Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με blu-ray ripper

paris_rx8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η βέλτιστη λύση είναι βέβαια AYTH.

philips_cinema_joker.jpg

Και ξεχνάς τις μαύρες μπάρες!!!

Σε 23" βγαινει? :lol: :lol: :lol: :lol:

Πάντως κ το Keep aspect ratio στο video frame που ξετίκαρα κ επέλεξα stretch to window το ίδιο αποτέλεσμα :mad:

Ολα τα λεφτά η philips πάντως.........

Δημοσ.
Και πως θα κόψει τις μαύρες μπάρες αλλιώς;

Εννοείς να κοπεί η εικόνα δεξιά και αριστερά προκειμένου να μην παραμορφωθεί η εικόνα;

Και σε ένα καρέ 2.35:1 που ανέφερες, τι εικόνα θα μείνει στο τέλος;

Μόνο οι μύτες θα φαίνονται όταν μιλάνε δύο άτομα στις άκρες τις οθόνης. :lol:

Από τις δύο παραπάνω λύσεις προτιμώ την 1η, αν και εμένα δεν με χαλάνε οι μαύρες μπάρες.

Η βέλτιστη λύση είναι βέβαια AYTH.

Και ξεχνάς τις μαύρες μπάρες!!!

Φυσικα και δεν εννοω αυτο...και οι δυο λυσεις ειναι απαραδεκτες..εγω δεν προτεινω καμια αλλαγη .....δεν μιλαω για τις μπαρες που δημιουργει το προγραμμα αλλα για τις μπαρες πανω και κατω απο την ωφελιμη εικονα που ειναι πιο ανοιχτο μαυρο απο τις μπαρες του προγραμματος και ετσι εχουμε δυο επιπεδα μπαρων ...και ειναι ενοχλητικο..:-D

ωραια η Philips ....σκεφτομαι να την παρω και εγω

Δημοσ.
Φυσικα και δεν εννοω αυτο...και οι δυο λυσεις ειναι απαραδεκτες..εγω δεν προτεινω καμια αλλαγη .....δεν μιλαω για τις μπαρες που δημιουργει το προγραμμα αλλα για τις μπαρες πανω και κατω απο την ωφελιμη εικονα που ειναι πιο ανοιχτο μαυρο απο τις μπαρες του προγραμματος και ετσι εχουμε δυο επιπεδα μπαρων ...και ειναι ενοχλητικο..:-D

ωραια η Philips ....σκεφτομαι να την παρω και εγω

Α, κατάλαβα. Έλεγες για το letterboxing.

Δεν νομίζω να χρησιμοποιεί πλέον κανένας αυτή την τεχνική στο rip.

Παλαιότερα με τις 4:3 τηλεοράσεις ίσως, τώρα έχω δει μόνο μια ταινία σε letterbox και αυτό ήταν από re-encoding γαι ενσωμάτωση υποτίτλων και φυσικά ήταν σφάλμα του μάγκα που την έκανε re-encode.

Όλες οι άλλες που είδα έχουν καθαρό κάδρο.

Δημοσ.
Α, κατάλαβα. Έλεγες για το letterboxing.

Δεν νομίζω να χρησιμοποιεί πλέον κανένας αυτή την τεχνική στο rip.

Παλαιότερα με τις 4:3 τηλεοράσεις ίσως, τώρα έχω δει μόνο μια ταινία σε letterbox και αυτό ήταν από re-encoding γαι ενσωμάτωση υποτίτλων και φυσικά ήταν σφάλμα του μάγκα που την έκανε re-encode.

Όλες οι άλλες που είδα έχουν καθαρό κάδρο.

Οσοι εχουν widescreen δεν εχουν προβλημα..εγω εχω 4:3:-)

Δημοσ.

Υπάρχει κανενας καλός ελληνικός οδηγός για να μπορέσω να φτιάξω ένα mkv συμπιεσμένο κ χωρίς τις μαύρες μπάρες?:rolleyes:

Δημοσ.
Υπάρχει κανενας καλός ελληνικός οδηγός για να μπορέσω να φτιάξω ένα mkv συμπιεσμένο κ χωρίς τις μαύρες μπάρες?:rolleyes:

εσυ μιλας για ελληνικο? :-D

εδω ουτε στα αγγλικα δεν υπαρχει...να συννενωηθουμε εδω με τα παιδια και να φτιαξουμε ενα :-D

Δημοσ.

εσυ μιλας για ελληνικο? :-D

εδω ουτε στα αγγλικα δεν υπαρχει...να συννενωηθουμε εδω με τα παιδια και να φτιαξουμε ενα :-D

Έχει γράψει ο Parsifal έναν οδηγό για το RipBot στα Ελληνικά.

Δείτε ΕΔΩ.

Το RipBot είναι από τα κορυφαία προγράμματα μετατροπής βίντεο υψηλής ποιότητας.

Δείτε και έναν οδηγό στα Αγγλικά. Επίσης και ένας οδηγός για το HDConvertToX.

Δημοσ.
Έχει γράψει ο Parsifal έναν οδηγό για το RipBot στα Ελληνικά.Δείτε ΕΔΩ.

Τελικά δέν μπόρεσα να δουλέψω με τον συγκεκριμένο οδηγό γιατί προσπαθούσα να κάνω browse αρχεία ήδη mkv :X κ όχι mt2s που θα έπρεπε :-).

Sorry guys εχω δηλώσει ανήδεος,απο σας μαθαίνω..

Τώρα όμως θα το επιχειρήσω ξανά.

+1000

Μπράβο ρε φίλε,thanks..............;)

Δημοσ.
Τελικά δέν μπόρεσα να δουλέψω με τον συγκεκριμένο οδηγό γιατί προσπαθούσα να κάνω browse αρχεία ήδη mkv :X κ όχι mt2s που θα έπρεπε :-).

Τί ακριβώς εννοείς εδώ; Αυτό το "browse" με ψιλομπέρδεψε...

Δημοσ.
Τί ακριβώς εννοείς εδώ; Αυτό το "browse" με ψιλομπέρδεψε...

Εννοούσα το add file που είναι κάτι σαν browse ή μάλλον το είπα λάθος?

Δημοσ.

Προσπάθησες να ορίσεις στο RipBot264 ως αρχείο εισόδου ένα video τύπου MKV; Και; Τί πρόβλημα συνάντησες; Το RipBot264 κανονικά μπορεί να διαβάσει τέτοια αρχεία, μπορεί και ένα σωρό άλλα ακόμη, μεταξύ αυτών και τα M2TS που ανέφερες. Το γεγονός ότι το αρχείο εξόδου θα είναι πάλι τύπου MKV δεν παίζει κανένα ρόλο.

Δημοσ.
Ok parsifal thanks θα το κοιτάξω ξανά.Δυστυχώς δέν έβγαζα άκρη κ το έκανα απεγκατάσταση το ripbot264 γιατί με παίδευε.

:lol::lol::lol::lol:

Έχει γράψει ο Parsifal έναν οδηγό για το RipBot στα Ελληνικά.

Δείτε ΕΔΩ.

εγω μιλαω για εναν απλοποιημενο οδηγο...με διαδοχικα βηματα που να μπορουν να κατανοησουν ολοι..οδηγο μετατροπης απο προστατευμενο bluray σε mkv

Φυσικα οι αδηγοι του parsifal ειναι χρυσαφι οσο αναφορα το enconding ...και εγω απο αυτους εμαθα πολλα ...απλα δεν ειναι εξειδικευμενοι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...