Djmokos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Για μενα ειναι καλυτερο να παρεις ενα modem μονος σου και οχι του OTE.Οχι δεν χρειαζεται να εγκαταστησεις τιποτε στο pc σου Eπειδή όμως δεν έχω ούτε εγώ ιδέα απο Modem και router δεν ξέρω τι να πάρω..Το μόνο που θέλω είναι να είναι ενσύρματο.Γι'αυτό καοιτάω αυτά που πουλάνε στον ΟΤΕ και είναι και φθηνά.μόνο 30 ευρώ
rafail1994 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Eπειδή όμως δεν έχω ούτε εγώ ιδέα απο Modem και router δεν ξέρω τι να πάρω..Το μόνο που θέλω είναι να είναι ενσύρματο.Γι'αυτό καοιτάω αυτά που πουλάνε στον ΟΤΕ και είναι και φθηνά.μόνο 30 ευρώ Θα στο πω πάλι για μένα δεν αξίζει να πάρεις αυτά από τον OTE. Router θέλεις η moden γιατί με μπέρδεψες λίγο Για router σου προτείνω το TP-Link έχει και ασύρματη και ενσύρματη σύνδεση και καλύπτει την ανάγκες σου
manosmod Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 σχετικα με το μοντεμ, απο οτι ειπες πριν δεν πιανεις δυνατα ασυρματο σημα οπως πιο παλια και τωρα θελεις ενσυρματο. το δικο σου μοντεμ μπορεισ να του βαλεις ενα καλωδιο και να γινει ενσυρματο . ποιος ο λογος να παρεις αλλο? εκτος και δεν καταλαβα καλα. για το συστημα σου δεν ξερω τις απαιτησεις σου αλλα πιστευω οτι ενας τετοιος επεξ. να σε καλυπτει. http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/Intel-Core-2-Duo-7500-Box-S775-2-93-BX80571E7500.htm και αν τελικα θελεις να παρεις καινουργιο modem royter αν δεν γνωριζεις πως να το ρυθμισεις προτιμησε να παρεις του οτε ωστε αν τους παρεις τηλ. να μπορουν να σε βοηθησουν. οσον αφορα τα windows ενας απλος χρηστης σαν και εσενα δεν χρειαζεται professional . ta 64 bit χρειαζονται για να αναγνωρισει τα 4 γιγα μνημης αλλιως τα 32μπιτ βλεπουν μεχρι 3 γιγα. εγω παντως δεν θα τα εβαζα...
rafail1994 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 για το συστημα σου δεν ξερω τις απαιτησεις σου αλλα πιστευω οτι ενας τετοιος επεξ. να σε καλυπτει. http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/Intel-Core-2-Duo-7500-Box-S775-2-93-BX80571E7500.htm Αυτός ο επεξεργαστής είναι δυο γενιές και βαλε πίσω Μπορεί ναι μεν να τον καλύπτει στης ανάγκες του αλλά όταν θα θέλει να κάνει αναβάθμιση θα αλλάζει μητρική επεξεργαστή μνήμες.
manosmod Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Αυτός ο επεξεργαστής είναι δυο γενιές και βαλε πίσω Μπορεί ναι μεν να τον καλύπτει στης ανάγκες του αλλά όταν θα θέλει να κάνει αναβάθμιση θα αλλάζει μητρική επεξεργαστή μνήμες. και τι αναβαθμιση να κανει αμα δεν αλλαξει μητρηκη-επεξ? ασε που αμα θελει σε κανα 2 χρονια να αλλαξει μητρiκη δεν θα βρισκει για τον amd που του λετε, οποτε παει για γενικη αναβαθμιση.
rafail1994 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 και τι αναβαθμιση να κανει αμα δεν αλλαξει μητρηκη-επεξ? Σε αυτό το socket για να κάνει αναβάθμιση μετά από 2 χρόνια θα πρέπει να δώσει καμία 700Ε μόνο και μόνο επειδή δεν θα υπάρχουν.Και στα μαγαζιά που θα υπάρχουν θα είναι πανάκριβα. Ενώ σε αυτά που κατέληξε σε δυο χρόνια δεν θα χρειάζεται πληρώσει τα μαλλιοκέφαλα του για να κάνει μια mini αναβάθμιση
manosmod Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Σε αυτό το socket για να κάνει αναβάθμιση μετά από 2 χρόνια θα πρέπει να δώσει καμία 700Ε μόνο και μόνο επειδή δεν θα υπάρχουν.Και στα μαγαζιά που θα υπάρχουν θα είναι πανάκριβα.Ενώ σε αυτά που κατέληξε σε δυο χρόνια δεν θα χρειάζεται πληρώσει τα μαλλιοκέφαλα του για να κάνει μια mini αναβάθμιση επειση το παιδι κοιταει για πλαισιο παω πασο γιατι βλεπω τωρα στο site οτι σχεδον τιποτα δεν ειναι κανονικα διαθεσιμο. αμα θελησει σε 2 χρονια να κανει αναβαθμιση θα παρει νεα μητρηκη -επεξ-μνημη και δεν θα του παει 700 ευρω. δεν καταλαβαινω για τι αναβαθμιση μιλας και θαηθελα να μαθω.. και για πιο νεο επεξ http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/Intel-Core-i3-530-1156-2-93GHz-Cache-4MB-Box-BX80616I3530.htm
