Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Καλησπερα παιδια. Εδω και αρκετο καιρο χρησιμοποιω τον Thunderbird και με εχει βολεψει αρκετα. Χθες εκανα format, και τον ξαναπερασα σε Windose 7 Ultimate. Εβαλα το Gmail μου με IMAP οπως το εχω παντα και σε αλλα PC με auto settings και ολα ok. Εκανε download τα folders και ολα μια χαρα. Εδω και αρκετη ωρα μου βγαζει "could not connect to mail server, the connection was refused". Το εβγαλα, το ξαναεβαλα και οταν τωρα παω να κανω create new account μου λεει "invalid username or password"... Το password κλπ. δεν παιζει να ειναι λαθος γιατι με firefox μου μπαινει κανονικα στο mail καθως επισης και σε αλλα 2 PC που εχω εδω. Μπηκα αλλαξα το password για καλου-κακου, εκανα disable και ξανα enable το IMAP στα Gmail settings, clean full uninstall και ξανα install τον Thunderbird και παλι τα ιδια... μονο σε αυτο εδω το μηχανημα. Στα αλλα PC ολα ok... Ξερεις κανεις να βοηθησει?
fotis4u Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Μπορείς να μου πείς τι ρυθμίσεις έχεις κάνει στα παρακάτω: *Στην καρτέλα Server Settings Server Type: ? Server Name: ? Port: ? Connection security: ? Authentication method: ? *Στην καρτέλα Outgoing Server(SMTP) Server Name: ? Port: ? Connection security: ? Authentication method: ?
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Server Type IMAP Mail Server Server Name imap.googlemail.com Port 993 Connection security SSL/TLS Authentication method Normal Password Server Name smtp.googlemail.com Port 465 Connection Security SSL/TLS Authentication Method Normal Password Παντα ετσι εμπαιναν, αυτοματα απο τον Thunderbird. Παντου ετσι ειναι, στα αλλα 2 PC ολα ok. Σε αυτο δεν θελει με τιποτα, ειτε automatic, ειτε manual που τα βαζω.
isay Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Άλλαξε τα στοιχεία όπως φαίνονται στο παρακάτω, κάνε επανεκκίνηση και δοκίμασε πάλι http://mail.google.com/support/bin/answer.py?answer=78799
fotis4u Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δοκίμασε τον τρόπο που προτείνει ο isay, και έλενξε και τις ρυθμίσεις μέσα στο mail της google, να σου επιτρέπουν να χρησιμοποιήσεις άλλους clients.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Αυτα που ειπε ο isay, αυτα βαζει αυτοματα και ο thunderbird. Και manual που τα εβαλα παλι τα ιδια κανει. Σε ολα τα αλλα που εχω δοκιμασει και στο iPhone ολα ok. Το gmail παντα μου δουλευε, και απλως μετα το format δουλεψε μια μερα και απο σημερα τα κακαρωσε, μονο σε αυτο το PC. Μου φαινεται θα φαει αλλο ενα format να στρωσει... ευχαριστω για τα replies
isay Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Αν έβαλες manually αυτές τις ρυθμίσεις και δεν έπαιξε τοτε δεν φταίει ούτε το thunderbird και ούτε το gmail. Γιατί μου «μυρίζει» ότι κάποιο antivirus ή κάποιο firewall κάνει τη ζημιά;
parsifal Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Windows. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Αργησα λιγο να απαντησω στο οτι εντοπισα το προβλημα. Ειχα βαλει μια λιστα στο PeerBlock που εκοβε το google. Αυτο εφταιγε τελικα. Ευχαριστω για τα replies.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.