djnight Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 καλησπερα παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας..θελω να αγορασω καινουργια οθονη μεχρι 200 ευρω.το προβλημα ειναι πως θελω να ειναι και τηλεοραση μαζι .μπορειτε να με βοηθησετε λιγο? θελω να δειχνει καλη εικονα οσον αφορα τα καναλια .πειτε μουθ ποιος ειναι ο καταλληλοτερος τροπος να ειναι τηλεοραση και οθονη μαζι πραγμα που με περιοριζει οσον αφορα την αγορα οθονης η με χρηση καρτα τηλεορασης?η οθονη προοριζεται για multimedia κυριως! ευχαριστω για τισ απαντησεις!! εχω κοιταξει e-shop και μου αρεσε πολυ αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169565
tolis7 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 πες μας και το συστημα σου απο τι αποτελειται.cpu,καρτα γραφικων κλπ
coolman Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 καλησπερα παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας..θελω να αγορασω καινουργια οθονη μεχρι 200 ευρω.το προβλημα ειναι πως θελω να ειναι και τηλεοραση μαζι .μπορειτε να με βοηθησετε λιγο? θελω να δειχνει καλη εικονα οσον αφορα τα καναλια .πειτε μουθ ποιος ειναι ο καταλληλοτερος τροπος να ειναι τηλεοραση και οθονη μαζι πραγμα που με περιοριζει οσον αφορα την αγορα οθονης η με χρηση καρτα τηλεορασης?η οθονη προοριζεται για multimedia κυριως! ευχαριστω για τισ απαντησεις!! εχω κοιταξει e-shop και μου αρεσε πολυ αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169565 Συγνώμη αν κάνω λάθος αλλά αν κατάλαβα καλά θέλεις μία οθόνη που να έχει και τηλεοπτικό δέκτη. Αυτή που λες δεν βλέπω να έχει τέτοιο πράγμα. Εγώ έχω πάρει αυτήν. Ανάλογα τα κέφια την έχω για οθόνη PC ή αργά το βράδυ κάθομαι και χαζεύω Nickelodeon. Δεν έχω ξετρελαθεί με το menu της αλλά σαν τελικό αποτέλεσμα είναι μία χαρά. Έχω ακούσει ότι υπάρχουν και οθόνες με PiP για να βλέπεις τηλεόραση καθώς δουλεύεις στο PC αλλά δεν είμαι σίγουρος. Η δική μου δεν έχει. Αν θέλεις οθόνη και PC ταυτόχρονα ίσως μία κάρτα TV να ήταν η λύση. Αν θέλεις για λόγους οικονομίας χώρου TV και monitor σε μία συσκευή τότε ψάξε για οθόνη με DVB-T. Επίσης για το budget που διαθέτεις μία λύση θα ήταν να κοιτάξεις στο site του Πλαίσιο για αυτές που λένε "Ευκαιρία". Πρόκειται για αυτές που έχουν στη βιτρίνα και τα δίνουν σε αρκετά χαμηλότερη τιμή. Φυσικά μετά πρέπει να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά με το κατάστημα να επιβεβαιώσεις ότι υπάρχει. Νομίζω για 100+ € χαμηλότερα αξίζει.
adi32 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/SAMSUNG-SM-P2470LHD-LCD-TV-Monitor-24.htm αυτη τι λεει?
