scissorhands Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Για την εγγύηση ισχύει η Ελληνική, νομίζω εφόσον έχει διεύθυνση αποστολής Ελλάδα. Αυτό γιατί Αγγλία νομίζω η Πανασόνικ δίνει 2 χρόνια, ενώ Ελλάδα 1, οπότε θα ισχύει ο ένας χρόνος. Κανένα πρόβλημα όταν παραγγέλνεις απο Ευρώπη. Η intertech θα στο φτιάξει σε περιπτωση σφάλματος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrxour Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Φιλε η panasonic g20 είναι από τις καλύτερες επιλογές αυτή τη στιγμή-είχα μια LCD Sony έδω και 3 χρόνια και νόμιζα ότι ήμουν πολύ ικανοποιημένοςτώρα που πήρα την panasonic αισθάνομαι ότι ήμουν τυφλός τόσα χρόνια..και από μένα plasma λοιπόν! Sent from my iPhone using Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jellis99 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 καλησπέρα ... αναγκάζομαι να αγοράσω μία καινούρια τηλεόραση (διότι η μάνα μου παίρνει την παλιά για το άλλο σπίτι ) και αν μπορούσατε να με βοηθήσετε θα ήταν υπέροχο. θέλω μία 42άρα για να τη συνδέσω σε Pc με hdmi και να βλέπουμε ταινίες , video κατεβασμένα και απο τηλεόραση μόνο μπάλα . τίποτα άλλο , όχι παιχνίδια απο pc. ούτε playstation . μέχρι 800 ευρώ τα δίνω . ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΤΗΝ http://www.skroutz.gr/s/260592/Philips-42PFL5405H-42%22.html αλλά μου είπαν κάτι προμηθευτές οτι η philips θα κλείσουν το τμήμα τηλεοράσεων και ψιλοφοβάμαι . έχω καταλήξει σε sumsung . δε με ενδιαφέρουν τα usb , internet klp klp... τί προτείνετε? ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas.b Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΤΗΝ http://www.skroutz.gr/s/260592/Philips-42PFL5405H-42%22.html αλλά μου είπαν κάτι προμηθευτές οτι η philips θα κλείσουν το τμήμα τηλεοράσεων και ψιλοφοβάμαι . έχω καταλήξει σε sumsung . δε με ενδιαφέρουν τα usb , internet klp klp... τί προτείνετε? ευχαριστώ πολύ Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Η αυτη που σκεφτεσαι να παρεις.Σου προτεινω αυτη http://www.skroutz.gr/s/259763/Panasonic-TX-P42S20E-42%22.html Ριξε και μια ματια στο media markt ισως την βρεις κοντα στα 650 ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jamas55 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 μια ερωτηση και απο εμενα.Σκεφτομαι και γω για plasma αλλα δεν ξερω τιποτα για αυτην την τεχνολογια διαβαζω εδω και λιγες μερες στο forum και ολοι λετε για της panasonic.Μποριτε σε γενικες γραμες να μου πειτε τι να προσεξω και που να κυμανθω.Θεμα χρηματων μεχρι 1000 ευρω εκτος κατι εξερετικου και αποσταση 3-4 μετρα ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fulcad Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Γεια σου φίλε μου! Έχω εδώ και 1 εβδομάδα την LG 50PK550 Plasma. Καθώς οι προηγούμενες και η μικρότερη 32άρα που έχω ήταν LCD έκανα πολύ "βαθύ" ψάξιμο πριν καταλήξω να πάρω 50άρα Plasma. Διάβαζα για στρώσιμο, ghosting, πως δε μπορείς να παίξεις games λόγω στατικών εικόνων, πως χρειάζονται στρώσιμο κτλ Ένα μόνο ισχύει, οι αντανακλάσεις. Δυστυχώς υπάρχουν αλλά είναι μη σου κολλήσει στο μυαλό, μετά από λίγο