Χρήστος15 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 γεια σας Καθως πήγαινα να αλλάξω κουτί έκανα λάθος σύνδεση της κάρτας γραφικών και κάηκε η μητρική θέλω να πάρω καινούρια αλλα δεν ξέρω τι να διαλέξω οστε να υποστήριζει και τα υπόλοιπα εξαρτήματα....η μητρική που είχα πριν ήταν η alivesata2glan ο επεξεργαστής μου ειναι ο amd 5200x2 κάρτα γραφικών 8600 gt και ram DDR2 2GB KIT GEIL ULTRA 800 4-4-4- μπορείτε να μου πείτε ποια μητρική να πάρω σε χαμηλή τιμή και αν γινετε να μπόρω να κάνω και o/c οχι απαραίτητα!!
phanispal Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Έχει καεί σίγουρα η μητρική; Τσέκαρε αυτές.
Χρήστος15 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 ε δεν μπορώ να φανταστώ πως είναι κάτι άλλο αφού ο υπολογιστής πάει να ανοίξει και κλείνει αμέσως και επειδή είχα πάθει και κάτι παρόμοιο παλιότερα αυτό νομίζω πως είναι...αυτες οι μητρικές θα ταιριάζουν σίγουρα.?
phanispal Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Τι εννοείς όταν λες ότι πάει να ανοίξει και κλείνει αμέσως; Πόσο αμέσως δηλαδή; Έχεις άλλο τροφοδοτικό να δοκιμάσεις; Όλες οι συνδέσεις έχουν γίνει σωστά;
Χρήστος15 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Πατάω το κουμπί πάει να ανοίξει και κλείνει αμέσως...τον πήγα και σε ένα μαγαζι που φτιάχνει υπολογιστές και μου είπαν πως είναι η μητρική ή επεξεργαστής...
guardianx71 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Tροφοδοτικό δοκίμασαν? Γιατί πολλές φορές αυτό το σύμπτωμα το έχω δεί με τροφοδοτικά
Χρήστος15 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 μα αν ηταν τροφοδοτικό λογικα δεν θα έπρεπε να ανοιγε καν καθόλου γιατι τωρα πάει να ανοιξει αλλα κλείνει αμέσως!!!
agos1212 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 το τροφοδοτικο φταιει σιγουρα γιατι το εχω παθει και εγω....οταν λες οτι ανοιγει και κλεινει αμεσος..ανοιγει η οθονη?
skim045 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Το τροφοδοτικό θα είναι. Αν ήταν η μητρική δεν θα άνοιγε καθόλου.
guardianx71 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 μα αν ηταν τροφοδοτικό λογικα δεν θα έπρεπε να ανοιγε καν καθόλου γιατι τωρα πάει να ανοιξει αλλα κλείνει αμέσως!!! Απλά όχι. Προβληματικό τροφοδοτικό προκαλεί και αυτό , προκαλεί και BSOD και προβλήματα με VGA και πολλά άλλα. Και τονίζω το προβληματικό και όχι το ελληπές μόνο
rafail1994 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Καθως πήγαινα να αλλάξω κουτί έκανα λάθος σύνδεση της κάρτας γραφικών και κάηκε η μητρική ! Αν βάλεις στραβά την κάρτα γραφικών δεν καίγετε η μητρική Και εγώ την έχω πατήσει είχα βάλει την κάρτα γραφικών ποιο έξω από το κανονικό και δεν άνοιγε την κούμπωσα καλά και μετά άνοιγε κανονικά χωρίς προβλήματα. Μήπως όταν έβαλες την κάρτα γραφικών το pc ήταν στο ρεύμα ;
Χρήστος15 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 διόρθωση γιατί ο απο κάτω είχε δίκιο... τον πήρα τον υπολογιστή απο εκεί που τον είχα πάει γιατί ο τύπος ούτε καν έκανε τον κόπο να το δει. άλλαξα και τροφοδοτικό μήπως ηταν αυτό το πρόβλημα αλλά τελικά το πρόβλημα παρέμεινε. και εν τέλει το πήγα σε εναν τεχνικό που ξέρει ενας φίλος. οσο για το αν το είχα στο ρευμς την ώρα που έβαζα την κάρτα γραφικών μάλλον ναι!!
PaokToTheBone Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 οποιος καταλαβει τι γραφει...ας το πει και σε μενα..γιατι πολλους τεχνικους ειδα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.