claudio21 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα λίγο τη βοήθειά σας παρακαλώ. Έχω αγοράσει αυτήν την έτοιμη υδρόψυξη: http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00000345&id=C_00000346&name=PW+850i+&ov=n&ovid= (thermaltake prowater 850i). Προς το παρόν την έχω συναρμολογήσει έξω από το κουτί, και όλα φαίνονται να δουλεύουν ΟΚ, εκτός απ' το ότι υπάρχουν πολλές φυσαλίδες στο κύκλωμα και δεν ξέρω πως μπορώ να τις βγάλω. Ξέρει κανείς πως μπορώ να κάνω εξαέρωση; Με το manual δεν βγάζω άκρη. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsikoula Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 φανταζομαι οτι δεν γινεται να κανεις εξαερωση και οτι θα επρεπε να το ειχες προσεξει απο την αρχη το θεμα (την στιγμη που εβαζες το υγρο) ωστε να μην παρουσιαστει αυτο το φαινομενο. αλλα οπως και να εχει περιμενε και καμια απαντηση απο κανεναν γνωστη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Ο μόνος τρόπος που ξέρω είναι με τανκ εξαέρωσης αν παίζει κάτι άλλο περίμενε γνώμες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
claudio21 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Αυτό είναι ειδικό τανκ δηλαδή, ή κι αυτό που έχω κάνει και μπορώ κάπως να βγάλω τον αέρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagpap Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Αν βάλεις την αντλία με τη δεξαμενή σε υψηλότερο σημείο από το υπόλοιπο κύκλωμα, και το λειτουργήσεις, λογικά δε θα έρθουν οι φυσαλίδες στη δεξαμενή? Έτσι θα μπορέσεις να εξαερώσεις το κύκλωμα από το καπάκι πλήρωσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
claudio21 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Αν βάλεις την αντλία με τη δεξαμενή σε υψηλότερο σημείο από το υπόλοιπο κύκλωμα, και το λειτουργήσεις, λογικά δε θα έρθουν οι φυσαλίδες στη δεξαμενή? Έτσι θα μπορέσεις να εξαερώσεις το κύκλωμα από το καπάκι πλήρωσης. Το έκανα και έφυγε σχεδόν όλος ο αέρας. Ευχαριστώ κι εσένα και τις άλλες απαντήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 απλά,αν έχεις το περιθώριο και δεν είναι τσίμα τσίμα το λάστιχο με το ψυγείο,κουνα το rad δεξιά αριστερά(με τα ρακόρ προς τα επάνω) ώσπου να βγάλει τον αέρα στο δοχείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
claudio21 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Ευχαριστώ για τη συμβουλή, την εφάρμοσα και όντως υπήρχε κάποιος αέρας κι εκεί και σιγά σιγά βγήκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.