είναι σα να μην υπάρχουν πίστεψέ με! Η τηλεόραση είναι τεράστια και υπέροχη! Πανέμορφα χρώματα, extensive menu, παίζει ταινίες από USB και σε XBOX360 απλώς τα σπάει! Είναι πολύ λεπτή χωρίς να ανεβάζει θερμοκρασία όπως επίσης είχα διαβάσει. Τέλος αν και είχα αποφασίσει να τη "στρώσω" τελικά δε βλέπω να χρειάζεται τίποτα απολύτως! Δουλέυει υπέροχα και αποδεικνύει πως πλέον τα αρνητικά των Plasma δεν υπάρχουν. Η τιμή της στα περίπου 800 ευρώ νομίζω την κάνει το καλύτερο value/money deal αυτή τη στιγμή. Ειλικρινά αξίζει και είναι πανέμορφη! Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jellis99 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 μα κάπου διάβασα εδώ μέσα οτι οι πλάσμα δεν είναι για να τις συνδέσσεις με το pc διότι αφήνουν σκιές, ελάχιστες μέν αλλά αφήνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scissorhands Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Λοιπόν για να βοηθήσω κάποιους. Αυτή τη Στιγμή η Τεχνολογία Πλάσμα είναι η καλύτερη που υπάρχει. Η Panasonic είναι ήδη στην 11 γενιά των Panel της. Σε τιμές που κυμαίνονται γύρω στα 1000 ευρώ, να κοιτάξει κανείς μοντέλα της πανασόνικ, u/s/g/ 20 . Επίσης όπως ανέφερε ο φίλος παραπάνω πολύ καλό value for money είναι η 50PK550 της LG. Την έχει φίλος και είναι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Όσον αφορά της lcd, led κτλ, φαίνονται στα καταστήματα καλύτερες απο τις Plasma ,επειδή στα καταστήματα υπάρχουν εκατοντάδες φώτα φθορίου που αντανακλούν στις Plasma και τις κάνουν θαμπές. Δε λέω πως δέν υπάρχουν καλές lcd και led, υπάρχουν, και υπάρχουν καλύτερες απο Plasma κιόλας, αλλα πρέπει κανείς να δώσει πάνω απο 2000 χιλιάρικα για να βρεί αντάξιες της. Η τεχνολογία lcd είναι γενικά καλύτερη για ανελέητο gaming. Η τεχνολογία LED, είναι σε νηπιακό στάδιο, και προσωπικά νομίζω πως είναι η μεγαλύτερη μούφα του Αιώνα , μόνο μάρκετινγκ και υπερβολικές τιμές. Ουσιαστικά oi LED τηλεοράσεις είναι LCD με φωτισμό απο LED λαμπάκια, κάτι σαν χριστουγενιάτικο δέντρο δηλαδή, στα πλάγια, ή τριγύρω της Οθόνης. Είναι επίσης αλήθεια πως πχ, έαν αφήσετε την plasma σε μία στατική εικόνα, πχ σε ένα ανοιχτό xbox στο dashboard χωρίς προφύλαξη οθόνης, υπάρχει περίπτωση να μείνουν στάσιμα μερικά στοιχεία στην τηλεόραση, αλλα αυτό έχει εξαλειφθεί, και όλες οι τηλεοράσεις που γνωρίζω έχουν προφύλαξη οθόνης. Τώρα αυτό με τα κανάλια και τα σήματά τους πάνω στη γωνία, δε νομίζω να είναι πρόβλημα. Για να συμβεί κάτι τέτοιο πρέπει να βλέπεις ένα κανάλι για πάνω απο 5-6 ώρες χωρίς να το αλλάξεις, πράγμα που συμβαίνει πολύ δύσκολα. Anyway, αυτά είχα να πώ. Ελπίζω να βοήθησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 ερωτηση προς κατοχους plasma. Αν πλησιασετε πολυ κοντα στην οθονη βλεπετε πρασινα χιονακια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scissorhands Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Ναί, δεν είναι πράσινα , είναι ανάλογα το σήμα, και είναι η κίνηση του φωσφόρου, πράγμα 100 % φυσιολογικό, για να το δείς ομως πρέπει να πάς στα 10 cm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fulcad Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Για το στάσιμο σηματάκι των καναλιών, καλό θα ήταν τις πρώτες 100 ωρίτσες να δουλεύετε με Zoom στο Aspect Ratio, λένε πολλοί. Αυτό όμως ισχύει μόνο αν μείνει σταθερό ένα κανάλι για πάνω από 3 ώρες+ νομίζω εγώ...