paul7 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 θα ηθελα να μου πειτε εσεις ποιο θα αγοραζατε και γιατι για να μπορεσω να βγαλω τα συμπερασματα μου
Xristaras12 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 πω αδερφε ανοιξες μεγαλο κεφαλαιο.. Δεν ειναι τι σου προτεινουμε εμεις,ειναι τι εχεις εσυ κατα νου! θες να ασχοληθεις με το kinect η το move;; θες παιχνιδια απο τον "θειο";;; θες ταινιες blu ray;; τελος,κριτιριο ειναι και τα χρηματα που διαθετεις... Εγω ετσι ξεκινησα.. ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ποια παιχνιδια σε ενδιαφερουν(ποια exclusives δλδ)
efo355 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Μην αγοράσεις κανένα. Τί ερώτηση είναι αυτή; Εχουμε όρεξη για flame βλέπω ε; κάνε ένα σχετικό googlάρισμα και θα βρεις χιλιάδες τέτοια ποστ να διαβάζεις για μήνες.
doutsos13 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 +1 στον xristaras12 δούλεψε με ότι σου έχει γράψει... βαλτα κατω και δες ...
Xristaras12 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 βασικα ετσι οπως εχουν γινει-ο ανταγωνισμος δλδ και τα τσιπαρισματα τους-ειναι καλυτερο να εχεις και τις 2,διαφορετικα ο,τι επιλογη και να κανεις θα εισαι ψιλομετανιωμενος Δεν λεω οτι μετανιωσα που πηρα το ps3 αλλα κ ενα Χ360 δεν θα με χαλαγε να επαιζα κοπιες..
cod7 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 εγω σου προτεινω ps3 ειδικα αν εχεις κατα νου να παρεις και μια 3d tv ακομα το ps3 πιστευω οτι ειναι καπως καλυτερο απο το xbox360 διαλεξε και παρε ειναι καθαρα δικη σου επιλογη ομως ενημερωτικα σου λεω οτι τον ιουλιου του 2012 θα κανουν την εμφανιση τους το ps4 και το xbox720
paul7 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 να σας πω την αληθεια το halo δεν μου απεσει αντιθετωσ με το uncharted ή το gran turismo για αυτο μαλλον προς το ps3 ευχαριστω πολυ για της απαντησεις
af8artos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 προσωπική μου άποψη είναι ότι πρέπει να αποκτήσεις και τις δύο σε βάθος χρόνου αν θες να παίξεις όλα τα διαμάντια που βγάζουν οι δύο κονσόλες ως αποκλειστικότητα. απλά πάρε πρώτο το ps3 αν θα χρησιμοποιείς άμεσα το blu ray για προβολή ταινιών και αν θες να παίζεις Online δωρεάν χωρίς έξτρα κόστος.
Xristaras12 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 ενημερωτικα σκεψου και το κοστος του καθε παιχνιδιου ετσι... Εκτος κ αν τα φερνεις απ εξω(αγγλια πχ)και βγαινει φτηνοτερα.. Με τιμες ελλαδας εχω πολυ καιρο να αγορασω παιχνιδι για το 3αρι μου,και ετσι οπως παει μονο με platinums με βλεπω μονιμα! (ειναι μεχρι να μου τη δωσει και να βουτηξω κανα ps3jailbreak χεχε)
paul7 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 το σιγουρο ειναι πως θα παιζω στην οθονη του υπολογιστη αρα δεν τιθεται θεμα για τηλεοραση ---------- Προσθήκη στις 18:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:11 ---------- και εγω δεν νομιζω να δινω τοσα λεφτα για παιχνιδια απα μαλλον θα παω σε ps3jailbreak:mrgreen:
basilis222 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 το σιγουρο ειναι πως θα παιζω στην οθονη του υπολογιστη αρα δεν τιθεται θεμα για τηλεοραση ---------- Προσθήκη στις 18:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:11 ---------- και εγω δεν νομιζω να δινω τοσα λεφτα για παιχνιδια απα μαλλον θα παω σε ps3jailbreak:mrgreen: ασε το ps3 σε λιγους μηνες θα βγει το ps4 το ps3 ειναι πιο αρχαιο και απο την μανα μου. αν το θες τώρα πηγενε και παρε το νεο Xbox. οσο και για το jb στο καινουριο ps δεν μπορεις, εκτος αν βρεις την παλια΄εκδοση. εγω θα πηγενα στο Xbox.
Xristaras12 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 ασε το ps3 σε λιγους μηνες θα βγει το ps4 το ps3 ειναι πιο αρχαιο και απο την μανα μου. link please...
basilis222 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 link please... δεν εχω link ακομα. αλλα η sony σε 6-7 μηνες θα το βγαλει. εχει γερασει πια. το ps3
Xristaras12 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Α νταξει αμα ειναι να λεμε ο,τι θελουμε αντε να αποφασισει ο TS...
NickTG Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 δεν εχω link ακομα. αλλα η sony σε 6-7 μηνες θα το βγαλει. εχει γερασει πια. το ps3 Ενώ το 360 είναι νιάνιαρο ακόμα... Η αιχμή της τεχνολογίας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.