Προς το περιεχόμενο

Πως κάνουμε εξαέρωση σε υδρόψυξη;

claudio21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους.

Θα ήθελα λίγο τη βοήθειά σας παρακαλώ.

Έχω αγοράσει αυτήν την έτοιμη υδρόψυξη:

http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00000345&id=C_00000346&name=PW+850i+&ov=n&ovid= (thermaltake prowater 850i).

Προς το παρόν την έχω συναρμολογήσει έξω από το κουτί, και όλα φαίνονται να δουλεύουν ΟΚ, εκτός απ' το ότι υπάρχουν πολλές φυσαλίδες στο κύκλωμα και δεν ξέρω πως μπορώ να τις βγάλω.

Ξέρει κανείς πως μπορώ να κάνω εξαέρωση; Με το manual δεν βγάζω άκρη.

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φανταζομαι οτι δεν γινεται να κανεις εξαερωση και οτι θα επρεπε να το ειχες προσεξει απο την αρχη το θεμα (την στιγμη που εβαζες το υγρο) ωστε να μην παρουσιαστει αυτο το φαινομενο. αλλα οπως και να εχει περιμενε και καμια απαντηση απο κανεναν γνωστη...

Αν βάλεις την αντλία με τη δεξαμενή σε υψηλότερο σημείο από το υπόλοιπο κύκλωμα, και το λειτουργήσεις, λογικά δε θα έρθουν οι φυσαλίδες στη δεξαμενή? Έτσι θα μπορέσεις να εξαερώσεις το κύκλωμα από το καπάκι πλήρωσης.

Αν βάλεις την αντλία με τη δεξαμενή σε υψηλότερο σημείο από το υπόλοιπο κύκλωμα, και το λειτουργήσεις, λογικά δε θα έρθουν οι φυσαλίδες στη δεξαμενή? Έτσι θα μπορέσεις να εξαερώσεις το κύκλωμα από το καπάκι πλήρωσης.

Το έκανα και έφυγε σχεδόν όλος ο αέρας.

Ευχαριστώ κι εσένα και τις άλλες απαντήσεις

απλά,αν έχεις το περιθώριο και δεν είναι τσίμα τσίμα το λάστιχο με το ψυγείο,κουνα το rad δεξιά αριστερά(με τα ρακόρ προς τα επάνω) ώσπου να βγάλει τον αέρα στο δοχείο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...