Djmokos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Router θέλεις η moden γιατί με μπέρδεψες λίγο Βασικά δεν ξέρω ποια είναι η διαφορά του modem με το router.... Υπάρχουν modem που να είναι συμβατά με τα windows 7;; ---------- Προσθήκη στις 13:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:58 ---------- για το συστημα σου δεν ξερω τις απαιτησεις σου αλλα πιστευω οτι ενας τετοιος επεξ. να σε καλυπτει. http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/Intel-Core-2-Duo-7500-Box-S775-2-93-BX80571E7500.htm και αν τελικα θελεις να παρεις καινουργιο modem royter αν δεν γνωριζεις πως να το ρυθμισεις προτιμησε να παρεις του οτε ωστε αν τους παρεις τηλ. να μπορουν να σε βοηθησουν. οσον αφορα τα windows ενας απλος χρηστης σαν και εσενα δεν χρειαζεται professional εγω παντως δεν θα τα εβαζα... Δεν νομίζω να μου είναι απαραίτητος ενας επεξεργαστής ο οποίος απότι εχω καταλάβει θα καταργηθεί όπου να'ναι..Εξάλλου με τον 1055 θα περάσω αρκετά χρόνια..Δεν κάνω εύκολα αναβαθμίσεις...(εκτός και αν μου καεί τίποτα!!) Βασικά για τα professional το σκέφτομαι λόγω του windows XP Mode... ---------- Προσθήκη στις 13:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:03 ---------- επειση το παιδι κοιταει για πλαισιο παω πασο γιατι βλεπω τωρα στο site οτι σχεδον τιποτα δεν ειναι κανονικα διαθεσιμο. ότι έχω διαλέξει είναι άμεσα διαθέσιμο..δηλαδη σε κανα διήμερο θα το έχουν απο την στιγμή της παραγγελίας..Λογικά!!! Και κάτι τελευταίο: οι ram είναι καλύτερα να έχουν Heat spreader;; (τί είναι αυτό;;; ) Βασικά στην σύνθεση έχω ψιλοκαταλήξει!! Το μόνο που με απασχολεί έιναι το θέμα του internet δηλαδή του εξοπλισμού!!!Φοβάμαι μην πάρω τον καινούργιο υπολογιστή και δεν μπορώ να μπω στο internet μετά!
rafail1994 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Το modem ειναι .Εσύ θέλεις router και πάρε αυτό που σου έδωσα στο post 32 Και κάτι τελευταίο: οι ram είναι καλύτερα να έχουν Heat spreader;; (τί είναι αυτό;;; ) Το Heat spreader είναι το σύστημα ψύξεις της ram (δες την φωτο) για την χρήση που θα κάνεις στο pc δεν έχει και μεγάλη σημασία αν θα κάνεις τρελό overclock καλά είναι να έχει
pano Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Το μόνο που με απασχολεί έιναι το θέμα του internet δηλαδή του εξοπλισμού!!!Φοβάμαι μην πάρω τον καινούργιο υπολογιστή και δεν μπορώ να μπω στο internet μετά! Εγώ πάντως θα σε συμβούλευα να πάρεις πρώτα τον καινούργιο υπολογιστή και αν συνεχίσει το πρόβλημα τότε να κοιτάξεις για router,στο λέω αυτό γιατί αυτή την στιγμή το πρόβλημα μπορεί να είναι θέμα software ή να έχει κάποιο πρόβλημα η ethernet της μητρικής σου, και καλού κακού πάρε και ένα καινούργιο καλώδιο ethernet (http://www.plaisio.gr/Peripherals/Connectivity/Cables/Network-Cables.htm).
Djmokos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 .Εσύ θέλεις router και πάρε αυτό που σου έδωσα στο post 32 Σίγουρα θέλω router και όχι modem;;; Τα router είναι πιο εύκολα στην χρήση;;Οποιο router και να πάρω έχει οδηγίες χρήσης;;Για τις ρυθμίσεις κυρίως.. Παίζει ρόλο η γραμμά του τηλεφώνου;;;Αν είναι ISDN ή PSTN; To router που μου προτείνεις (είναι καλό;; ) μου είπες πως είναι και αασύρματο και ενσύρματο.Πώς Μπορώ να το κάνω μόνο ενσύρματο;;; ---------- Προσθήκη στις 14:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:14 ---------- Εγώ πάντως θα σε συμβούλευα να πάρεις πρώτα τον καινούργιο υπολογιστή και αν συνεχίσει το πρόβλημα τότε να κοιτάξεις για router,στο λέω αυτό γιατί αυτή την στιγμή το πρόβλημα μπορεί να είναι θέμα software ή να έχει κάποιο πρόβλημα η ethernet της μητρικής σου, και καλού κακού πάρε και ένα καινούργιο καλώδιο ethernet (http://www.plaisio.gr/Peripherals/Connectivity/Cables/Network-Cables.htm). πώς θα καταλάβω τι έχει πρόβλημα;;; Η ethernet της μητρικής μου λίγο χλωμό το βλέπω και αυτό γιατί την έχω πάνω απο 4 χρόνια και το τελευταίο διάστημα (περίπου 3 μήνες ) παρουσιάστηκε το πρόβλημα.. Επειδή το pc είναι σταθερός 0.5 μ καλώδιο θα φτάνει;;; ή πρέπει να υπολογίσω και κάτι άλλο;;; Παίζει ρόλο η μάρκα του;;πχ στο Πλαίσιο έχει πολλά με διαφορετικές τιμές ..να πάρω το ακριβότερο ή το φθηνότερο;; Ο υπολογιστής θα αγοραστεί εντός των επόμενων 2 εβδομάδων... --Αν έχω κάποια απορία θα σας ξαναενοχλήσω-- Κανείς;;;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.