Προς το περιεχόμενο

pc gia gaming ws 650eurw

paul7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αλλιως σκεφτομαι να παρω ενα ps3 ή xbox360 ποια ειναι η γνωμη σας

---------- Προσθήκη στις 21:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:38 ----------

δεν σκεφτομαι να αλλαξω στο κοντινο μελλον

Χωρις να θελω να φανω ''σπαστικος'' εδω ειναι το τμημα του insomnia για αναβαθμισεις υπολογιστων και οχι για υπαρξιακες αναζητησεις τυπου να παρω PC η να παρω κονσολα.Εδω ρωτας για hardware και βασει του τι θελεις σου δινουν συμβουλη.:devil:

Αν θελεις να συζητησεις για το τι ειναι καλυτερο για gaming υπαρχει το σχετικο τμημα στο φορουμ.

Μιας και το εθεσες ομως,η βασικη διαφορα ειναι οτι αν εισαι all round gamer δηλαδη παιζεις ευρεια γκαμα games τοτε σε συμφερει το PC γιατι τα adventures εχουν λιγοτερη εκπροσωπηση στις κονσολες.

Περα απο αυτο,το PC μπορει να χρησιμοποιηθει για πιο πολλες δραστηριοτητες και πιο δημιουργικες.

Δημοσ.

συγγνωμη αλλα εχω ανοιξει θεμα και εκει αλλα δεν διαφωτιστικα πληρως για αυτο ρωταω και εδω

Δημοσ.

Δεν ξερω αν εισαι fan fable ή FF.. Αν εισαι υπερ fable, Χ360 = μονοδρομος. Αν ομως FF, PS3 ανετα.

Στα ποδοσφαιρακια δεν ξερω γιατι δεν εχω ασχοληθει. Αμαξια, οτι κυκλοφορει, βγαινει και στις δυο κονσολες περα απο simulators (Forza στο X360 και GT στο PS3).

Υποψην οτι το PlayStation Network ειναι δωρεαν και στο XBOX Live πληρωνεις.

Δημοσ.

Τα περισσοτερα κοινα παιχνιδια βγαινουν και στον υπολογιστη..

Τι να σου πω, οπως θελεις.. Εγω το PS3 το εχω καθαρα για αποκλειστηκοτητες.

Δημοσ.
συγγνωμη αλλα εχω ανοιξει θεμα και εκει αλλα δεν διαφωτιστικα πληρως για αυτο ρωταω και εδω

Κοιτα βασικα ειναι θεμα χρηματων.Αν δεν εχεις σοβαρο οικονομικο προβλημα αγορασε τα ολα,pc,xbox,ps3. Εγω ετσι εχω κανει εκτος απο το PS3 για ιδεολογικους λογους, γιατι δεν μου αρεσουν καποια πραγματα στην πολτικη της Sony.Θα αγορασω ενα PS3 αργοτερα λιγο πριν βγει το PS4,παμφτηνα.

Και μετα οσα games ειχαν βγει μονο για PS3 και δεν τα ειχα παιξει στο PC η τις αλλες κονσολες θα τα βρω και θα τα παιξω αργοτερα.Εξαλλου υπαρχουν εκατονταδες που δεν εχω προλαβει να παιξω,λογω αλλων απασχολησεων συμπεριλαμβανομενης και της δουλειας μου.

(EDIT:Ειδα οτι εισαι μικρος στη ηλικια.Λοιπον στην θεση σου θα αγοραζα προς το παρον το PC και μετα θα εκανα οικονομιες να αγορασω καποια στιγμη και το PS3 μεταχειρισμενο.)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...