Προς το περιεχόμενο

προβλημα με pc

cod7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια ετσι στο ξαφνικο ο υπολογιστης μου αρχιζει να κολλαει να αργει να ανηξει φακελουσ το βελακι να κουνιεται αργα και τετοια αφτο μπορει να κρατησει απο 1 λεπτο εως και μεχρι να χριαστει να κλεισω τον pc τι να κανω antivarus εχω το avast και δεν βρισκει τιποτα

Δημοσ.

το λαπτοπ το εχω 1μηνα και του εχω φορτοσει μονο 30 γιγα και χωραει 500 ακομα για να ξερετε εχει επεξεργαστη i5 και ταχυτητα 2.26 α και οταν αρχισε αυτο μου εβγαιναν κατι μηνυματα οταν πηγαινα να κλεισω το pc που ελεγε η μνημη δεν μπορει να γινει read kai written ομως τωρα εχουν σταματησει να βγαινουν

Δημοσ.

ειναι dell μηπως φταιει κανα προγραμμα εκανα κα εναν ελενχο μνημης κρατησε κανα μισαωρο και δεν βρηκε τιποτα

Δημοσ.

το ιδιο ακριβως κανει ενας dell μιας φιλης μου.τον ανοιγει και ο επεξεργαστης για κανενα 10λεπτο χτυπα 100αρα χωρις να εχει ανοιξει τιποτα!

ασε που ΟΛΕΣ οι ταινιες κολλανε.

λογικα πρεπει να εχει εγκατεστημενο καποιο προγραμμα η dell που το ''βαραινει''.

Για κοιτα στην προσθαφαιρεση προγραμματων(στον πινακα ελεγχου ειναι),αν υπαρχει καποιο ''παραξενο'' προγραμμα που δεν αναγνωριζεις.

Δημοσ.

τι να πω ολα τα ξερω.Μηπως φταιει καποιο προγραμμα που εχω καταβασει η μου εχει παθει καμια βλαβη η μνημη?

Δημοσ.

δεν το δεχεται λογο ανσυμβατοτητας μηπως φταιει που εχω windows7 ελενξα το task manager οταν μου καλαγε και το μονο που μου ετρωγε cpu ηταν η διεργασια ανδρανοποιησης και ετρωγε 98 εχω απελπιστει αν ξερετε κατι πειτε μου παρακαλω

Δημοσ.

στο ποσο τρεχει η cpu και η ραμ σε φυσιολογικες εργασιες?

Δες το και απο τις μικροεφαρμογες που μπαινουν στην επιφανεια εργασιας.

Δημοσ.

ok παω να δω

---------- Προσθήκη στις 19:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:59 ----------

λοιπον το cpu παει απο 3 εως 12 και η ram ειναι στο 34

Δημοσ.

μια χαρα εισαι.οποτε δεν σου τρωει κανενα προγραμμα τη ''δυναμη'' του επεξεργαστη/της ραμ.πραγματικα δεν ξερω τι μπορει να φταιει και να κολλαει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...