G@rg@oun Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 http://www.e-shop.gr/crazysundays.phtml Αξιζει πολυ το MICROSOFT SIDEWINDER X6 KEYBOARD DSP στα 31,5 ευρω, αλλα το εχει εξαντλημενο... εγω εκανα την παραγγελια 00:20 και 2 που ξαναμπηκα εγραφε εξαντλημενο...σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα εχτες μου ειπαν οτι τεταρτη/πεμπτη θα ειναι ετοιμοπαραδωτο στο καταστημα στο Χαλανδρι που εχω βαλει να ερθει!!
tigersgate6 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 εγω εκανα την παραγγελια 00:20 και 2 που ξαναμπηκα εγραφε εξαντλημενο...σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα εχτες μου ειπαν οτι τεταρτη/πεμπτη θα ειναι ετοιμοπαραδωτο στο καταστημα στο Χαλανδρι που εχω βαλει να ερθει!! Εγω εκανα παραγγελια 3 και μιση και κατα πασα πιθανοτητα παραλαμβανω αυριο γιατι στο στατους μου λεει πως ειναι ετοιμο προς παραδοση στο καταστημα εδω στην επαρχια !!!(και εγω οταν μπηκα ελεγε αρχικα πως ηταν εξαντλημενο ενω δεν ηταν αν πατουσες στο λινκ...)επισης εχουμε και νεα αλλαγη στην ημερομηνια παραλαβης απο τον προμηθευτη τους στις 17 Νοεμβρη !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.