kostasTSK Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Καλησπερα συνεδεσα στο laptop μου μια TFT οθονη Tι ρυθμισεις πρεπει να κανς στο υπολογιστη μου για να μου διχνει μια επιπλεων επιφανεια εργασιας στην δευτερη οθονη και να μπορω να διαλεξω σε ποια οθονη θελω να δουλεψω η οθονη τωρα δουλευει αλλα μου διχνει μονο το wallpaper της κυριας οθονης (χωρια τα εικονιδια)
poulinos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 κανονικα η μια οθονη ειναι συνεχεια της αλλης.δεν βλεπεις δυο ξεχωριστες επιφανειες με τα ιδια εικονιδια.απλα η μια ειναι συνεχεια απο την αλλη.αν τραβηξεις τα εικονιδια στην αλλη οθονη θα τα εχεις εκει.το ιδιο και με τα προγραμματα.ανοιγεις το παραθυρο και το πας στην διπλα οθονη τραβωντας το.
Timonkaipumpa Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Καλησπερα συνεδεσα στο laptop μου μια TFT οθονη Tι ρυθμισεις πρεπει να κανς στο υπολογιστη μου για να μου διχνει μια επιπλεων επιφανεια εργασιας στην δευτερη οθονη και να μπορω να διαλεξω σε ποια οθονη θελω να δουλεψω η οθονη τωρα δουλευει αλλα μου διχνει μονο το wallpaper της κυριας οθονης (χωρια τα εικονιδια) Θα ανοίγεις κανονικά το "πρόγραμμα" που θες, θα τραβάς το παράθυρο στην νέα οθόνη και εκεί θα το κάνεις μεγιστοποίηση.
phanispal Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δεν υπάρχει επιλογή για Duplicate these settings;
cabdik Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δεν υπάρχει επιλογή για Duplicate these settings; Duplicate σημαινει πως, οτι ακριβως δειχνει η μια οθονη, θα δειχνει και η αλλη! αυτο που λενε τα παιδια ειναι η extended ρυθμιση, που σημαινει οτι επεκτεινεις την αρχικη επιφανεια εργασιας και στη δευτερη οθονη!
cabdik Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 extended θελει.....!!!! ---------- Προσθήκη στις 17:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:03 ---------- Tι ρυθμισεις πρεπει να κανς στο υπολογιστη μου για να μου διχνει μια επιπλεων επιφανεια εργασιας στην δευτερη οθονη και να μπορω να διαλεξω σε ποια οθονη θελω να δουλεψω ετσι λεει τουλαχιστον, εκτος κι αν εννοει κατι αλλο!!
phanispal Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Ε ας μας πει, γιατί εγώ τουλάχιστον έτσι το αντιλαμβάνομαι
poulinos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 δυο επιλογες εχει.η extended θα διαλεξει και η μια θα ειναι συνεχεια της αλλης η Mirror που θα ειναι το ιδιο.διαλεγει και παιρνει.να εχει extended και να βλεπει τα ιδια εικονιδια και στις 2 απλα θα πρεπει να τα κανει copy paste.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.