Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με σκληρο δισκο (western digital 500gb essential my book)

Vobito

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια ειμαι καινουργιος στο forum σας

:).. οπως αναφερω και στον τιτλο εχω εναν εξωτερικο σκληρο δισκο western digital 500gb essential my book . Εχω διαβασει σε πολλα forum για προβληματα με τον συγκεκριμενο σκληρο δισκο... Τον ειχα παρει λιγο πριν το καλοκαιρι και για κανα διμηνο δουλευε αψογα χωρις κανενα προβλημα . Ξαφνικα μια μερα στο χωριο μου τον κλινω κανονικα, αλλα επειδη θυμήθηκα κατι που χρειαζομουν πηγα να τον ανοιξω και ειδα οτι δεν δουλευε κανονικα . Πρωτον τα λαμπακια δεν αναβαν ολα και δευτερον ειναι σαν να μην υπαρχει - φενεται στον υπολογιστη μου.Δεν κανει περιεργους θορυβους και ο σκληρος ειναι σε αψογη κατασταση δεν μου εχει πεσει ουτε μια φορα κατω ουτε καν εχει γρατζουνιες και γι αυτο μου φανηκε πολυ περιεργο το προβλημα αυτο. Τον δοκιμασα και σε αλλους υπολογιστες αλλα παλι το ιδιο γινοταν. Ξερω οτι αμα τον παω πισω στο πλαισιο που τον αγορασα θα μου τον αντικαταστησουν χωρις προβλημα γιατι αμα φερουν λιγο αντιριση σηκονεις τον τονο τις φωνης σου και ολα ειναι τελεια. Αλλα το προβλημα ειναι οτι εχω πολυ σημαντικα αρχεια μεσα που τα χρειαζομαι και δεν γινετε να τα ξαναβρω... αν ξερει κανεις τιποτα και μπορει να με βοηθισει θα του ειμαι υποχρεως...:)

Ευχαριστω εκ τον πρωτερον που το διαβασατε :-)

Δημοσ.

φιλε washcloud με τον τροπο που μου εδειξες δεν τον δειχνει πουθενα μονο τον εσωτερικο δειχνει που ειναι western digital και αυτος...να...16710691.png

---------- Προσθήκη στις 16:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:26 ----------

φιλε agos1212 δεν μου βγαζει πουθενα εξερευνιση γιατι εχω windows 7 οχι xp ...

Δημοσ.

Άσε την εξερεύνηση - άκυρη ήταν η πρόταση ούτως ή άλλως.

Λοιπόν.

Αν δεν έχεις εγγύηση (ή έχεις-αλλά δε σ' ενδιαφέρει), βγάζεις τον σκληρό και τον βάζεις εσωτερικό. Αν τον βλέπει, τέλος. Αν όχι, το ξαναπιάνουμε.

Δημοσ.

εχω εγγυηση θα προτιμουσα να μην την χασω...φιλε εχω λαπτοπ καταρχας οποτε δεν γινετε αυτο....:(

Δημοσ.

...γι' αυτό γαυγίζω κάθε δοθείσης ευκαιρίας στο Μονάδες Αποθήκευσης "μη παίρνετε έτοιμους εξωτερικούς σκληρούς". Κι αν το κάνετε, επιβάλλεται ακόμα περισσότερο να κρατάτε άμεσα αντίγραφα.

Το θέμα σου είναι πιθανώς πρόβλημα του κουτιού. Ναι αλλά μπαίνει και μια εγγύηση στη μέση, που σαν ετοιματζίδικος εξωτερικός, ακυρώνεται αν το ανοίξεις για να συνδέσεις κάπου τον σκληρό που περιέχει, διότι θες τ' αρχεία σου. Οπότε έρχεσαι στο δίλημμα : τα ξεχνάω, ή τον ανοίγω; Κι αν τελικά έχει πρόβλημα ΚΑΙ ο σκληρός; Τζάμπα θα πάει το χάλασμα της εγγύησης.

Στην περίπτωσή σου, είτε ξεχνάς τ' αρχεία και τους τον δίνεις γι' αλλαγή, ή έστω δοκιμάζεις ν' ανοίξεις το κουτί (όλο και κάποιον υπολογιστή θα βρεις να τον συνδέσεις εσωτερικό για να δοκιμάσεις να πάρεις τ' αρχεία σου), αλλά με περίσσια προσοχή να μην αφήσεις καν γρατζουνιές.

Δημοσ.

θα περιμενω τοτε να γυρισει ενας φιλος μου απο στρατο που ειναι αψογος με τους υπολογιστες ( εχει το site http://OdysOnline.gr btw) ...γιατι εγω ειμαι μολις 15 χρονων... στον ξαδερφο μου με απομακρισμενο ελενχο μεσο teamviewer καταφερε να του βρει τα αρχεια απο καμενο-καταστρεμενο εξωτερικο δισκο που ειχε χαλασει απο πτωση...κριμα ομως γιατι μαλλον θα χρειαστει να περιμενω πολυ...

Δημοσ.

Λεβεντιά, με βάση όσα ανέφερες περί του δίσκου, δεν υπάρχει κάτι άλλο από τις επιλογές που σου δίνει το προηγούμενό μου ποστ, και ειδικά η τελευταία του παράγραφος.

(...μην περιμένεις καν τον Τημβιουεράτο γνωστό, απ' τη στιγμή που δε φαίνεται ο δίσκος ως συσκευή)

Δημοσ.

ουτε του ξαδερφου μου φενοταν....

αμα τον παω στο πλαισιο τι λετε θα μου τον αντικαταστησουν η θα μου τον επισκευασουν?

Δημοσ.

...γι' ακόμα μια φορά : αν ο δίσκος δεν φαίνεται έστω ως ΣΥΣΚΕΥΗ, δεν μπορεί να έχει κάποιος πρόσβαση στ' αρχεία του. Simple as that. Δεν ξέρω ποιά ακριβώς ήταν η κατάσταση του του ξαδέρφου σου - ξέρω όμως ότι ουκ αν ανακτήσοις παρά του μη φαίνοντος.

Όσον αφορά το Πλαίσιο, κατά πάσα πιθανότητα θα σου πουν να τους τον αφήσεις και θα σε ειδοποιήσουν είτε για να παραλάβεις αντικαταστάτη του, ή θα σου "βγάλουν πιστωτικό" = θα σου δώσουν τη δυνατότητα να πάρεις κάτι άλλο στη θέση του (με βάση τη σημερινή του διατίμηση).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...