Προς το περιεχόμενο

συνομιλιες απο chat...

psilos1992

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γινεται να βρω τις συνομιλιες που εχω κανει στο chat του facebook??μενουν αποθηκευμενες καπου??μπορω να τις βρω με καποιον τροπο??ειναι αναγκη,ευχαριστω...

(Υ.Γ ελπιζω να το θεμα μου να ειναι σε σωστη κατηγορια..νεος!)

Δημοσ.

Ψηλέ μου δεν νομίζω να γίνετε κάτι τέτοιο ... νομίζω μόνο για διάστημα μιας ημέρας παραμένουν οι συνομιλίες με κάποιο άτομο .. χωρίς να είμαι και σίγουρος.

Δημοσ.

Το ότι θα αποθηκεύονται σε κάποιον server του facebook για άγνωστη διάρκεια είναι σίγουρο (και είναι άλλη κουβέντα). Αλλά δεν νομίζω να υπάρχει τρόπος να τις ανακτήσεις.

---------- Προσθήκη στις 05:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 04:58 ----------

Αλλά τώρα βλέπω ότι έχεις κάνει άλλα 2 post για να ανακτήσεις μηνύματα από κινητό!!!! Τι να πω, μάλλον ψάχνεις κάτι και δεν θυμάσαι που το έγραψες ή που σου το έγραψαν??

Δημοσ.

οφφτοπικ

την ωρα που γραφε μπροστα απο καθε προταση την βγαλαν απο μονοι τους ή υπαρχει ρυθμιση?

----------

αν θες ρουφιανια βρες προγραμμα keylogger

Δημοσ.

βασικα εαν θες να κανεις ελεγχο ΚΟΠΕΛΑ μην το κανεις.

Δεν λεει σε καμια περιπτωση. Οι γκομενες δεν γουσταρουν ζηλιες οποτε εαν σε παρει "Γραμμη" θα τα κανεις χειροτερα.

Και στο φιναλε αντρας εισαι τι μασας ;;;;

Τωρα στο θεμα,το τσατ του φεις τα σβηνει ολα μετα απο καποιες ωρες οποτε απο εκει δε μπορεις να κανεις δουλεια.

Μπορεις ομως μεσα e-mail να δεις για φιλους κτλ.

Δημοσ.

Για τα προηγουμενα δε νομιζω να μπορεις να κανεις κατι..

Για τα επομενα KGB keylogger και θα σου τους στελνει και με e-mail στο mail σου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...