djnight Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις ηταν κατατοπιστικες . απλα δεν ξερω αν τα εξοδα μιας οθονης και καρτας τηλεορασης θα ειναι το ιδιο με αυτες που εχουν ενσωματομενο δεκτη πανω.αν τα παρω ξεψωριστα η ποιοτητα θα ειναι ι ιδια? το pc ειναι σχετικα παλιο .. cpu:3ghz pentium 4 ,7600gs karta grafikon 1,5giga ram palio pc einai alla elpizo na min exo kapoio provlima.auth pou dialexa den exei dekti alla me tin prooptiki oti tha paro karta tileorasis!!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Εαν παρεις monitor+καρτα τηλεορασης προσεξε μερικα πραγματακια αναλογως και το ποσο σε ενδιαφερουν. Α. Να εχει αποκωδικοποιητη MPEG4, οι περισσοτερες που ειχα δει πριν κανα 2μηνο ειχανε mpeg2, αρα αχρηστες. Β. Να ειναι εξωτερικη (οχι usb/pci δηλαδη) ωστε να μη χρειαζεται να ανοιγεις το pc οποτε πας να δεις tv. Βεβαια οι εξωτερικες καρτες κοστιζουν πολυ παραπανω, αρα αποφασιζεις αν διατιθεσαι να ανοιγεις καθε φορα το pc και να περιμενεις να μπει στα windows ωστε να δεις τηλοεραση Γ. Αν παρεις εξωτερικη καρτα, θα πρεπει το monitor που θα παρεις να εχει ενσωματωμενα ηχεια ωστε να ακους απτο monitor την τηλεοραση και να μη χρειαζεται να συνδεεις με καρτες ηχου/εξωτερικα ηχεια κλπ. Κατ'εμε επειδη παιζεις σε μικρο budget σχετικα χτυπα ενα monitor με ενσωματωμενο δεκτη να ξεμπερδευεις.
coolman Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Κοίτα, οι οθόνες με ενσωματωμένο δέκτη είναι πρωτίστως τηλεοράσεις και μετά οθόνες PC. Για εξειδικευμένες εφαρμογές (γραφίστες, φωτογράφους) δεν ξέρω αν είναι και ότι καλύτερο. Σαν τηλεόραση πάντως εμένα μου φαίνεται μία χαρά. Σαν οθόνη PC σαφώς είναι μία μεγάλη αναβάθμιση από την LG 1915S που είχα πριν.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Ε καλα ετσι κι αλλιως με 200 ευρω σε TN panel θα παει οποτε οτι και να παρει δε θα ειναι εξειδικευμενο για γραφιστες/φωτογραφους btw ειναι monitor η οθονη που σκεφτεται να αγορασει, δεν υστερει σε κατι απο ενα non-tv monitor.
djnight Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 μαλλον θα σε ακουσω midi για πειτε μου μερικες ωστε και το συστημα μου να μπορει να τις υποστηριξει.αυτες οι samsung απο το πλαισιο καλες μου φαινονται ...προτεινετε μου και αλλες ωστε να καταληξω σε καποια και να την αγορασω.αλλα την αναλυση 1920 δεν ξερω κατα ποσο την υποστηριζει!!nvidia 7600gs 256 ειναι η καρτα γραφικων.
garage667 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/SAMSUNG-SM-P2470LHD-LCD-TV-Monitor-24.htm αυτη τι λεει? Για τα λεφτά της και για αυτό που προσφέρει, κατά την γνώμη μου,αξίζει.Μπορεί και με την αντίστοιχη 23" να κάνεις δουλειά.Έχει και ξεχωριστο τηλεχειριστήριο, κάτι που βολέυει απίστευτα.Ρωτήστε και μένα πόσο ξενέρωμα είναι να είσαι ξαπλωμένος το βράδυ,έτοιμος να κοιμηθείς και να πρέπει να σηκωθείς να κλείσεις τον Η/Υ(που βλέπεις τηλεόραση) Δημήτρης
giannis0000 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 γεια! εγω πηρα τωρα τον οκτωμβριο ΤΗΝ SAMSUNG SM P2370 HD ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ. ΠΑΡΕ 23ΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ! ΤΕΛΕΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΙΑ GAMES ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΕΙΧΑ 20ΑΡΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ...... ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ... SAMSUNG παντως παρε!!!!!! κανει 239 ευρω ομως..... http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/SAMSUNG-SM-P2370HD-LCD-TV-MON.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.