το ps3 που Έχει και blu-ray. Αλλα να πάρεις μαζί με το move. Είναι θεϊκό.
egw_eimai_re Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 παρε οτι θες απο τα 2 αξιζουν τα χρηματα τους αλλα οχι αυτη την στιγμη περιμενε για χριστουγεννα που θα κανουν προσφορες..
Whiteyez Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Εγώ θα σου έλεγα να πάρεις και τα δύο, και οι δύο κονσόλες έχουν τα + και - τους. Εγώ ξεκίνησα με το xbox και κατέληξα με PS3 απλά γιατί ήθελα bluray και δεν ήθελα να πληρώνω για online gaming.
paul7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 σιγουρα θα περιμενω ως τα χριστουγεννα και μαλλον θα αγορασω ps3
Xristaras12 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 σε βλεπω για προσφορα κονσολας μαζι με gt5...(αν το βγαλουν οπως ελεγαν @@@@@)
efo355 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 στα ηλεκτρονικά η σοφότερη επιλογή είναι να κινείσαι στη κατηγορία value for money και εκεί ακριβώς πέφτεις πάνω στο χβοχ. Μη σκέφτεσαι blu ray ταινίες και τέτοια, οι οπτικοί δίσκοι είναι ξεπερασμένοι ότι ταινία θες την κατεβάζεις σε mkv και τελειώνει το θέμα. Και στην τηλεόραση να θες να δεις τις ταινίες πιο πολύ συμφέρει η αγορά ενός media player γιατί για να πάρεις αντιγραφικό blu ray ( να μη μιλήσω και για τα άγραφα δισκάκια ) πιο πολλά θα δώσεις. Στο θέμα παιχνίδια μην κοιτάς τις αποκλειστικότητες αλλά να κοιτάς πια κονσόλα παίζει καλύτερα τα multiplatform. Πολλοί θα διαφωνήσουν για τις αποκλειστικότητες αλλά αυτές πόσες είναι; Είναι και 10 παιχνίδια σου λέω εγω σε κάθε κονσόλα; Το πιο πολύ καιρό multiplatform θα παίζεις και εκεί το xbox τα καταφέρνει καλύτερα ( οι λόγοι που συμβαίνει αυτό δεν είναι επί του παρόντος). Πάμε τώρα και στο θέμα <<θείο....>> Χβοχ και ξερό ψωμί, εντάξει θα μου πεις και το ps3 τώρα πια αλλά ακόμα δεν έχει καταλαγιάσει η σκόνη...στο χβοχ τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά. Στη τελική όμως πάρε ότι σε καβ..νει πιο πολύ και καλό παιχνίδι
paul7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 σε βλεπω για προσφορα κονσολας μαζι με gt5...(αν το βγαλουν οπως ελεγαν @@@@@) το εχω βρει ηδη αλλα συμφωνω με τον efo355 πως το χβοχ ειναι πιο φθηνο αλλα πρεπει να πληρωνεις για online gaming
efo355 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 το εχω βρει ηδη αλλα συμφωνω με τον efo355 πως το χβοχ ειναι πιο φθηνο αλλα πρεπει να πληρωνεις για online gaming http://www.maximuscards.com/ περίπου 38 ευρώ και δε χρειάζεσαι αυθεντικό παιχνίδι ( εντάξει μπορείς να φας ban )
TZANNSPY Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μη σκέφτεσαι blu ray ταινίες και τέτοια, οι οπτικοί δίσκοι είναι ξεπερασμένοι ότι ταινία θες την κατεβάζεις σε mkv και τελειώνει το θέμα. Δεν έχουν σαλπάρει όλοι... Under The Jolly Roger. Κάποιοι μπορεί ακόμα να αγοράζουν ή να ενοικιάζουν ταινίες/παιχνίδια. Στο θέμα παιχνίδια μην κοιτάς τις αποκλειστικότητες αλλά να κοιτάς πια κονσόλα παίζει καλύτερα τα multiplatform. Δηλαδή... πάρε ένα <καλό> PC !!! Στη τελική όμως πάρε ότι σε καβ..νει πιο πολύ και καλό παιχνίδι Εδώ δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω. Αυτά......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.