αλλιώς ειλικρινά δεν υπάρχει κανένα θέμα. Η Plasma πλεόν δουλεύονται κανονικότατα από τις πρώτες ώρες λειτουργίας τους παιδιά. Και επαναλαμβάνω πως η δική μου LG 50PK550 τα σπάει για XBOX360. Έχω δοκιμάσει PRO'11 και Call of Duty πάρα πολλές ώρες και δεν υπάρχει το παραμικρό ψεγάδι ή σκιά η θαμπάδα..η κίνηση είναι άψογη και άμεση. Όσο αναφορά τα χιονάκια..πόσο κοντά αντέχεις να πας σε μια 50άρα δηλαδή? Ακόμα και στα 2m είναι πολύ κοντά για τέτοιο μέγεθος οθόνης Τέλος οι μόνες πραγματικά LED TVs είναι οι OLED που ακόμα είναι απλησίαστες. Υπομονή ακόμα. Όσοι λοιπόν το διπλοσκέφτονται για Plasma τέτοιου μεγέθους..go ahead and do it! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas.b Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 +100 κι απο εμενα για ολα τα παιδια που μιλησαν για τις plasma. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jellis99 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 αφού οι πλάσμα είναι οι καλύτερες , για ποιό λόγο οι sumsung Κλπ σταμάτησαν να παράγουν πλάσμα ? και συνεχίζουν την τεχνολογία lcd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ivdimentia Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Γεια σου φίλε μου! Έχω εδώ και 1 εβδομάδα την LG 50PK550 Plasma. Καθώς οι προηγούμενες και η μικρότερη 32άρα που έχω ήταν LCD έκανα πολύ "βαθύ" ψάξιμο πριν καταλήξω να πάρω 50άρα Plasma. Διάβαζα για στρώσιμο, ghosting, πως δε μπορείς να παίξεις games λόγω στατικών εικόνων, πως χρειάζονται στρώσιμο κτλ Ένα μόνο ισχύει, οι αντανακλάσεις. Δυστυχώς υπάρχουν αλλά είναι μη σου κολλήσει στο μυαλό, μετά από λίγο είναι σα να μην υπάρχουν πίστεψέ με! Η τηλεόραση είναι τεράστια και υπέροχη! Πανέμορφα χρώματα, extensive menu, παίζει ταινίες από USB και σε XBOX360 απλώς τα σπάει! Είναι πολύ λεπτή χωρίς να ανεβάζει θερμοκρασία όπως επίσης είχα διαβάσει. Τέλος αν και είχα αποφασίσει να τη "στρώσω" τελικά δε βλέπω να χρειάζεται τίποτα απολύτως! Δουλέυει υπέροχα και αποδεικνύει πως πλέον τα αρνητικά των Plasma δεν υπάρχουν. Η τιμή της στα περίπου 800 ευρώ νομίζω την κάνει το καλύτερο value/money deal αυτή τη στιγμή. Ειλικρινά αξίζει και είναι πανέμορφη! Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα! buzzing ακούς καθόλου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tracer27 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Επειδή κι εγω ενδιαφέρομαι για αλλαγή στην τηλεόραση,απο οτι κατάλαβα απο τα προηγούμενα posts οι plasma υπερτερούν τουλάχιστον σε τιμές που κυμαίνονται γύρω στα 1000Ε(κάπου εκεί σκέφτομαι να περιοριστώ) Δεν καταλαβαίνω όμως κάτι....παρατηρώ διαφορά 200Ε στην τιμή ανάμεσα σε πλαίσιο και κωτσοβολο για την LG που αναφέρθηκε και μαλιστα η μειωμένη τιμή είναι για internet αγορά....???? ανάμεσα στην panasonic G20 και στην LG ποια προτείνετε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.