Jimmy2210 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 O εν λόγω υπολογιστής με ενδιαφέρει αρκετά γιατί έχει όλα όσα θέλω... Όμως προβληματίζομαι στο ότι ίσως η κάρτα γραφικών του να μην είναι καλή:cry:... Μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας;;; Εγώ τα 1000€ τα διαθέτω άνετα, αλλά αν η κάρτα δεν είναι καλη,ποιά μου προτείνετε να πάρω, πόσο παραπάνω θα μου κοστίσει και πόσο θα μου πάρουν για να την βάλουν;;
KalamarGiannis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 στην κατηγορία του χιλιάρικου εγώ θα κοιτουσα μόνο sony vaio, dell studio, toshiba sattelite. άντε και κάνα asus αν υπάρχει. διότι είναι οι πιο αξιόπιστες μάρκες. πρώτα τα asus, σχεδόν το ίδιο τα toshiba και με ελάχιστη διαφορά τα sony, είναι οι μάρκες που χαλάνε λιγότερο στις έρευνες. περίπου 10% βλάβες στην διετία-χωρίς να υπολογίζεται το software και όταν έχει ευθύνη ο χρήστης.η δε DELL έχει το κορυφαίο service, ενώ άριστο είναι και της toshiba το ότι κι αν συμβεί. Καμιά ωρίτσα διάβασε εδώ τα προηγούμενα νήματα και θα βγάλεις άκρη. το χιλιάρικο είναι πολλά λεφτά και παίρνεις άριστο μηχάνημα!
xristoforos89 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 διαθετεις 1000 ευρω και θα πας σε Hp?? Μακρια και αγαπημενα..κατα γενικη ομολογια ειναι τα λαπτοπ που βγαζουν πιο πολλα προβληματα.Συμφωνω με τον φιλο παραπανω για οσα λαπτοπ προτεινει. Θα το ψαξω και εγω και θα σου απαντησω σε λιγα λεπτα! ---------- Προσθήκη στις 15:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:02 ---------- Καλυτερα οικονομικα λυση για τα χαρακτηριστικα του και για την αξιοπιστια του ειναι αυτο το lenovo http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907096 αλλιως αν θες sony ανεβα 50 ευρω και παρε αυτο http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=C0FE652BB34F014192F4C68031FB289F&pa=2BCE357795392644B8583EF6B0304F36
stefoss Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 O εν λόγω υπολογιστής με ενδιαφέρει αρκετά γιατί έχει όλα όσα θέλω... Όμως προβληματίζομαι στο ότι ίσως η κάρτα γραφικών του να μην είναι καλή:cry:... Μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας;;; Εγώ τα 1000€ τα διαθέτω άνετα, αλλά αν η κάρτα δεν είναι καλη,ποιά μου προτείνετε να πάρω, πόσο παραπάνω θα μου κοστίσει και πόσο θα μου πάρουν για να την βάλουν;; Η συγκεκριμένη κάρτα είναι μέτρια δεν αξίζει χιλιάρικο, σαφώς πολύ ανώτερες από Nvidia είναι η GT330, GT240 και από ATI η 5650 που συνήθως υπάρχουν σ αυτά τα λεφτά. Προσωπικά δε θα έδινα 1000ρικο για laptop που δεν έχει μία απ αυτές. EDIT: και το LENOVO που προτείνει πιο πάνω ο xristoforos είναι πολύ καλό.
Jimmy2210 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Οκ, καλό το EB3S1E/BQ ,αλλά θα ήθελα να έχει και blu-ray.. Γι'αυτό το hp μου φάνηκε καλύτερο... ---------- Προσθήκη στις 15:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:43 ---------- To Toshiba Satellite A660-166 ;;;;
xristoforos89 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 περιμενε 2-3 εβδομαδες ακομα και θα βγει προσφορα το sony με bluray(ειναι το ιδιο μοντελο απλα εχει bluray)στα 1000 ευρω.
juno12 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 hp λαπτοπ και καλή κάρτα γραφικών είναι δύο αταίριαστα πράγματα. γύρω στα 3 χρόνια κατά μέσο όρο θα έχει καεί και το κακό είναι οτι τις έχουν κολλημένες στη μητρική, οπότε πάει όλο για πέταμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.